Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Nové The Grand Tour


ikona
Sam.Vimes
james mayjeremy clarksonrichard hammondthe grand tour
Clarkson a spol. v předposledním dílu The Grand Tour jedou do Dakaru. 

Duchovní nástupce nejslavnější éry Top Gearu, The Grand Tour, se už chýlí ke konci. Zbývají jen poslední dva speciály, první z nichž dorazí už za 10 dní. Epizoda s typicky infantilní slovní hříčkou v názvu Sand Job ukáže klasické trio Clarkson, Hammond, May na cestě Afrikou, po trase legendární Rallye Paříž-Dakar. Místo spolehlivých terénních aut ovšem osedlají upravené levné sporťáky. Trailer pak slibuje klasický "topgearovský" road trip s atraktivními lokacemi, humorem a nějakými těmi výbuchy. Protože bez výbuchů to nejde. 

 

Jeremy Clarkson se nedávno v jednom rozhovoru rozpovídal o tom, proč se s kolegy rozhodli The Grand Tour už ukončit. Jednak už bylo čím dál tím těžší vymýšlet další a další náměty na výstřední výpravy. A jednak jsou tyto cesty i značně fyzicky náročné, zvlášť když jste (Clarksonova slova): "z formy, tlustý a starý". Clarksonovi i Mayovi je ostatně přes šedesát, Hammondovi sice ještě ne, ale zato má za sebou ošklivou autonehodu z natáčení druhé řady. Clarksonovi každopádně zůstává veleúspěšná farma (tedy, úspěšná hlavně ve sledovaností, už méně svými zemědělnými výnosy), Mayovi jeho cestopis Our Man In... a Hammondovi show o renovaci starých aut.

---

Autor: Ondřej Kubín
Foto: Amazon Prime
Zdroj: Amazon Prime

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace