Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Vše nejlepší do roku 2024 přeje TVZone!


ikona
Sam.Vimes
nový rokpfseriály
Ať je pořád na co koukat! 

Další rok se chýlí ke konci. Z pohledu seriálové tvorby jej poznamenaly hlavně dvě velké hollywoodské stávky, které odsunuly či zpomalily mnoho produkcí a jejichž důsledky poznáme i v příštím roce. Samozřejmě je ale správně, aby scenáristé i herci byli za svou práci férově odměněni, zejména ti začínající, kteří si ještě nemůžou diktovat podmínky jako velké hvězdy. Nových věcí ke sledování i tak bylo až až, a to na čím dál tím více streamovacích platformách. Něco z toho byla skutečná umělecká díla, něco dobře natočená oddechová zábava a něco pouhý video obsah, beztvarý produkt mající za cíl nikoho neurazit ani nenadchnout, a hlavně své platformě nahnat minuty sledovanosti pro prezentace akcionářům. V kličkování mezi těmito kategoriemi vám ze srdce rádi budeme nápomocným kompasem.

V příštích dnech se ještě budeme vydatně ohlížet za starým rokem v tradiční sérii článků o nejlepších seriálech, hercích, epizodách a dalších kategoriích, ale také se postaráme o přísun recenzí zbrusu nových kousků, reportování žhavých novinek či analýzu témat, které hýbou světem zábavy na pokračování. Jestli vás baví, co děláme, sledujte nás na Facebooku, Instagramu a hlavně tady na webu. My vám za celou redakci každopádně přejeme do nového roku 2024 hodně štěstí, pevné zdraví, úspěchy v pracovním, studijním i osobním životě a taky ať se vydaří nové sezóny vašich oblíbených seriálů!

 ---

Autor: Ondřej Kubín
Foto: HBO, Amazon Prime, NBC

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace