Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Čtvrtá řada Zaklínače oznamuje další přírůstky


ikona
Diego.Dorlan
NetflixThe WitcherZaklínač
Práce na další sérii pokračují, kdo další se upsal novému Zaklínači bez Henryho Cavilla? 

Pro mnoho diváků mohla být třetí řada Zaklínače tím posledním pomyslným stéblem, které zlomilo jejich vůli a odhodlání se seriálem pokračovat. Tvůrci ovšem nepolevují ve svých snahách o (ne)adaptování světa Andrzeje Sapkowského a oznámili nové herecké posily, které obohatí čtvrtou sérii. Před pár měsíci bylo oznámeno, že se jedné z nejvýraznějších rolí zhostí Laurence Fishburne, který přivede k životu postavu Regise. Neodpoustím si připomenout, že v tomto oznámení Netflix ani nezvládl uvést správně základní informace o této postavě.

Nyní se obsazení rozrůstá hned o tři výrazná jména, která se zhostí dalších výrazných postav. Lovce odměn Leo Bonharta, který se profiluje i jako zkušený lovec zaklínačů, si zahraje Sharlto Copley (District 9, Chappie). Šéfa nilfgaardské rozvědky Skellena si zahraje James Purefoy (Řím, Altered Carbon). Protiváhou  k těmto posilám pro stranu Nilfgaardu pak bude Danny Woodburn (Seinfeld, Sněhurka). Ten vdechne život jednomu z Geraltových známých Zoltanu Chivayovi.

Oproti Bonhartovi a Skellenovi, kteří v knihách mají mnohem významnnější role, je Zoltan spíše vedlejší postavou, ale našemu zaklínači přirostl k srdci. Během jejich společného času naučí Geralta hrát karetní hru gwint a později mu daruje velmi kvalitní meč. CD Project Red ovšem Zoltana použil v mnohem větším měřítku ve svých hrách, a díky tomu se stal jednou ze známějších figur světa Zaklínače. Zda tvůrci seriálu Zoltanovu roli také rozšíří, to teprve uvidíme. Čtvrtá řada by měla začít s natáčením během letošního jara.

---

Autor: Jakub Kratochvíl
Foto: Netflix
Zdroj: Deadline Hollywood 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace