Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Třetí Medvěd


ikona
Jokolo
ayo edebiribeardisney+fxjeremy allen whitemedvěd
Jak moc se kuchyně může ještě rozhádat?  

Po dvou teaserech, které lákaly zejména na známé propriety, které z Medvěda dělají milovanou show, tu konečně máme plnohodnotný trailer. Ten se samozřejmě opírá o totéž - řvaní, klení, konflikty, všudypřítomný stres, všechny možné i nemožné recepty a Carmyho odevzdaně vyděšený výraz z toho, jak se mu vše hroutí pod rukama. Právě interakce mezi skvostně vypiplanými postavami jsou to, co dělají ze seriálu jedno z nejlepších děl posledních let, a třetí série na to jistě bude znovu sázet. Vzájemné popichování a nenávistné slovní výměny hraničící s bezmeznou láskou uprostřed kuchyně nepřestávají bavit a je tak na co se těšit, neb trailer je takových situací plný.

 

Řemeslně skvěle zvládnutá ukázka navíc láká i na flashbacky, které v minulých sériích často přinesly ty nejpamátnější situace. Jon Bernthal totiž dovede každou scénu povýšit na novou úroveň, zejména v charakterní roli Carmyho zesnulého bratra. O kvalitu nadcházející řady se tak evidentně nemusíme bát a nezbývá než se těšit na to, co nám tahle skvadra zase ukuchtí. Za pár týdnů se totiž kuchyně nové restaurace otevírá. A evidentně to zase bude divoká jízda.

 

---

Autor: Marek Mičke
Foto: FX
Zdroj: FX 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace