Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Seriálové premiéry: Únor 2023


ikona
krauset
amazonapplecarnival rowclarksoneva greenhbonetflixpremiérystar trekyou
You. Carnival Row. Star Trek: Picard.  

Skupina přátel možná vypustí smrtící kletbu v nové komedii Freeridge (2. února, Netflix). Drama Dear Edward (3. února, Apple TV+) vypráví o jediném přeživším pádu letadla a o jeho sblížení s ostatními pozůstalými. Vztahová komedie Harlem (3. února, Amazon Prime) se vrací ve druhé řadě. Krimi minisérie Docent (5. února, ČT) s Ivanem Trojanem a Terezou Rambou bude vyšetřovat brutální vraždu jedné dívky.

Superhrdina Flash (8. února, CW) se přiřítí již podeváté. Nesmrtelný jako Kenny je i South Park (8. února, Comedy Central). V novém animáku My Dad the Bounty Hunter (9. února, Netflix) dvojice dětí zjistí, že je jejich otec lovcem odměn. Zajímalo by mě, zda je jedním z nich Grogu alias Baby Yoda. Nedůvěřovat knihkupcům vás učí již čtvrtá řada You (9. února, Netflix), v níž herec Penn Badgley navazuje přirozený vývoj stalkera Dana z Gossip Girl. 

 

Když se neopírá do Meghan Markle, nepíše knihy nebo se neprohání po silnici, točí Jeremy Clarkson pořady pro Amazon, tím nejnovějším je Clarkson's Farm (10. února, Amazon Prime), v níž známý nesnášenlivec manuální práce okusí život na farmě. Po stopách hudebního úspěchu Wu-Tang Clanu se již potřetí vydává Wu-Tang: An American Saga (15. února, Hulu).

Jean-Luc Picard zůstává i nadále mimo důchod v seriálu Star Trek: Picard (16. února, Paramount +). Vemlouvavý prodejce Billy Crudup se v retro-futuristické novince Hello Tomorrow (17. února, Apple TV+) snaží prodat parcely na Měsíci. Nepříliš úspěšná či kvalitní fantasy s Orlanem Bloomem a Carou Delevingne s názvem Carnival Row (17. února, Amazon Prime) se podle reklamních materiálů uzavře ve „finální“ sérii, ačkoliv jde pouze o vychtěnou druhou.  

 

Už desátou řadu oslaví oblíbená politická satira Last Week Tonight With John Oliver (19. února, HBO). Bel-Air (23. února, Peacock), remake komedie Fresh Prince s Willem Smithem, odstartuje druhou sérii. Pohled do zákulisí Formule 1 nabízí dokudrama Formula 1: Drive to Survive (24. února, Netflix). Hlavním lákadlem seriálu The Consultant (24. února, Prime Video) o vývojářské firmě, která chce své zaměstnance motivovat neortodoxními způsoby, je bezpochyby dvojnásobný oscarový vítěz Christoph Waltz. Vincent Cassel a Eva Green se spolu letos sejdou nejen v nové filmové adaptaci Tří mušketýrů, ale též ve špionážním thrilleru Liaison (24. února, Apple TV+). Krimi thriller The Blacklist (26. února, NBC) se letos vrací již podesáté. 

A jaký seriál byste si s sebou na farmu vzali vy? 

---

Autor: Tomáš Krause
Foto: Paramount+, Netflix, Amazon PrimeApple TV+
Zdroje: Disney+, Netflix, Apple TV+, HBO, Amazon, AMC, FX, Marvel, Paramount, Indiewire

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace