Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Robert De Niro ovládne televizní obrazovky


ikona
Ojik
Bobby MeritoriousNadaNetflixParamount+Robert De NiroStar+Zero Day
Hollywoodský matador se nechal zlákat malou obrazovkou.  

Pryč jsou doby, kdy hraní v seriálech bylo vnímáno jako podřadné a zvučná jména se jim vyhýbala širokým obloukem. Příběhy na pokračování si vydobyly renomé angažováním schopných tvůrců a producentů, kteří dostávají od televizí i streamů důvěru a volnou ruku, jaké třeba v hollywoodském systému vůbec nejsou samozřejmostí. Tento kvalitativní nárůst pak dokázal přilákat plno kovaných hvězd, které bychom si ještě před takovými deseti lety v seriálech dokázali stěží představit. Loni si to vyzkoušel Sylvester StalloneArnold Schwarzenegger nemohl zůstat pozadu a Harrisonu Fordovi se na streamech evidentně zalíbilo, protože už má dokonce seriálová angažmá dvě. A teď se k nim přidá další generační souputník, kterým není nikdo menší než Robert De Niro.

Děvetasedmdesátiletý veterán ověnčený dvěma Oscary si zahraje hlavní zápornou roli v kriminálním dramatu Bobby Meritorious, který pro Paramount+ chystá zkušený scenárista Billy Ray (Kapitán Phillips, Richard Jewell). V něm se stejnojmenný žalobce musí utkat s informátorem z důležitého případu, který ohrožuje suverenitu a důvěryhodnost celé kanceláře státního návladního.

To je však jen jeden ze tří projektů, jimž se De Niro upsal. Před měsícem Netflix oznámil, že si zahraje v šestidílné minisérii Zero Day, která bude konspiračním thrillerem. Tento rok bychom ho také měli vidět v několika epizodách argentinského komediálně-dramatického seriálu Nada, který uvede služba Star+. De Niro tak zjevně důchod ještě neplánuje a nezbývá než doufat, že všechny tři kousky budou dostatečně kvalitní, což u výběru jeho filmových rolí v poslední dekádě ne vždy platilo. Který z nich vás zaujal nejvíce?

---

Autor: Ondřej Černý
Zdroj: Deadline Hollywood
Foto: 20th Century Fox, 20th Century Studios

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace