Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Teaser: Komiksový The Penguin


ikona
Spooner
batmancolin farrellmatt reevesthe penguintučňák
Tučňák z rodiny Sopránů? 

Včera se děly u Warnerů velké věci, které asi budeme na webu ještě pár dní řešit. Jejich streamovací služba HBO Max se totiž přejmenuje na pouhé a jednoduché Max a zbaví se tak jména slavné kabelovky v názvu. Jestli je to ze strategického a marketingového hlediska dobře, na to už si udělejte názor sami. Společně s přejmenováním však byla představena řada chystaných projektů v čele s oficiálně odklepnutým seriálovým Harry Potterem. A mezi nejočekávanějšími kousky nechyběl ani spin-off nedávného Batmana od Matta Reevese, The Penguin.

Ikonický Tučňák se dočká vlastního seriálu, v němž budeme sledovat, jak se z něj po událostech z filmu stává nový mafiánský boss. Do role se opět vrací Colin Farrell, na seriálu se podílí také Matt Reeves a v dalších rolích uvidíme např. Cristin Milioti z Jak jsem poznal vaši matku či veterána Clancyho Browna. I když natáčení je stále v plném proudu, tvůrcům to nezabránilo v tom pochlubit se s prvním teaserem kombinující první ofiko záběry s pohledem do zákulisí. A už na prvních výjevech seriál nezapře, že bude chtít být zejména poctivou gangsterkou. Ukázka láká solidně, do premiéry je však podle všeho ještě hodně daleko.

 
---
Autor: Milan Rozšafný
Foto: Max
Zdroj: Max 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace