Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Teaser: Návrat oceňovaného Medvěda


ikona
Jax
fxhulumedvědthe bear
Carmyho restaurace naplno otevírá své brány. 

Z nenápadného seriálu Medvěd, který se zprvu prezentoval jako malá dramedie z restauračního prostředí, se během dvou řad stal jeden z nejoceňovanějších televizních počinů současnosti. A naprosto po právu. S prestižními cenami Emmy či Zlatými glóby sice v redakci malinko nesouhlasíme se zařazením do žánru komedie, jelikož zejména druhá série nás emočně vyždímala natolik, že na tom nespatřujeme vůbec nic vtipného, ale jinak se jen musíme přidat k všeobecným chválám na jeden z nejlépe napsaných seriálů posledních let, který dokáže výtečně vystihnout strasti restauračního podnikání a parádní prací s postavami diváka uvrhnout do velké depky.

Z nenápadného počinu se tak během dvou sérií stal jeden z nejmilovanějších seriálů současnosti, který našponoval čekání na třetí řadu na maximum. A kvalitativní laťku po druhé sérii nastavil opravdu vysoko. A nyní už víme, kdy se třetí sezóny konečně dočkáme. Kratičký, ale všeříkající teaser s hlavní hvězdou Jeremym Allenem Whitem sice z dějového hlediska neprozradil absolutně nic, tu hlavní věc nám ale sdělil – že pro nás Carmy a jeho banda znovu otevřou svou luxusní restauraci 27. června. Tedy alespoň pro zámořské předplatitele streamovací platformy Hulu, kde vyjdou všechny epizody naráz. Kdy se dočkáme na Disney+, kde najdete i předchozí řady, zatím není jisté. Dá se ovšem předpokládat, že stejně jako v předchozích letech asi budeme muset počítat s mírným zpožděním. No, už aby to tady bylo!

---

Autor: Adam Poslušný
Foto: FX
Zdroj: FX, Hulu 


Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace