Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Vision se vrátí v seriálu od Marvelu


ikona
Sam.Vimes
disney+marvelmcupaul bettanyterry matalasvisionwandavision
Paul Bettany se vrátí do své komiksové role.  

Marvel potvrdil nový seriál o postavě Visiona. Oznámený byl už před necelými dvěma lety, pak kolem něj ale bylo dlouho ticho a teprve teď se to celé pohnulo dopředu. Pracovní název byl White Vision podle verze postavy, kterou jsme naposledy viděli v seriálu WandaVision, jednu dobu se projekt označoval i jako Vision Quest, oficiální název zatím oznámený nebyl. Do hlavní role se vrací Paul Bettany a premiéry by se seriál měl dočkat v roce 2026 na Disney+. Mluví se i o účasti Elizabeth Olsen jako Scarlet Witch, což by rozhodně dávalo smysl, oficiálně potvrzené to ale není.

 

Původně se seriálu měla ujmout Jac Schaeffer, která je zodpovědná i za vynikající WandaVision a aktuálně dokončuje jiný spin-off, mnohokrát přejmenovávaný titul Agatha All Along s čarodějkou Agathou Harkness v podání Kathryn Hahn. Na Visiona nakonec dohlédne jako showrunner Terry Matalas. Ten má za sebou práci na pozicích showrunnera a režiséra u seriálových 12 opic nebo u třetí řady startrekovského Picarda.

Vision byl zabit ve filmu Avengers: Infinity War, vrátil se ale hned ve dvou verzích v seriálu WandaVision. Druhá z nich, takzvaný White Vision, byla vytvořena organizací S.W.O.R.D. z pozůstatků původního Visiona. Nový seriál bude právě o něm a velmi pravděpodobně se bude točit okolo jeho snahy získat zpátky paměť i určité lidství. Nakolik to u androida jde, což je téma, na které jistě dojde také.

---

Autor: Ondřej Kubín
Foto: Disney+
Zdroj: Deadline Hollywood

 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace