Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Nářezový Fallout


ikona
Sam.Vimes
amazon primefalloutjonathan nolan
Čeká nás zatím nejlepší seriálové zpracování videohry? 

Už první trailer a fotky vypadaly lákavě, nejnovější ukázka na Fallout ale posouvá očekávání ještě o úroveň výš! Poctivé tři minuty stopáže jsou plné atraktivních výjevů z postapokalyptického světa, který objevuje hlavní hrdinka Lucy (Ella Purnell) poté, co poprvé opustila atomový kryt. A setkává se s troskami civilizace, různě zvrácenými skupinkami přeživších, zmutovanými zvířaty, s ikonickým Bratrstvem oceli a také s Waltonem Gogginsem, který asi tak podvacáté ve své kariéře hraje stylového pistolníka. Jen mu tentokrát chybí nos. Jeho postava Ghoul je zmutovaný lovec odměn, který je naživu už od doby před jadernou katastrofou.

 

Třetí hlavní postavou je pak Maximus (Aaron Moten), člen zmíněného Bratrsva oceli. V dalších rolích se objeví třeba Kyle McLachlan nebo Michael Emerson. Seriál produkuje Amazon Prime, který na tom s adaptacemi nebo obecně s prací se zdrojovým materiálem není zrovna nejlépe, nicméně autoři Falloutu jsou Jonathan Nolan a Lisa Joy (Westworld), takže tohle je úplně jiná liga. Půjde o stejný svět, který důvěrně znají fanoušci herního Falloutu, nicméně nové postavy a příběh. Sám Jonathan Nolan režíroval tři epizody. Celá první řada dorazí už za měsíc, 11. dubna.

---

Autor: Ondřej Kubín
Foto: Amazon Prime
Zdroj: Amazon Prime

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace