Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Seriálové premiéry: Červen 2023


ikona
Sam.Vimes
arnoldblack mirrormedvědpremiérysecret invasionthe bearthe idolthe witcherwarriorzaklínač
 

Na ploše sedmi dní zobrazí minisérie The Days (1. června, Netflix) nehodu v jaderné elektrárně Fukušima. The Idol (4. června, HBO) bude popová zpěvačka v podání Lily-Rose Depp nebo tajemný guru v podání The Weeknda v novince od Sama Levinsona, tvůrce EuforieArnold (7. června, Netflix) Schwarzenegger bude objektem nové dokumentární minisérie. Sitcom It’s Always Sunny in Philadelphia (7. června, FX) přichází s již šestnáctou řadou. Kaley Cuoco z Teorie velkého třesku se objeví v komediálním thrilleru Based on a True Story (8. června, Peacock).

Životy dospívajících Američanek indického původu bude již počtvrté zkoumat seriál Never Have I Ever (8. června, Netflix). Tom Holland, Emmy Rossum nebo Amanda Seyfried se objeví v psychologickém thrlleru The Crowded Room (9. června, Apple TV+) podle skutečných událostí. Jeremy, James a Richard se znovu vydají na The Grand Tour (14. června, Amazon Prime) tentokrát do střední Evropy ve speciálu s výmluvným názvem Eurocrash. Hrdinové filmu z roku 1997 se znovu svléknou do naha v seriálovém pokračování The Full Monty (14. června, Hulu). Neznámé a podivuhodné nové světy se budou již podruhé objevovat v Star Trek: Strange New Worlds (15. června, Paramount+). Cizinka neboli Outlander (16. června, Starz) se vrátí již posedmé.

V polovině měsíce se dočkáme československé fantasy Vědma (16. června, Voyo). V novém spin-offu Živých mrtvých s názvem The Walking Dead: Dead City (18. června, AMC) spojí síly nepravděpodobná dvojice Maggie a Negan. Komedie o televizních kazatelích The Righteous Gemstones (18. června, HBO) se vrátí s třetí řadou. Nick Fury si bude muset poradit s hrozbou v podobě Secret Invasion (21. června, Disney+) v nové seriálové marvelovce. Na Skull Island (22. června, Netflix) se podíváme v animovaném seriálu ze světa King Konga. Kdo by chtěl vědět A jak to bylo dál… (22. června, HBO) s Carrie a jejími kamarádkami, druhá řada pokračování Sexu ve městě mu poskytne odpovědi.

Do hektické kuchyně se vrátí Medvěd (22. června, Hulu). Idris Elba se bude potýkat s únosem letadla v thrilleru Hijack (28. června, Apple TV+). Ah Sahm se konečně vrátí jako Warrior (29. června, HBO Max) v třetí řadě akční pecky. Henry Cavill potřetí a naposledy pozvedne stříbrný meč jako Zaklínač (29. června, Netflix), než jej vystřídá Liam Hemsworth. S šestou dávkou dystopických povídek přijde antologie Black Mirror (30. června, Netflix). Agent Jack Ryan (30. června, Amazon Prime) v podání Johna Krasinskiho vyrazí na svou čtvrtou a poslední misi.

---

Autor: Ondřej Kubín
Foto: AMC, Disney+, HBO, Netflix
Zdroje: AMC, Disney+, HBO, Netflix, Hulu, Paramount+

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace