Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tvůrce Temného případu chystá western


ikona
Spooner
amazonNic Pizzolattotemný případtrue detective
Aneb když chtějí v Amazonu vlastní Yellowstone. 

Když se řekne jméno scenáristy a spisovatele Nica Pizzolatta, všem automaticky naskočí jeden jediný seriál – Temný případ. Tedy zejména jeho první série, která se díky Cary Fukunagovi, Pizzolattovu scénáři i bravurní dvojici Matthew McConaughey a Woody Harrelson navždy zapsala do televizní historie coby jedna z nejlepších kriminálních minisérií vůbec. Druhá a třetí řada už sice svým úspěchem a kvalitami na seriálový zázrak nenavázaly a u čtvrté série oblíbené antologie už Pizzolatto coby hlavní tvůrce nebude, i přesto ovšem seriáloví fandové dlouho očekávali, kde se upíchne tentokrát. A jeho chystaná novinka zní zatraceně lákavě.

Známý tvůrce totiž chystá pro Amazon doposud nepojmenovaný western, s nímž má streamovací služba údajně zatraceně velké plány. Ráda by si totiž na poli westernů připsala podobný megahit jako konkurenční Paramount+ s Yellowstonem a jeho spin-offy. Projekt by pak měl navazovat na tradiční westerny a bude vyprávět o několika drsných postavách na hraně zákona, které budou loupit a dělat nejrůznější podfuky. Hlavním hrdinou pak bude bývalý psanec, jehož dožene jeho temná minulost a on musí udělat všechno proto, aby ochránil svou rodinu. Musí proto dát dohromady svůj starý gang, aby se společně postavili nebezpečnému nepříteli. 

Látka na hromadu přestřelek z Divokého západu jak dělaná a Pizzolattovi by mohl tento materiál docela sedět. Připomeňme, že už má ostatně na triku také scénář k remaku Sedmi statečných. S novinkou mu pak bude pomáhat jeden ze scenáristů Perníkového táty a aktuální seriálové verze Interview s upírem, Mark Johnson. Tak uvidíme, zda si Pizzolatto i tentokrát připíše seriálovou událost.

---

Autor: Milan Rozšafný
Foto: HBO
Zdroj: The Hollywood Reporter 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace