Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Dočkáme se dalšího Dextera?


ikona
Spooner
dextermichael c. hallnew bloodshowtime
Čeká nás návrat do dětství? 

AKTUALIZACE s potvrzenými seriály

Když se před rokem vrátil na obrazovky populární zabiják Dexter v sérii s názvem New Blood, diváci byli poměrně spokojeni. Ano, dostali jsme sice stylově trochu mrazivější podívanou, pomalejší tempo a samotný závěr opět nesedl každému, oproti původnímu „dřevorubeckému“ finále šlo však o důstojnou tečku. Já osobně byl pak velmi spokojený a velkou spokojenost hlásila také kabelovka Showtime, pro niž se jednalo o největší seriálový hit za posledních osm let. A to už se počítá. I přes poměrně zásadní konec tak bylo jasné, že Dexterova značka neřekla na této stanici poslední slovo a producenti zkoumali možnost, že se vrátí New Blood v druhé řadě, která by pojednávala o Dexterově synovi. Tuto možnost kabelovka, která se bude propojovat s Paramount+, už zavrhla a projekt je dle všeho definitivně mrtvý. Zrodil se ovšem jiný pokus.

Ve hře je totiž nyní pro změnu prequel, v němž bychom potkali oblíbeného vrahouna v o něco mladší verzi. Dá se pak předpokládat, že by se případná novinka točila okolo jeho prvních vraždících let či zvykání si na kodex. A asi by nechybělo ani první vážnější střetnutí s jiným nebezpečným zabijákem. Nabízí se samozřejmě otázka, zda příběh mladého Dextera vlastně potřebujeme, to však asi není pro producenty příliš důležité. Showtime ale údajně přemýšlí i nad dalšími případnými seriály. Zatím však není jasné, zda by u prequelu či jiného kousku byl přítomen i tvůrce Clyde Phillips. Zdá se ale, že Showtime zkrátka ještě s Dexterem neskončil a hodlá ho ždímat i následujících letech.

---
Autor: Milan Rozšafný
Foto: Showtime
Zdroj: TV Line 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace