Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Wednesday a Peaky Blinders vyfasují spin-offy


ikona
Spooner
Gangy z Birminghamunetflixpeaky blindersvyproštěníwednesday
Dostaneme ještě více gangsterů a Addamsovy rodiny. 

I když na kvalitu jejich filmů či seriálů často brbláme, nic to nemění na tom, že Netflix už roky celkem s jistotou vyhrává streamovací války. Konkurence ze strany Disney+ či (HBO) Max ho neohrozila tolik, jak si rivalové přáli, a Netflix tak aktuálně zase získává do svého katalogu staré i novější tituly z jejich stáje. Streamovací gigant je zkrátka na vrcholu a může za to do velké míry vděčit svým seriálovým hitům. A toho chtějí tamní kravaťáci zase jednou pořádně využít. Podle nových zákulisních zpráv chtějí totiž v následujících letech ještě více rozšiřovat své franšízy, což v překladu znamená hodně prequelů, spin-offů atd. Platforma si navíc pro budování značek našla své další kandidáty.

Seriálových bratříčků by se podle všeho měla dočkat gangsterka Peaky Blinders aka Gangy z Birminghamu, kde se pracuje rovnou na dvou projektech. Tím prvním je navazující seriál, jenž nás z Velké Británie přesune do amerického Bostonu a bude se odehrávat několik dekád po původním seriálu. Ten druhý nás naopak zavede do minulosti Shelbyovic rodinky. Měli bychom totiž sledovat mladičkou verzi tetičky Polly, jak získává své nezastupitelné místo v rodinném klanu.

Spin-offu se pak samozřejmě dočká také jeden z největších seriálových hitů posledních let, povedená Wednesday. Zde si Netflix aktuálně hraje s myšlenkou, že by své vlastní dobrodružství mohl dostat podivínský strejda Fester v podání Freda Armisena. Zde tvůrci aktuálně hledají způsob, jak oblíbenou postavu vytěžit. Stejně jako v případě Peaky Blinders projektů však platí, že ani spin-off Wednesday nedostal zatím oficiálně zelenou a může být klidně ještě smeten ze stolu. Producenti ovšem i tak chtějí údajně hledat cesty, jak tento vděčný svět rozšířit a vytvořit „Addamsovo univerzum“. Aby těch netflixovských plánů nebylo málo, mluví se také o seriálu ze světa úspěšných akčňáků Vyproštění. Co myslíte, jakých z těchto kousků se nakonec dočkáme?

---

Autor: Milan Rozšafný
Foto: Netflix
Zdroj: Bloomberg 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace