Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: The Penguin s Colinem Farrellem


ikona
Sam.Vimes
batmancolin farrellpenguinthe batmanthe penguintučňák
Seriálový spin-off Batmana se konečně blíží.  

Batman Matta Reevese s Robertem Pattinsonem se podíval do kin v roce 2022, seriálový spin-off byl oznámený a pracovalo se na něm už v září 2021, na naše obrazovky se ale The Penguin alias Tučňák nakonec dostane až letošní podzim. Teaser s prvními záběry jsme přitom dostali už loni v dubnu, jenže pak se natáčení muselo přerušit kvůli hollywoodským stávkám a dotočilo se teprve letos v únoru. Nový trailer vrací na scénu k nepoznání namaskovaného Colina Farrella v titulní roli. Jeho Tučňák v ukázce nostalgicky vzpomíná na místního gangstera z dob svého dětství, jehož odkazu by se zjevně chtěl přinejmenším vyrovnat. Možná ještě zřetelněji než v loňském teaseru, i tady se upomíná na kultovní Rodinu Sopránů.

 

Seriálový Tučňák se začne odehrávat jen týden po událostech filmového Batmana. Vedle Farrella v hlavní roli se dále objeví Cristin Milioti (matka z HIMYM) jako Sofia Falcone, dcera zabitého mafiánského bosse, Michael Zegen (Boardwalk Empire) jako její bratr Alberto Falcone, herecký veterán Clancy Brown jako konkurenční boss Salvatore Maroni nebo Michael Kelly (House of Cards) jako gangster Johnny Vitti. První tři epizody z celkem osmidílné první řady zrežíroval Craig Zobel, který má za sebou třeba práci na Pozůstalých nebo Westworldu. Pokračování filmového Batmana s Pattinsonem se po odkladech dočkáme teprve až na podzim 2026.

---

Autor: Ondřej Kubín
Foto: Warner Bros.
Zdroj: HBO Max

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace