Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Šestá a poslední Koruna


ikona
Sam.Vimes
korunathe crown
Diana, Windsorové i zbytek monarchie se vyrovnávají s rozvodem v královské rodině. Ne moc dobře.  

Po retrospektivním teaseru a sadě prvních fotek ze závěrečné šesté řady Koruny přichází i plnohodnotný trailer. Ten staví hlavně na princezně Dianě, nyní rozvedené a o to víc pronásledované paparazzi. První čtyři epizody dorazí 16. listopadu a budou vyprávět o vztahu Diany s Dodim Fayedem až do osudné automobilové nehody. Zbývajících šest epizod pak bude mít premiéru o měsíc později, 14. prosince. Věnovat se budou vyrovnávání se královské rodiny i celé monarchie s Dianinou smrtí, dále svatbě Charlese s Camillou a mladé generaci v podobě prince Williama a Kate. 

Dramatizace ságy britské královské rodiny od tvůrce Petera Morgana se poprvé podívala na obrazovky v roce 2016 a okamžitě se stala velkým diváckým hitem. Začala v mládí královny Alžběty II. a během pěti sezón se dostala až do poloviny devadesátých let. Mezitím každé dvě řady došlo v velkým výměnám obsazení, samotnou královnu si postupně zahrály Claire Foy, Olivia Colman a Imelda Staunton. Šestá řada nás dovede z devadesátek přibližně do poloviny nultých let, končit by se tedy mělo někde v počátcích vztahu Williama a Kate, zatímco na smrt královny nebo eskapády Harryho a Meghan nedojde. Korun si vysloužila spoustu nominaci a ocenění včetně 15 nominací na cenu BAFTA, 10 nominací na Zlatý glóbus (včetně 4 vítězství), 69 nominací na cenu Emmy (z toho 21 vítězství za 4 sezóny).

---

Autor: Ondřej Kubín
Foto: Netflix
Zdroj: Netflix

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace