Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Čtvrtá řada nářezu The Boys


ikona
Sam.Vimes
amazon primeantony starrbandabilly butcherhomelanderkarl urbanthe boys
Brutální komiksová dekonstrukce se vrací se čtvrtou řadou.  

Dvouleté čekání na novou řadu seriálu se už u velkých produkcí pomalu stává normou, čtvrtá řada The Boys (Banda) se ale naštěstí už blíží. Předtím jsme dostali jen prosincovou ukázku z panelu na brazilském Comic Conu, teď Boys konečně rozjíždějí reklamní kampaň s natřískaným novým trailerem. Homelander v lahůdkovém podání Antonyho Starra je čím dál tím nebezpečnější, když jeho proslov o trestajících bozích ukazuje, že doteď byl vlastně ještě celkem ukázněný. Rozdělená společnost a svět by potřebovaly někoho jako Billy Butcher, jenže ten je aktuálně v dost mizerném stavu, jen s několika měsíci života před sebou a bez všech svých přátel. Dát zpátky dohromady starou Bandu nebude jednoduché. 

 

Ukázka láká na staré známé z minulých řad, na nově příchozího Jeffrey Dean Morgana (Supernatural, The Walking Dead) a na spoustu brutální akce a krve. Velkou spoustu. Čtvrtá řada začne 13. června rovnou třemi epizodami najednou, zbývajících pět potom dorazí v týdenních intervalech. Kdo ještě neviděl spin-off Gen V, tak si s ním může zkrátit čekání. Jednak něco z jeho děje bude důležité i pro Boys, hlavně je ale super i sám o sobě.

---

Autor: Ondřej Kubín
Foto: Amazon Prime
Zdroj: Amazon Prime

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace