Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Krvavá marvelovka Echo


ikona
Spooner
daredevildisney+echokingpinmarvel
Tady poteče krev. A docela hodně krve. 

Tady se začíná hezky tlačit na pilu. O nové komiksovce Echo se mluví v posledních dnech jako o marvelovce, která se vydává po cestě Daredevila a spol. a nabídne nám na začátku ledna poměrně drsné, temné a i krvavé dobrodružství. A to nezvykle ve všech pěti epizodách puštěných do světa najednou. Tvůrci k té příležitosti navíc vydali nový krátký, ale zatraceně úderný trailer, který má tyto zvěsti jen přiživit. A daří se mu to bez sebemenších problémů.

Nová minutová upoutávka se tedy soustředí zejména na v prvních reakcích chválenou akci a snaží se nás přesvědčit, že co se brutality a temnoty týče, vydává se seriál opravdu „netflixovskou“ cestou. Já to pak tvůrcům asi konečně začínám věřit, protože sólovka neslyšící hrdinky z Hawkeye vypadá s dalšími novými záběry čím dál lépe a bitky mají ten správný drajv a lákají i na povedenou choreografii. Vypadá to zkrátka, že další střet Echo s Kingpinem i její setkání s Daredevilem by mohlo být nakonec velmi příjemným překvapením. Začínám v to aspoň doufat.

---

Autor: Milan Rozšafný
Foto Marvel Studios
Zdroj: Disney+ 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace