Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Daredevil našel nové tvůrce


ikona
Sam.Vimes
daredevildaredevil: born againmarvelmcu
Znovuzrození Daredevila. 

U Marvelu nejsou spokojeni s aktuálním směřováním jejich seriálů. Není divu, když jim z potenciálně vynikajících námětů vycházejí průměrné nebo dokonce podprůměrné výsledky. Do budoucna je v plánu vzít tvorbu komiksových seriálů pevněji do rukou, vrátit se k systému pilotních epizod a showrunnerů s vizí. Konkrétně u pokračování Daredevil: Born Again byli marvelovští producenti silně nespokojeni, když si prohlédli materiál, který se stihlo natočit před začátkem scenáristické stávky. A to byla asi poslední kapka. O tom všem jsme podrobněji psali už tady.

Projekt předtím vedla dvojice hlavních scenáristů Chris Ord a Matt Corman, kteří už jsou pryč. Místo nich teď přichází regulérní showrunner Dario Scardapane a režisérské duo Justin Benson a Aaron Moorhead. Jejich nelehkým úkolem je, přivést nového Daredevila od epizodní procedurálky zpátky k tónu chválených třech sezón na Netflixu. Tedy aby seriál byl temnější, drsnější, akčnější a s větším důrazem na kontinuální děj napříč celou řadou. A u toho pokud možno použít co nejvíc z již natočeného materiálu. U prvních, již prakticky dokončených epizod řady pravděpodobně jen vložit pár dotočených scén, možná je trochu přestříhat.

Dario Scardapane by měl napsat scénáře zbývajících epizod a celé to udržet pohromadě. Dříve pracoval scenárista a producent seriálového Jacka Ryana, lékařského dramatu Trauma a – co je pro nás v tuto chvíli asi nejdůležitější – scenárista a producent Punishera od Netflixu. Dvojice Justin Benson a Aaron Moorhead zrežíruje zbývající epizody první řady Daredevil: Born Again. Na kontě mají sci-fi filmy Synchronic a The Endless nebo několik epizod komiksovek Loki a Moon Knight. Tak snad se novému tvůrčímu týmu bude s Daredevilem dařit a neudělají slepému právníkovi ostudu.

---

Autor: Ondřej Kubín
Foto: Netflix, Marvel Studios
Zdroj: Hollywood Reporter

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace