Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Dostanou Stranger Things animovaný spin-off?


ikona
Spooner
netflixstranger things
Čeká nás výlet mezi japonské puberťáky? 

Počítám, že známé řečičky o tom, že Stanger Things patří mezi největší netflixovské megahity, si mohou už tentokrát nechat od cesty, takže přejdeme rovnou k věci. Každá úspěšná série totiž musí někdy skončit a příběh Jedenáctky i dalších oblíbených hrdinů se završí v chystané páté řadě. Jenže Netflix samozřejmě hodlá ždímat svou úspěšnou značku dál a už delší dobu se ví, že tvůrčí duo bratrů Dufferových pracuje minimálně na jednom spin-offu. O něm se již dříve nechali bráchové slyšet, že se nebude točit okolo žádné z již představených postav, ale naopak se vydá úplně jiným směrem, než všichni čekají. A nejspíš nekecali.

Podle zákulisních zpráv už totiž Netflix chystá anime seriál Stranger Things Tokyo. Animák ze slavného světa by nás pak měl zavést do hlavního města Japonska v 80. letech, kdy se život bráchů/dvojčat milující videohry promění  po jejich střetnutí se světem Upside Down v jedno obrovské dobrodružství. Na projektu se pak už údajně pracuje od minulého roku, měl by mít šest hodin a je označován za první z várky spin-offů. Je tedy vysoce pravděpodobné, že nám v budoucnu čekají i další, nejspíš podstatně větší seriáloví bratříčci netflixovského hitu. A i když není jasné, že Dufferové před pár měsíci mluvili právě o tomto spin-offu, podle synopse a anime žánru by na něj řeči o nečekaném směru značky seděly. Tak uvidíme, zda Netflix tento projekt brzy oficiálně potvrdí, a za jak dlouho k nim tvůrci přidají další.

---

Autor: Milan Rozšafný
Foto: Netflix
Zdroj: What´s on Netflix 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace