Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Video: Alternativní konec HIMYM

příspěvky 1 - 4 Napsat příspěvek
Souhlas. Tvůrci si za tu kritiku můžou sami, protože závěr, který natočili s dětskými herci mezi druhou a třetí řadou prostě nedával po řadách 5-8 moc smyslu. Jasně, že sami tvůrci byli překvapení jak se to vyvinulo - Chození Barneyho s Robin na začátku páté řady bylo utnuto po pár epizodách, protože to bylo plánováno jako menší podzápletka, ale všichni viděli, že ty dvě postavy mají chemii a proto jejich rozchod působil nuceně. Fakt nevím, proč tvůrci pořád trvali na nom předtočeném konci obzvlášť když dnešní digitální triky by umožnili těch pár replik dětských herců libovolně upravit.

Osobně považuji za nejlepší pátou řadu (k prvním třem jsem se dostal až zpětně) a seriál pro mě skončil sedmou řadou. Z osmé byl fajn jenom kanadský grunge a Barneyho žádost o ruku. Osmá a devátá řada už byly odpad.
14049
Souhlas. Tvůrci si za tu kritiku můžou sami, protože závěr, který natočili s dětskými herci mezi druhou a třetí řadou prostě nedával po řadách 5-8 moc smyslu. Jasně, že sami tvůrci byli překvapení jak se to vyvinulo - Chození Barneyho s Robin na začátku páté řady bylo utnuto po pár epizodách, protože to bylo plánováno jako menší podzápletka, ale všichni viděli, že ty dvě postavy mají chemii a proto jejich rozchod působil nuceně. Fakt nevím, proč tvůrci pořád trvali na nom předtočeném konci obzvlášť když dnešní digitální triky by umožnili těch pár replik dětských herců libovolně upravit. Osobně považuji za nejlepší pátou řadu (k prvním třem jsem se dostal až zpětně) a seriál pro mě skončil sedmou řadou. Z osmé byl fajn jenom kanadský grunge a Barneyho žádost o ruku. Osmá a devátá řada už byly odpad.
0 0
reagovat
Mně to přijde stejně trapný jako ten "normální"... Prostě to mělo končit někdy po pátý řadě a byl by klid.
14046
Mně to přijde stejně trapný jako ten "normální"... Prostě to mělo končit někdy po pátý řadě a byl by klid.
0 0
reagovat
To že vůbec vznikl alternativní konec je prostě důkaz toho, že to tvůrci posrali, že si tvrdohlavě stáli za svým původním vymyšleným koncem a nedali na svoje vlastní postavy, které za ty roky dospěly do jiného konce. Je to ohromná škoda, ale aspoň že to teď sami nepřímo uznali. Pro mě himym bude vždy končit jenom takto a když si vzpomenu co všechno ostatní mi himym dalo, kolik hodin jsem s těmi postavami strávil a kolik smíchu zažil, stejně si ho v hlavě i na tom druhém místě (kapesníčky máte napravo od vás) ponechám, hned vedle legend jako byli přátelé. Life goes on, je pomalu na čase se poohlížet po nové partě a jestli mi byl pilot nějakou alespoň malinkatou nápovědou, tak A to Z by mohlo možná někdy v budoucnosti, tuhle dvojici doplnit. :)
14044
To že vůbec vznikl alternativní konec je prostě důkaz toho, že to tvůrci posrali, že si tvrdohlavě stáli za svým původním vymyšleným koncem a nedali na svoje vlastní postavy, které za ty roky dospěly do jiného konce. Je to ohromná škoda, ale aspoň že to teď sami nepřímo uznali. Pro mě himym bude vždy končit jenom takto a když si vzpomenu co všechno ostatní mi himym dalo, kolik hodin jsem s těmi postavami strávil a kolik smíchu zažil, stejně si ho v hlavě i na tom druhém místě (kapesníčky máte napravo od vás) ponechám, hned vedle legend jako byli přátelé. Life goes on, je pomalu na čase se poohlížet po nové partě a jestli mi byl pilot nějakou alespoň malinkatou nápovědou, tak A to Z by mohlo možná někdy v budoucnosti, tuhle dvojici doplnit. *:)*
0 0
reagovat
Vydržel jsem poslední sérii jen abych viděl, jak to ukončí, a nakonec jsem byl příjemně překvapen... a stále jsem, ovšem teď už z toho, do jak malé skupiny diváků nejspíš patřím.

EDIT: Ale i ten alternativní je fajn ;)
14043
Vydržel jsem poslední sérii jen abych viděl, jak to ukončí, a nakonec jsem byl příjemně překvapen... a stále jsem, ovšem teď už z toho, do jak malé skupiny diváků nejspíš patřím. EDIT: Ale i ten alternativní je fajn *;)*
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se