Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Americký Kancl se vrátí


ikona
Spooner
kanclnbcsteve carell
Kultovní sitcom se nejspíš dočká rebootu. 

Americké remaky kultovních evropských seriálů většinou končí naprostou katastrofou (stačí si vzpomenout na dávné piloty předělávek Červeného trpaslíka či Ajťáků). Sem tam se však zámořským tvůrcům přeci jen zadařilo přiblížit se lesku originálu. Jednou ze zářných výjimek je americký Kancl. Remake britské kultovky Ricka Gervaise totiž našel svůj vlastní styl a stal se neméně povedenou komediální záležitost s řadou vděčných postaviček. Ze Stevea Carella udělala role šéfa Michaela Scotta hvězdu a v kariéře pomohla třeba také Johnu Krasinskimu. A jak se zdá, tak se tato komediální legenda po letech vrátí.

Podle nejnovějších spekulací totiž původní tvůrce Greg Daniels údajně pracuje na rebootu a návratu slavného sitcomu. Stanice NBC měla dát dokonce projektu v červnu zelenou, kvůli scenáristické stávce se ovšem začne na novince pracovat až nyní, kdy se stávka pomalu chýlí ke konci. Není tak jasné, kdy přesně bychom se nové řady mohli dočkat. A otazníků je samozřejmě mnohem víc. Neví se, zda se vrátí alespoň část původní sestavy, či se bude spoléhat na nové tváře, a jak moc se bude na původních devět sezón navazovat. Stejně tak se dá samozřejmě hlasitě spekulovat nad návratem Carella a Krasinskiho, jež bude asi poněkud těžší ukecat. Tak uvidíme, zda se brzy dozvíme více.

---

Autor: Milan Rozšafný
Foto: NBC
Zdroj: Dark Horizons 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace