Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Seriálové premiéry: Leden 2023


ikona
Sam.Vimes
anne rices mayfair witchesbad batchcopenhagen cowboydobré ráno, brnofather brownhappy valleyhunterskaleidoscopekoala manlegend of vox machinalegenda jménem vox machinamayfair witchesmayor of kingstownmiracle workersmísto zločinu české budějovicepoker facepremiéryrian johnsonstar warsthat 90s showthe last of usthe rigvelký lovvelmavikings: valhalla
Detektivové, čarodějky, moderátoři i městští kovbojové.  

Hned na začátku měsíce se všemi barvami, po nichž jsou pojmenované epizody, rozehraje Kaleidoscope (1. ledna, Netflix) o komplikované loupeži v ceně sedmi miliard dolarů. Policistka Catherine se vrátí do Happy Valley (1. ledna, BBC One) dlouhých sedm let od předchozí, druhé řady. Skupina soudních lékařů řeší případy v již 26. řadě seriálu Silent Witness (2. ledna, BBC One). Dějištěm fiktivních nepravostí nemusí být jen Anglie, klidně to může být i Místo zločinu České Budějovice (2. ledna, ČT1). Vadná várka stormtrooperů se vrátí již podruhé v animáku Star Wars: The Bad Batch (4. ledna, Disney+).

Copehangen Cowboy (5. ledna, Netflix) se bude prohánět v dánské metropoli v novince od Nicolase Windinga Refna. Mark Williams není jen pan Weasley, ale také Father Brown (6. ledna, BBC One) v sérii volných adaptací detektivních povídek od G. K. Chestertona. Ropnou plošinu neboli The Rig (6. ledna, Amazon Prime) zahalí nepřirozená mlha, čímž tím tajemné události zdaleka nekončí. Mladá doktorka v podání Alexandry Daddario se dozvídá o temném dědictví své pokrevní linie, je totiž jednou z Anne Rice‘s Mayfair Witches (8. ledna, AMC). V novince hitmakera Jana Prušinovského moderátoři fiktivního televizního pořadu pozdraví Dobré ráno, Brno! (9. ledna, ČT1).

Jedno australské předměstí ochrání před padouchy i drobnými přestupky maskovaný hrdina Koala Man (9. ledna, Hulu). Mezi dabéry dorazí i Hugh Jackman. Sólového prequelového animáku se dočká Velma (12. ledna, HBO Max) z party okolo Scooby-Doo. Již podruhé na moře vyplují Vikingové: Valhalla (12. ledna, Netflix). Hororový seriál Servant (13. ledna, Apple TV+) se vrátí již počtvrté. Hunters (13. ledna, Amazon Prime) se vydají na lov přeživších nacistů podruhé a zároveň naposledy. V polovině měsíce dorazí i dlouho očekávaná herní adaptace The Last of Us (15. ledna, HBO).

Forest Whitaker je stále Godfather of Harlem (15. ledna, EPIX), zatímco Jeremy Renner je Mayor of Kingstown (15. ledna, Paramount+). Daniel Radcliffe a Steve Buscemi se vrátí již počtvrté jako Miracle Workers (16. ledna, TBS). Po zlatých sedmdesátkách následuje That '90s Show (19. ledna, Netflix). Druhé kapitoly se dočká The Legend of Vox Machina (20. ledna, Amazon Prime). Tvůrce Na nože, Rian Johnson, nasadí Poker Face (26. ledna, Paramount+), má se jednat o sérii samostatných kriminálních případů, kde budou diváci znát pachatele hned od začátku (podobně jako v Colombovi).

Jaké seriály si na rozjezd nového roku vyberete vy?

---

Autor: Ondřej Kubín
Foto: HBO, AMC, Disney+, Netflix, Paramount+
Zdroje: HBO, AMC, Disney+, Netflix, Paramount+, Amazon Prime, Apple TV+

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace