Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Animovaný Tomb Raider


ikona
Spooner
lara croftnetflixtomb raider
Povede se videoherní lovkyni pokladů kreslený reparát? 

Neohrožená Lara Croft ze série Tomb Raider sice patří mezi videoherní legendy, v hrané podobě se jí ovšem zatím moc nedaří. Snímky s Angelinou Jolie se dvakrát nepovedly a modernější pokus s Alicií Vikander byl sice fajn, ale komerčně nezazářil. A tak to nyní herní značka zkusí jinak – v podobě animovaného seriálu na Netflixu. Animák Tomb Raider: The Legend of Lara Croft bude v podstatě pokračováním herní rebootové trilogie a představí nám titulní hrdinku už coby zkušenou lovkyni pokladů, která se vydává na nová dobrodružství. Hlas jí tentokrát propůjčí Hayley Atwell z Kapitána Ameriky a sedmého Mission: Impossible. 

Ve stylu animace pak bude Netflix evidentně spoléhat na osvědčenou jistotu, a tak dostalo seriál na starosti studio stojící za úspěšnou Castlevanii a showrunnerkou je Tasha Huo, tvůrkyně animovaného Zaklínače. Z prvních záběrů, v nichž Lara ani nepromluví, zatím nemůžeme nic moc usuzovat. Kreslené adaptace od Netflixu ale mají ve zvyku dělat radost alespoň herním fandům, tak snad nový Tomb Raider v tomto nezklame.

  

---

Autor: Milan Rozšafný
Foto: Netflix
Zdroj: Netflix 


Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace