Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Sci-fi Problém tří těles od tvůrců Hry o trůny


ikona
Spooner
3 body problemD.B. WeissDavid Benioffnetflixproblém tří těles
Chystají tvůrci oblíbeného fantasy seriálu další megahit? 

V sobotu proběhl v Brazílii další ročník netflixovského Tudum, akce, na níž streamovací gigant odhaluje své filmové či seriálové trumfy následujících měsíců. Tentokrát to ale byla upřímně dost slabota a většina známých titulů se spokojila jen s klipem, videem ze zákulisí či zábavným lákáním hereckých hvězd. Asi největší trailer tak dodala sci-fi novinka 3 Body Problem, kterou nemá na starosti nikdo menší než tvůrčí duo zodpovědné za Hru o trůny, David Benioff a D.B. Weiss. Ti si dali po konci fantasy megahitu menší seriálovou pauzu, nyní se však vrací s projektem, na který bude Netflix na začátku příštího roku evidentně hodně sázet.

Tentokrát se autoři vydali do sci-fi a opět si berou na paškál knižní adaptaci, oceňovanou trilogii Problém tří těles od čínského spisovatele Liou Cch´-sina, která pojednává o prvním kontaktu s mimozemskou civilizací. První teaser pak láká velmi tajemně a servíruje záhadné a ke konci také epické výjevy, jež mají slibovat příchod velké seriálové události. Bohužel triky zatím nepatří k nejlepším, takže velkolepost moc nezabírá a ani tajuplná atmosféra na mě osobně moc nefunguje. Čtenáři předlohy snad budou spokojenější.

 
---
Autor: Milan Rozšafný
Foto: Netflix
Zdroj: Netflix 

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (4)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace