Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Svět Zaklínače definitivně končí. Netflix po seriálu ruší i spin-offy

příspěvky 1 - 4 Napsat příspěvek
Neslavný konec velké šance, kterou Netflix zničil sám nesmyslnými rozhodnutími v tvůrčím týmu ... :(
257008
Neslavný konec velké šance, kterou Netflix zničil sám nesmyslnými rozhodnutími v tvůrčím týmu ... *:(*
4 0
reagovat
Pro fanoušky zaklínače super zpráva :D
257006
Pro fanoušky zaklínače super zpráva *:D*
2 0
reagovat
Zaklínač měl bejt Hrou o Trůny tohohle desetiletí, ale tvůrci jeho potenciál zakopali někam do hlubin Mariánského příkopu.

Co si z toho vezmu já jako divák je to, že jednotlivé mytologie by měli vždy točit lidé z oblasti, kterých se ta mytologie týká. Slovanská mytologie je Amíkům úplně buřt, stejně jí tam v podstatě nikdo ani nezná. Kéžby někdy Netflix prodal licenci (nebo sama vyprší po x letech?) a natočili to někdo znova v Evropě. Polskej seriál měl mnoho chyb, ale asi i díky svému původu dokázal dobře vystihnout atmosféru Zaklínačského světa, která u Netflixu komplet chybí.
257005
Zaklínač měl bejt Hrou o Trůny tohohle desetiletí, ale tvůrci jeho potenciál zakopali někam do hlubin Mariánského příkopu. Co si z toho vezmu já jako divák je to, že jednotlivé mytologie by měli vždy točit lidé z oblasti, kterých se ta mytologie týká. Slovanská mytologie je Amíkům úplně buřt, stejně jí tam v podstatě nikdo ani nezná. Kéžby někdy Netflix prodal licenci (nebo sama vyprší po x letech?) a natočili to někdo znova v Evropě. Polskej seriál měl mnoho chyb, ale asi i díky svému původu dokázal dobře vystihnout atmosféru Zaklínačského světa, která u Netflixu komplet chybí.
1 -1
reagovat
Na tom celém nejvíce nechápu, že ,,Netflix" nechápe potažmo Hirsch, které bych celé to nepochopení dal za vinu...byť je snadné ukazovat a ona jako ,,produkťák" je nejvíce na ráně.

Nechápu proč to mermomocí chtěli tak posrat a ukázat, že oni tomu rozumí nejlépe ...protože se jedná jen o cifry, přitom investují do sraček jako Red Notice, Gray men mnohem více = Zaklínač by musel mít jakožto (silná) séri dle nějaké logiky mnohem více shlédnutí.

Přitom to začalo relativně na úrovni a hype po první sérii byl dokonalý.

Kokoti.

Amazon a jejich Fallout, který má od nepaměti pověst nezfilmovatelného díla se toho ujmul s úctou, nastavil si očividně smysluplné cíle a nechal aroganci někde v koutě.

Výledek je nečekaný a nelze toho mnoho vytknout = i sklalní fandové vyrůstající na verzi 1997 mají dárek a tvůrci za to sklidí úspěch - jen to prodat 

Last of US je také dále ...a zachovalo se vše co mělo.
257003
Na tom celém nejvíce nechápu, že ,,Netflix" nechápe potažmo Hirsch, které bych celé to nepochopení dal za vinu...byť je snadné ukazovat a ona jako ,,produkťák" je nejvíce na ráně. Nechápu proč to mermomocí chtěli tak posrat a ukázat, že oni tomu rozumí nejlépe ...protože se jedná jen o cifry, přitom investují do sraček jako Red Notice, Gray men mnohem více = Zaklínač by musel mít jakožto (silná) séri dle nějaké logiky mnohem více shlédnutí. Přitom to začalo relativně na úrovni a hype po první sérii byl dokonalý. Kokoti. Amazon a jejich Fallout, který má od nepaměti pověst nezfilmovatelného díla se toho ujmul s úctou, nastavil si očividně smysluplné cíle a nechal aroganci někde v koutě. Výledek je nečekaný a nelze toho mnoho vytknout = i sklalní fandové vyrůstající na verzi 1997 mají dárek a tvůrci za to sklidí úspěch - jen to prodat  Last of US je také dále ...a zachovalo se vše co mělo.
5 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se