Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Doctor Who


ikona
tomasmy
Oslava v opravdu velkém stylu. 

Do diamantového výročí Doctora Who zbývají přesně dva měsíce, a tak je konečně čas na trailer. Na pořádně veliký a epický trailer. Přesné datum vysílání prvního ze tři speciálních dílů, v němž se do role Doctora a Donny vracejí David Tennant a Catherine Tate, jsme se sice nedozvědělí, ale identita postavy Neila Patricka Harrise je, zdá se, definitivně potvrzena. Nepochybně na nás v průběhu těch tří epizod čeká hromada překvapení, která samozřejmě v žádném traileru neuvidíme, ale to, co nová upoutávka servíruje, je naprosto perfektní a jen potvrzuje, že čekání na konec listopadu bude ještě zatraceně dlouhé.

Z minulých upoutávek už víme, že si Donna začíná vzpomínat na svou minulost s Doctorem a teď už začíná být jasné, proč. Jak vidno z traileru, chemie mezi Tennantem a Tate ani po letech neztratila na síle a kromě nálože emocí (samozřejmě spojených s jejich postavami), se nejspíš dočkáme také pořádně epické akce (je vidět, že librami BBC tentokrát skutečně nešetřila) a vypadá to, že Neil Patrick Harris si svoje působení v tomto seriálovém klenotu užije skutečně na maximum. Dočkáme se také Kate Stewartové a připomenutí palčivých otázek - co se to sakra děje a jak do toho všeho zapadá Ncuti Gatwa? Prostě naprosto vše nasvědčuje tomu, že na obzoru je opravdu kvalitní podívaná. No, už bylo na čase.

 

Světová premiéra proběhne samozřejmě na BBC One, ve zbytku světa bude tyto a všechny budoucí díly streamovat Disney+. Každopádně ještě před nimi, konkrétně 13. listopadu, se dočkáme animace další ztracené epizody klasického Doctora Who, konkrétně The Underwater Menace s Atlantidou a Doctorem číslo 2, Patrickem Troughtonem. A snad dojde i na kolorované příběhy.

---
Autor: Tomáš Mysliveček
Foto: BBC
Zdroj: BBC . 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace