Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Čarodějky: Kult

příspěvky 1 - 7 Napsat příspěvek

do_Od

Aby si neskončil podobne ako Jim link :D
17211
Aby si neskončil podobne ako Jim http://youtu.be/cO-bf3bKo1w?t=1m44s *:D*
do_Od
0 0
reagovat
Buffy pro mě patří spíš do dávnějších dob a až tak se mi pod kůži nedostala. Později v době, kdy jsem se vracela ze školy, rotovaly v televizi spíš právě Čarodějky, pamatuju si ještě Smallville, který ovšem po pár dílech začal být poměrně ubíjející a pak ještě ta nudná věc s mimozemšťany, Roswell, kde se pořád hrálo na nějaké tajemno a natahovalo se to jako žvejkačka a nikde žádný útok z Marsu ani vesmírná loď, to jsem taky přepínala. A Dawsonův svět jsem přímo nesnášela, ještě, že Hvězdná brána běžela skoro furt :D A kdy přijde na řadu legenda?
17200
Buffy pro mě patří spíš do dávnějších dob a až tak se mi pod kůži nedostala. Později v době, kdy jsem se vracela ze školy, rotovaly v televizi spíš právě Čarodějky, pamatuju si ještě Smallville, který ovšem po pár dílech začal být poměrně ubíjející a pak ještě ta nudná věc s mimozemšťany, Roswell, kde se pořád hrálo na nějaké tajemno a natahovalo se to jako žvejkačka a nikde žádný útok z Marsu ani vesmírná loď, to jsem taky přepínala. A Dawsonův svět jsem přímo nesnášela, ještě, že Hvězdná brána běžela skoro furt *:D* A kdy přijde na řadu [link="https://www.youtube.com/watch?v=NIYZVSElmj4"]legenda[/link]?
0 0
reagovat
Čarodějky jsem měl taky moc rád ale Buffy byla lepší. ;)
17198
Čarodějky jsem měl taky moc rád ale Buffy byla lepší. *;)*
0 0
reagovat
On nebude Sex ve meste?? Tak to ja tady koncim!:D Vyborny clanek, diky moc. Ja zrala prvni dve serie, kdyz odesla Prue, tak to trochu opadlo. Ale jako kulisa to vazne fungovalo skvele.
17195
On nebude Sex ve meste?? Tak to ja tady koncim!*:D* Vyborny clanek, diky moc. Ja zrala prvni dve serie, kdyz odesla Prue, tak to trochu opadlo. Ale jako kulisa to vazne fungovalo skvele.
0 0
reagovat
Jsem rád, že se už i naše něžnější část čtenářů má pod co podepsat. Další na řadě, Sex ve městě :D (ok, just kidding. tohle spolu s čímkoliv, co obsahuje upíří tématiku bych si nedal ani kdyby mi za to platili)
17193
Jsem rád, že se už i naše něžnější část čtenářů má pod co podepsat. Další na řadě, Sex ve městě *:D* (ok, just kidding. tohle spolu s čímkoliv, co obsahuje upíří tématiku bych si nedal ani kdyby mi za to platili)
0 0
reagovat
Pre niekoho to bola Phoebe, pre niekoho Jullian McMahon v úlohe Colea :D No inak mi tento článok extrémne hovorí z duše, vystihuje môj postoj k tomuto neohrabanému, ale čarovnému seriálovému počinu :+ Dodám už len to, že seriál bol i skvelým módnym zdrojom inšpirácie :D Dnes už by som sestry Halliwellové nedokázala pravidelne sledovať, ale kedysi mala táto trojka/štvorka čarodejníc jednoducho čaro. Žiaľ, s pribúdajúcimi sériami to išlo dolu vodou, priznám sa, z poslednej série som videla len pár dielov. Možno práve tým, že Cole už bol neprítomný a rodinnú atmosféru významne narušila práve úloha Kaley Cuoco. Ale na kultovom štatuse seriálu to nič nemení.
17192
Pre niekoho to bola Phoebe, pre niekoho Jullian McMahon v úlohe Colea *:D* No inak mi tento článok extrémne hovorí z duše, vystihuje môj postoj k tomuto neohrabanému, ale čarovnému seriálovému počinu *:+* Dodám už len to, že seriál bol i skvelým módnym zdrojom inšpirácie *:D* Dnes už by som sestry Halliwellové nedokázala pravidelne sledovať, ale kedysi mala táto trojka/štvorka čarodejníc jednoducho čaro. Žiaľ, s pribúdajúcimi sériami to išlo dolu vodou, priznám sa, z poslednej série som videla len pár dielov. Možno práve tým, že Cole už bol neprítomný a rodinnú atmosféru významne narušila práve úloha Kaley Cuoco. Ale na kultovom štatuse seriálu to nič nemení.
0 0
reagovat
Jupí, Čarodějky :D musím přiznat, že jako třináctileté holce mi ta červená knihovna vůbec nevadila, spíš naopak. A stejně jako u Supernatural jsem se zamilovala do Impaly, tady bych bez váhání vykopla sestry na ulici a zabrala si celý ten parádní domeček pro sebe. Od sklepení po půdu ten dům je prostě perfektní, a dostává během všech těch sérií řádně zabrat.
17181
Jupí, Čarodějky *:D* musím přiznat, že jako třináctileté holce mi ta červená knihovna vůbec nevadila, spíš naopak. A stejně jako u Supernatural jsem se zamilovala do Impaly, tady bych bez váhání vykopla sestry na ulici a zabrala si celý ten parádní domeček pro sebe. Od sklepení po půdu ten dům je prostě perfektní, a dostává během všech těch sérií řádně zabrat.
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se