Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

VIDEO: Parádní spoty k Ahsoce


ikona
Spooner
ahsokadisney+rosario dawsonstar wars
Jsou vždy pouze dva. Mistr a učedník. 

Seriálový srpen není zrovna nabušený novinkami, jedno velké želízko v ohni nás ovšem přeci jen čeká. Už za dva týdny zapne své světelné meče ve vlastní sólovce oblíbená Ahsoka, která se bude snažit zlikvidovat nové hrozby v čele s velkoadmirálem Thrawnem. A bude jí v tom pomáhat také její padawanka Sabine Wren. Už minulé trailery lákaly svou velkorysou trikovou stránkou a zejména fanouškům animáku Star Wars: Povstalci dělá zatím materiál velkou radost, jelikož seriál bude do velké míry v jeho příběhu pokračovat. Nejnovější spoty ovšem šlapou do pedálů ještě více a dávají i mému pochybovačnému já naději, že tentokrát nás čeká velká a nabušená jízda.

Tvůrci zde přitom sází na sice okaté, ale velmi funkční karty. Zatím v co prvním akčnějším a dravějším spotu se láká hlavně na záporáky v čele s Rayem Stevensonem a slušnou řádku soubojů se světelnými meči, v tom druhém se pro změnu jede na nostalgii a ikonické pouto rytířů Jedi mezi mistrem a učedníkem. Ukázka si pak v tomto směru pomáhá záběry ze všech předchozích filmů i seriálů, a i když to působí jako až moc velký fan servis, ve výsledku to skvěle funguje. Snad bude výsledný seriál šlapat stejně jako povedená trailerová kampaň.

---

Autor: Milan Rozšafný
Foto: Disney+
Zdroj: Disney+ 


© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace