Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

O čem budou nové Dexterovy seriály?


ikona
Sam.Vimes
dexterdexter: new bloodshowtimetrinity
Mladý Dexter, nový Dexter a Trinity.  

Je to teprve pár dní, co jsme v souvislosti s Dexterem psali o potenciálním prequelovém seriálu, a už jsou tady další novinky. S prequelem o mladém Dexterovi nyní můžeme napevno počítat, stejně tak i s přímým pokračováním deváté řady, resp. Dexter: New Blood a mluví se ještě o dalším prequelu se sériovým vrahem Trinitym. Dexter: Origins bude vyprávět o Dexterovi v době, kdy právě dokončil školu a nastoupil k policii v Miami. Objeví se i mladší verze jeho adoptivního otce Harryho, sestry Deb a kolegů od policie. O případném návratu Jamese Remara do role Harryho se zatím nemluvilo. Do seriálu by měly být zapracovány i postavy skutečných sériových vrahů z té doby. Druhým projektem je pokračování New Blood, které by se mělo zabývat stejnými tématy a motivy jako původní seriál, ovšem „novým pohledem“. Což prakticky jistě znamená Dexterova syna Harrisona (Jack Alcott) jako hlavní postavu.

  

Dále pak Showtime zvažuje i spin-offy pro další postavy (ano, množné číslo), z nichž byl zatím jmenovaný pouze vrah Trinity, který se v původním seriálu objevil v podání Johna Litgowa a Dexter se s ním potýkal ve čtvrté řadě. O účasti Michaela C. Halla v libovolném z projektů nepadlo ani slovo, ostatně herec během propagace New Blood poměrně přesvědčivě tvrdil, že to je už opravdu naposled, co Dextera hraje. Tvorba mnoha prequelů a spin-offů vychází ze strategických rozhodnutí Chrise McCarthyho, který Showtime před pár měsíci převzal. Ta jsou jednak motivovaná vysokou sledovaností New Blood a jednak inspirovaná úspěchem Yellowstoneu a jeho příbuzných seriálů na Paramount+, s nímž se Showtime aktuálně spojuje. Nová krev měla v rukávu charismatického Michaela C. Halla a také příslib spravení si chuti po neoblíbeném původním „dřevorubeckém“ finále seriálu. Oznámeným novinkám bude chybět obojí, tak uvidíme, jestli na úspěch postačí síla samotné značky „Dexter“.

---

Autor: Ondřej Kubín
Foto: Showtime
Zdroj: Deadline Hollywood

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace