Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Seriálový Tomb Raider dostal zelenou


ikona
Diego.Dorlan
AmazonAmazon PrimeLara CroftPhoebe Waller-BridgeTomb Raider
Legendární lovkyně pokladů si pro nás chystá nový seriál. 

Značka Tomb Raider a její legendární představitelka Lara Croft jsou obrovskými ikonami videoherního světa. Nespočet úspěšných a populárních her tak již dlouhé roky láká filmová studia k tomu, aby tento komerční úspěch zopakovala na velkých obrazovkách. Díky tomu jsme tak na počátku tisíciletí dostali dva filmy v hlavní roli s Angelinou Jolie. Poté se ovšem Lara na dlouhou dobu odmlčela a vrátila se před šesti lety, tentokrát s tváří Alicie Vikander. Kvůli nepříliš silnému finančnímu výsledku jsme se ovšem pokračování nedočkali. Nyní se ovšem chystá nový seriál, který by měl Laře vdechnout nový život.

 

Za projektem stojí Phoebe Waller-Bridge, kterou můžete znát jako tvůrkyni geniálního Fleabag či Killing Eve a loni jsme ji mohli vidět v jiné dobrodružné značce - posledním Indianu Jonesovi. K oficiální objednávce seriálu se vyjádřila s tím, že pro ni Lara a Tomb Raider znamenají hodně, byly velkou součástí jejího života a velmi se těší na toto nové dobrodružství. Waller-Bridge již pracuje na scénáři, ale dle dostupných informací ještě nezačal probíhat casting. Kdo se stane novou tváří Lary Croft bude určitě velkou otázkou, ale prozatím můžeme pouze spekulovat.

Na seriálu by měla také spolupracovat společnost Legendary, která vlastní práva k Tomb Raider a letos se na naše obrazovky podívá, pod hlavičkou Netflixu, jejich animovaný seriál Tomb Raider: Legend of Lara Croft. Nově oznámený seriál ovšem bude zastřešovat Amazon. Prozatím nebylo oznámeno, k jakému datu by měl hraný seriál směřovat, ale vzhledem k tomu v jak rané fázi se projekt nachází, bych se velmi divil, kdyby dorazil dříve než za dva roky.

---

Autor: Jakub Kratochvíl
Foto: Paramount Pictures, Warner Bros.
Zdroj: Dark Horizons

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace