Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Natáčení třetí Euforie se znovu odkládá. Čeká seriál zrušení?


ikona
Jax
euforieeuphoriahboJacob Elordisam levinsonsydney sweeneyzendaya
Vrátí se Zendaya a spol. ještě někdy do slavného seriálu? 

Seriál Euforie se stal v roce 2019 možná až nečekaným teenagerským fenoménem, který si získal diváky nejen díky intenzivnímu a stylově velmi výraznému podání od Sama Levinsona či nekompromisnímu pohledu na mladou generaci, ale také velmi silným obsazením, v němž rozhodně neexcelovala jen už tehdy známá Zendaya. Jenže od premiéry první řady letos uplyne pět let a my se od té doby dočkali jen druhé série a dvou speciálních epizod. Už dříve bylo oznámeno, že třetí sezóna dorazí až v roce 2025, tedy tři roky po „dvojce“, což je u seriálu ze středoškolského prostředí i vzhledem k věku herců dost dlouhá doba. Důvody odkladů jsme si probírali v nedávném článku – mohou za ně průtahy s prací na scénáři, herecká i scenáristická stávka či úmrtí herce Anguse Clouda a producenta seriál Kevina Turena. 

Už se však zdálo, že je vše na dobré cestě a brzy se konečně začne točit. Sydney Sweeney ostatně v jednom z nedávných rozhovorů prohlásila, že natáčení je na spadnutí. Jenže teď je zase všechno jinak. V posledních dnech se začaly objevovat na internetu spekulace od hollywoodského insidera Jordana Ruimyho, podle nichž bylo natáčení plánované na léto zrušeno a třetí série v podstatě smetena ze stolu. Hercům pak bylo řečeno, že si mohou hledat jiné herecké nabídky. Podle fám měla být zkrátka další sezóna zrušena, v čemž měla hrát roli i Levinsonova nekonečná práce se scénářem i jeho aktuálně ne úplně dobrá pověst, kterou si pokazil loňským propadákem Idol.

Podle HBO je ale všechno ještě trochu jinak. Tamní mluvčí webu Variety uvedl, že natáčení bylo odloženo a herci se mohou prozatím věnovat dalším příležitostem. Zároveň ovšem všechny ubezpečili, že se rozhodně nejedná o konec seriálu, jelikož na scénářích se stále pracuje a HBO i Levinson nám chtějí stále dodat tu nejlepší třetí řadu, jaká bude možná. Což může být pravda, ale také to může znamenat jen mediální kličkování. Už teď je ale jasné, že přípravy nejdou podle plánu a premiéra v roce 2025 je čím dál méně pravděpodobná. Čím déle navíc bude stanice otálet, tím méně pravděpodobná třetí sezóna nejspíš bude. 

Nejen, že hercům hrající náctileté bude táhnout na 30 a budou působit už malinko komicky, ale navíc nesmíme zapomínat, že Zendaya, Sydney Sweeney i Jacob Elordi patří mezi velmi žádané hollywoodské zboží a sladit jejich napěchované diáře bude čím dál složitější. A navíc by se dalo říct, že už Euforii vzhledem ke své aktuální popularitě ani tolik nepotřebují. Co myslíte, dočkáme se třetí sezóny, nebo značí nové zprávy blížící se konec?

--- 

Autor: Adam Poslušný
Foto: HBO
Zdroj: Variety

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace