Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Spin-off Jona Sněha skončil u ledu


ikona
krauset
game of throneshra o trůnyjon snowkit Harrington
Jon je mezi Divokými a divoký je i vývoj jeho seriálu. 
Kit Harington, řekněme si to upřímně, nejde zrovna z role do role, a tak plánované pokračování Jonovy životní cesty určitě vítal. Nyní se ale nechal slyšet, že HBO přípravu seriálu zarazilo. Harington stránce ScreenRant sdělil toto: „Momentálně seriál ve vývoji není, snažili jsme se najít úhel a nedokázali jsme přijít s dobrým příběhem, který bychom chtěli vyprávět. Možná se k projektu v budoucnu vrátíme, ale teď není aktuální.“
 
 
Poprvé se o pokračování Hry o trůny zaměřeném na Jona začalo špitat před dvěma roky, George R. R. Martin si přisadil s prohlášením, že pracovní název seriálu je Snow. Fanoušci Písně ledu a ohně ovšem smutnit nemusí. Do Západozemí se vrátí již za dva měsíce ve druhé řadě Rodu draka a HBO/Max momentálně vyvíjí dva další seriály. 
 
Jedním je Rytíř Sedmi království, v podstatě povídkový rytířský cyklus o putování rytíře a malého následníka trůnu, a velkolepou historickou fresku o sjednocování Sedmi království ohněm a draky Aegonem Dobyvatelem a jeho sestrami/manželkami. 
 
Jokolovu detailní analýzu dvou opozičních trailerů na Rod draka si můžete přečíst zde

--

Autor: Tomáš Krause

Foto: HBO

Zdroj: ScreenRant

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace