Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Daredevil: 2. sezóna

příspěvky 1 - 0 Napsat příspěvek
...za mě v průběhu série spokojenost až nadšení.

Nejvíce potěšila práce s postavami ,které jsou skvěle napsané/zahrané .
Vměstnání dvou originů byl výborný nápad a provedli to bravurně ,imho děj to nerušilo naopak mě Punisherovy odskoky z hlavní linky bavili víc (ten hoch si to dle očekávání hodně dává) .
Trochu mě i přes očekávání překvapila brutalita, které je hodně i na poměry jiné žánrové konkurence (z Punishera jsem byl často nervózní).
Nejvíce otázek vyvolávaly bitky, kterých bylo naštěstí hodně , pocity jsou ale smíšené .
Matthew je rváč a často to tak vypadá, hl.v první polovině mi přišlo, že je spíš syn boxera než ten akrobat z komiksů, rychlost a zajímavější choreografie pohybů se dostavovali jen vyjímečně, za to byla, ale každá rána cítit a celkově působily souboje věrohodně (střihalo se málo).
Řekl bych, že se na konci trochu přitlačilo (na režiséra ?), ale přibylo otoček, výkopů, skoků s vrutama a ta hůl byla naprosto boží ještě bude sranda.
Naposled bych rád zmínil, že i zde je snaha o ,,zakončení" série, bohužel bylo ale tolik otázek nezodpovězeno resp. doslova vyšuměli (díra, blacksky, rakev atd.) ,že mě to rozladilo .

Naštěstí jenom na chvilku, protože je to jinak pecka - 9/10.
19189
...za mě v průběhu série spokojenost až nadšení. Nejvíce potěšila práce s postavami ,které jsou skvěle napsané/zahrané . Vměstnání dvou originů byl výborný nápad a provedli to bravurně ,imho děj to nerušilo naopak mě Punisherovy odskoky z hlavní linky bavili víc (ten hoch si to dle očekávání hodně dává) . Trochu mě i přes očekávání překvapila brutalita, které je hodně i na poměry jiné žánrové konkurence (z Punishera jsem byl často nervózní). Nejvíce otázek vyvolávaly bitky, kterých bylo naštěstí hodně , pocity jsou ale smíšené . Matthew je rváč a často to tak vypadá, hl.v první polovině mi přišlo, že je spíš syn boxera než ten akrobat z komiksů, rychlost a zajímavější choreografie pohybů se dostavovali jen vyjímečně, za to byla, ale každá rána cítit a celkově působily souboje věrohodně (střihalo se málo). Řekl bych, že se na konci trochu přitlačilo (na režiséra ?), ale přibylo otoček, výkopů, skoků s vrutama a ta hůl byla naprosto boží ještě bude sranda. Naposled bych rád zmínil, že i zde je snaha o ,,zakončení" série, bohužel bylo ale tolik otázek nezodpovězeno resp. doslova vyšuměli (díra, blacksky, rakev atd.) ,že mě to rozladilo . Naštěstí jenom na chvilku, protože je to jinak pecka - 9/10.
0 0
reagovat
Tak to mám konečně za sebou a jsem nadšený. Tímhle směrem by se měl vyvíjet marvelovský vesmír. Tvrdý, drsný, nekompromisní, krvaví a hlavně nezkutečně napínaví. Tvůrci nasadili zběsilé tempo, které nikdy neupadá a akční scény neberou konce. Opět perfektní herci, nové suprové postavy, atmosféra, zápletka, ninjové, mafie, a mnoho odkazů na komiksy, ze kterých jsem slintal blahem. Jediné co mě zklamalo je vyvrcholení Punisherovi linie, které mohlo být zajímavější a lépe provedené. Tohle jsou první dojmy a na nějaký ucelený text dojde. 9/10
19169
Tak to mám konečně za sebou a jsem nadšený. Tímhle směrem by se měl vyvíjet marvelovský vesmír. Tvrdý, drsný, nekompromisní, krvaví a hlavně nezkutečně napínaví. Tvůrci nasadili zběsilé tempo, které nikdy neupadá a akční scény neberou konce. Opět perfektní herci, nové suprové postavy, atmosféra, zápletka, ninjové, mafie, a mnoho odkazů na komiksy, ze kterých jsem slintal blahem. Jediné co mě zklamalo je vyvrcholení Punisherovi linie, které mohlo být zajímavější a lépe provedené. Tohle jsou první dojmy a na nějaký ucelený text dojde. 9/10
0 0
reagovat
od_Od: Moc díky za reakci, málokdo dokáže vzít kritiku takovýmhle způsobem :+:+
19011
od_Od: Moc díky za reakci, málokdo dokáže vzít kritiku takovýmhle způsobem *:+**:+*
0 0
reagovat
do_Od: Vedeš si dobře, recenze supr. :)
19010
do_Od: Vedeš si dobře, recenze supr. *:)*
0 0
reagovat
Vzhledem k tomu, že píšu ve volném čase a pro radost je to asi nejvíc pro mě a pár dalších bláznů, kteří podobný balast rádi. Potom prioritně pro ty, kteří seriál ještě neviděli, tudíž s minimem spoilerů (ačkoliv se to ne vždycky podaří) a pak nakonec pro všechny ostatní, co sem náhodou zavítají. :) Styl psaní už asi nezměním a na MZ jedou jinou ligu, o tom žádná, nicméně té kritiky si i tak vážím, rozhodně pádný příspěvek do diskuze.
19009
Vzhledem k tomu, že píšu ve volném čase a pro radost je to asi nejvíc pro mě a pár dalších bláznů, kteří podobný balast rádi. Potom prioritně pro ty, kteří seriál ještě neviděli, tudíž s minimem spoilerů (ačkoliv se to ne vždycky podaří) a pak nakonec pro všechny ostatní, co sem náhodou zavítají. *:)* Styl psaní už asi nezměním a na MZ jedou jinou ligu, o tom žádná, nicméně té kritiky si i tak vážím, rozhodně pádný příspěvek do diskuze.
0 0
reagovat
Mě by zajímalo, pro koho je tento druh recenzí určený ;) Je ta recenze cílená na diváky, co už sezónu viděli, nebo má naopak nalákat diváky nové? V prvním případě je tam kupa balastu, kterou jako člověk, který to zrovna viděl, číst nemusím (rekapitulace všech postav?), v druhém případě by mi ta kupa balastu jako nedotčenému divákovi dost vadila, protože sice není úplně spoileroidní v tom pravém slova smyslu, ale i tak odhaluje z děje zbytečně moc. Bych doporučoval načíst recenze z mateřské MovieZone, tam toto mají zvládnuté lépe ;)

První odstavec jako úvod do kontextu je fajn, druhý odstavec jako náznak zápletky na úrovni zveřejněného "textu distributora" by byl tak akorát, a zbytek by měla být klasická recenze, tedy text, díky kterému si mohu o díle udělat nějakou rámcovou představu (zda by mě mohlo zajímat), aniž by ale byla vyzrazena nějaká podstatná část děje.

Ok, končím svůj hejt na recenzenta :D

Já jsem si druhou sérii užil více než tu první, ale zůstává tu pořád ta stejná pachuť. Možná bych tomu říkal "Marvel" pachuť. Motivace postav v určitých scénách mi doteď zůstává záhadou, asi protože chování těch postav se měnilo podobně rychle, jak to známe z posledních sérií Suits. Druhá věc je, že dialogy většinu času neuvěřitelně kloužou po povrchu a jsou nudné a klišoidní. Problematika oněch "civilních strážců zákona" je probírána někde na úrovni Spidermanů, jenže na rozdíl od Spidermana tady chybí humor a ta jistá odlehčenost, která by onu povrchnost vybalancovala a v uvozovkách omluvila. Daredevil chce být Dark Knightem, tváří se tak, ale pod povrchem toho moc není. Možná je problém v tom, že těch dialogů tam bylo někdy zbytečně moc, což vadí v okamžiku, kdy autoři toho nemají moc co říct. Daredevil je stavěn na úroveň aktuální seriálové špičky (a například po té řemeslné či akční stránce s tím nemám problém), nicméně díla jako Game of Thrones, Fargo, House of Cards či True Detective jsou ještě o úroveň jinde (a to vybírám jen z toho, co mám nakoukáno). A mluvím nyní o tom, že ve vyjmenovaných dílech si člověk skutečně užije každou slovní výměnu. Někdy to sice připomíná žvatlání o ničem (Game of Thrones), ale vždy tam je nějaká ta pointa a překvapení. Oproti tomu Daredevil přes všechno své pozlátko přesně zapadá do Marvel univerza. Tedy jako odlehčená nenáročná zábava. Ale je to škoda, protože kromě těch luxusních bitek bych si chtěl užít i to ostatní.
19008
Mě by zajímalo, pro koho je tento druh recenzí určený *;)* Je ta recenze cílená na diváky, co už sezónu viděli, nebo má naopak nalákat diváky nové? V prvním případě je tam kupa balastu, kterou jako člověk, který to zrovna viděl, číst nemusím (rekapitulace všech postav?), v druhém případě by mi ta kupa balastu jako nedotčenému divákovi dost vadila, protože sice není úplně spoileroidní v tom pravém slova smyslu, ale i tak odhaluje z děje zbytečně moc. Bych doporučoval načíst recenze z mateřské MovieZone, tam toto mají zvládnuté lépe *;)* První odstavec jako úvod do kontextu je fajn, druhý odstavec jako náznak zápletky na úrovni zveřejněného "textu distributora" by byl tak akorát, a zbytek by měla být klasická recenze, tedy text, díky kterému si mohu o díle udělat nějakou rámcovou představu (zda by mě mohlo zajímat), aniž by ale byla vyzrazena nějaká podstatná část děje. Ok, končím svůj hejt na recenzenta *:D* Já jsem si druhou sérii užil více než tu první, ale zůstává tu pořád ta stejná pachuť. Možná bych tomu říkal "Marvel" pachuť. Motivace postav v určitých scénách mi doteď zůstává záhadou, asi protože chování těch postav se měnilo podobně rychle, jak to známe z posledních sérií Suits. Druhá věc je, že dialogy většinu času neuvěřitelně kloužou po povrchu a jsou nudné a klišoidní. Problematika oněch "civilních strážců zákona" je probírána někde na úrovni Spidermanů, jenže na rozdíl od Spidermana tady chybí humor a ta jistá odlehčenost, která by onu povrchnost vybalancovala a v uvozovkách omluvila. Daredevil chce být Dark Knightem, tváří se tak, ale pod povrchem toho moc není. Možná je problém v tom, že těch dialogů tam bylo někdy zbytečně moc, což vadí v okamžiku, kdy autoři toho nemají moc co říct. Daredevil je stavěn na úroveň aktuální seriálové špičky (a například po té řemeslné či akční stránce s tím nemám problém), nicméně díla jako Game of Thrones, Fargo, House of Cards či True Detective jsou ještě o úroveň jinde (a to vybírám jen z toho, co mám nakoukáno). A mluvím nyní o tom, že ve vyjmenovaných dílech si člověk skutečně užije každou slovní výměnu. Někdy to sice připomíná žvatlání o ničem (Game of Thrones), ale vždy tam je nějaká ta pointa a překvapení. Oproti tomu Daredevil přes všechno své pozlátko přesně zapadá do Marvel univerza. Tedy jako odlehčená nenáročná zábava. Ale je to škoda, protože kromě těch luxusních bitek bych si chtěl užít i to ostatní.
0 0
reagovat
prvni rada byla lepsi ale slo to
19000
prvni rada byla lepsi ale slo to
0 0
reagovat
Za mě velká spokojenost, mnohem lepší, než první řada, i když nějaké mouchy to mělo. Například hned hlavní postava. Daredevil je tam za skautíka, že i Mirek Dušín by se červena. Jeho: "nenechám tě nikoho zabít, bůůůů", mě už štvalo. Jak svěžím dojmem pak působí Punisher, který se s tím opravdu nesere (jinak to nejde říct) a zabíjí na potkání, tomu říkám superhrdina. :) Krade si celou sérii pro sebe, Daredevil hraje spíš druhé housle. Hlavně herec Daredevila nemá oproti ostatním členům herecké party žádný charisma. To, že se všem při rozhovorech dívá do očí a vlastně očima pořád skenuje okolí, mě taky trochu iritovalo. To mistr Tříska (promiňte Stick) předstírá slepotu mnohem přesvědčivěji. Nemohl jsem vystát tu milostnou linku s věčně ubrečenou blondýnou, tady jsem zuřivě přetáčel. Kingpinovo krátké vystoupení mě potěšilo hodně, naprostá spokojenost, snad bude příští řada zase víc o něm. Elektra je ultra sexy, tenhle casting se velice povedl. Akcí a soubojů si užijeme vrchovatě, až jsem jimi byl ke konci už přesycen, asi taky proto, že se většinou odehrávají (příhodně) ve tmě, a nemůžeme si proto vychutnat všechno do detailu. Takže nejvíc se mi líbil Punisher, naprosto ultimátní badass, popravčí a drsoň, nejmíň pak asi Daredevil. :) V rámci komiksovek pro náctileté tvůrci asi zašli nejdál, co to na poli televitní zábavy, jde. Velkej palec nahoru.
18997
Za mě velká spokojenost, mnohem lepší, než první řada, i když nějaké mouchy to mělo. Například hned hlavní postava. Daredevil je tam za skautíka, že i Mirek Dušín by se červena. Jeho: "nenechám tě nikoho zabít, bůůůů", mě už štvalo. Jak svěžím dojmem pak působí Punisher, který se s tím opravdu nesere (jinak to nejde říct) a zabíjí na potkání, tomu říkám superhrdina. :) Krade si celou sérii pro sebe, Daredevil hraje spíš druhé housle. Hlavně herec Daredevila nemá oproti ostatním členům herecké party žádný charisma. To, že se všem při rozhovorech dívá do očí a vlastně očima pořád skenuje okolí, mě taky trochu iritovalo. To mistr Tříska (promiňte Stick) předstírá slepotu mnohem přesvědčivěji. Nemohl jsem vystát tu milostnou linku s věčně ubrečenou blondýnou, tady jsem zuřivě přetáčel. Kingpinovo krátké vystoupení mě potěšilo hodně, naprostá spokojenost, snad bude příští řada zase víc o něm. Elektra je ultra sexy, tenhle casting se velice povedl. Akcí a soubojů si užijeme vrchovatě, až jsem jimi byl ke konci už přesycen, asi taky proto, že se většinou odehrávají (příhodně) ve tmě, a nemůžeme si proto vychutnat všechno do detailu. Takže nejvíc se mi líbil Punisher, naprosto ultimátní badass, popravčí a drsoň, nejmíň pak asi Daredevil. *:)* V rámci komiksovek pro náctileté tvůrci asi zašli nejdál, co to na poli televitní zábavy, jde. Velkej palec nahoru.
0 0
reagovat

8/10

Za mňa mierne rozčarovanie. Aj keď sa jedná v rámci marvelu a aj dnešných komixov o špičku celkovo, nemôžem sa zbaviť pocitu že to celé mohlo byť stále o niečo osudovejšie. Začiatok s Punisherom bol cool, "Shane z Walkin dead" tú postavu zahral perfektne a jeho rozhovor s Mattem na streche som si prehrával aj trikrát. No mrzí ma že potom sa ich cesty a konflikt morality tak nejako vyparili do neznáma, a začala sa viac riešiť Elektra a "hand". A mne to príde ako škoda, pretože sa nemôžem zbaviť pocitu že Elektra bola v tejto story tak trochu navyše. Aj keď milostná scéna v ringu a soundtrack k nej bol asi najlepší sex čo z produkce marvelu kedy vyliezol (samozrejme okrem deadpoola aj keď to je zas trochu o inom :D )
Ku koncu som sa dokonca nemohol ubrániť k menšiemu prirovnaniu k wonderwoman v rámci Snyderovho Batman v Superman kde len zbytočne zaberala priestor ktorý mohol byť využitý na to aby si dve ikony mohli dať cez tlamu resp. smerovať k hlavnému konfliktu a to nehovorím preto že som fandil Mattovi a Karen. Takto sme dostali "len" v rámci žánru nadpriemerný marvel ktorý o niečo rozšíril univerzum, predstavil postavy, ukázal kameo z Jess Jones, no naproti minulej sérií postrádal kvalitného záporáka a riadny konflikt.
18994
Za mňa mierne rozčarovanie. Aj keď sa jedná v rámci marvelu a aj dnešných komixov o špičku celkovo, nemôžem sa zbaviť pocitu že to celé mohlo byť stále o niečo osudovejšie. Začiatok s Punisherom bol cool, "Shane z Walkin dead" tú postavu zahral perfektne a jeho rozhovor s Mattem na streche som si prehrával aj trikrát. No mrzí ma že potom sa ich cesty a konflikt morality tak nejako vyparili do neznáma, a začala sa viac riešiť Elektra a "hand". A mne to príde ako škoda, pretože sa nemôžem zbaviť pocitu že Elektra bola v tejto story tak trochu navyše. [spoiler]Aj keď milostná scéna v ringu a soundtrack k nej bol asi najlepší sex čo z produkce marvelu kedy vyliezol (samozrejme okrem deadpoola aj keď to je zas trochu o inom :D ) [/spoiler] Ku koncu som sa dokonca nemohol ubrániť k menšiemu prirovnaniu k wonderwoman v rámci Snyderovho Batman v Superman kde len zbytočne zaberala priestor ktorý mohol byť využitý na to aby si dve ikony mohli dať cez tlamu resp. smerovať k hlavnému konfliktu a to nehovorím preto že som fandil Mattovi a Karen. Takto sme dostali "len" v rámci žánru nadpriemerný marvel ktorý o niečo rozšíril univerzum, predstavil postavy, ukázal kameo z Jess Jones, no naproti minulej sérií postrádal kvalitného záporáka a riadny konflikt.
8/10
0 0
reagovat
Po první třech dílech velké nadšení. Příběh má neskutečný spád v tom co předvádí. Jako moc věcí se nestane, ale to co uvidíte a hlavně uslyšte, tak to za to rozhodně stojí. Postavy jsou výborné krom výborného Coxe a velmi přesvědčivého Bernthala mě velmi mile překvapil představitel Foggyho, který si krade několik scén a začátek druhého dílu patří jemu. Napětí je parádní, tempo je suprové a akce ze třetího dílu je vynikající. Velmi mile mě potěšil odkaz na komiksy ve scéně Daredevila se zbraní. Zatím je to velká pecka, u které mě mrzí, že chybí takové to budování atmosféry z prvního dílu a setkání s nemesis atd, objevování následků svých rozhodování a taky menší klid. Po třech epizodách 9/10.
18978
Po první třech dílech velké nadšení. Příběh má neskutečný spád v tom co předvádí. Jako moc věcí se nestane, ale to co uvidíte a hlavně uslyšte, tak to za to rozhodně stojí. Postavy jsou výborné krom výborného Coxe a velmi přesvědčivého Bernthala mě velmi mile překvapil představitel Foggyho, který si krade několik scén a začátek druhého dílu patří jemu. Napětí je parádní, tempo je suprové a akce ze třetího dílu je vynikající. Velmi mile mě potěšil odkaz na komiksy ve scéně Daredevila se zbraní. Zatím je to velká pecka, u které mě mrzí, že chybí takové to budování atmosféry z prvního dílu a setkání s nemesis atd, objevování následků svých rozhodování a taky menší klid. Po třech epizodách 9/10.
0 0
reagovat
Jo, rozhodně velký upgrade jedničky a moc se těším na další řadu a Defenders.

S1 - 7/10
S2 - 9/10
18977
Jo, rozhodně velký upgrade jedničky a moc se těším na další řadu a Defenders. S1 - 7/10 S2 - 9/10
0 0
reagovat

keep on punishing

Tak už to mám za sebou a musím uznat, že problémy minulé řady tvůrci vyřešili více než uspokojivě. Osobně jsem měl s první řadou jeden zásadní problém, kdy jsem jednoduše fandil více Fiskovi a chtěl sem, aby nakonec vyhrál. To v případě druhé řady nehrozilo, ale nové postavy se nadmíru povedly - Punisher i Elektra jsou skvěle zahraní (hlavně ten Joe si tu postavu krade pro sebe způsobem Evans/Cap, Downey/Iron Man) a oba přináší do druhé řady mnoho zajímavých podnětů - Daredevil se vedle nich jeví skoro jako nezajímavá postava, ačkoliv úplný opak je pravdou.

The Hand jsou zajímavým antagonistou, myslím, že to jejich Rising démonů bude námětem týmovky Defenders, protože jinak si nedokážu představit nic podobně nebezpečného, co by vyžadovalo účast všech Defenders dohromady.

Za mě 9/10 a tu samostatnou sérii Punishera jsme potřebovali už včera!
18975
Tak už to mám za sebou a musím uznat, že problémy minulé řady tvůrci vyřešili více než uspokojivě. Osobně jsem měl s první řadou jeden zásadní problém, kdy jsem jednoduše fandil více Fiskovi a chtěl sem, aby nakonec vyhrál. To v případě druhé řady nehrozilo, ale nové postavy se nadmíru povedly - Punisher i Elektra jsou skvěle zahraní (hlavně ten Joe si tu postavu krade pro sebe způsobem Evans/Cap, Downey/Iron Man) a oba přináší do druhé řady mnoho zajímavých podnětů - Daredevil se vedle nich jeví skoro jako nezajímavá postava, ačkoliv úplný opak je pravdou. [spoiler]The Hand jsou zajímavým antagonistou, myslím, že to jejich Rising démonů bude námětem týmovky Defenders, protože jinak si nedokážu představit nic podobně nebezpečného, co by vyžadovalo účast všech Defenders dohromady. [/spoiler] Za mě 9/10 a tu samostatnou sérii Punishera jsme potřebovali už včera!
keep on punishing
0 0
reagovat
Ok, prave sem pustil prvni dil prvni sezony.
18974
Ok, prave sem pustil prvni dil prvni sezony.
0 0
reagovat

Failarth

...jenom pokračuj... ;) :))
18973
...jenom pokračuj... *;)* *:))*
Failarth
0 0
reagovat
...hm tak e1 zatím drží spíš standard první série, což je samozřejmě dobře .
V traileru to vypadalo ,že jsme se trochu posunuli od nakládaček 1vs1 v neprospěch DD a choreografie taky má vypadá dynamičtěji (skok z baráku na laně, různé salta/vruty atd.) od pána s ,,temným pasažérem" jsem taky čekal elitnější fistfight (trochu Bourne stylu by sedlo) a ta střelba mezi lidma je hodně překvapivá .

Irové jsou hrozný retardi a to ,že se tomu diví to jen utvrzuje ,ta scéna je dobrá ,ale to postávání a střelba na slepo to zbytečně strhla do hajzlu.

Nechci to nikomu kazit ,ale tohle mě tam fakt překáželo , očekávání na zbytek dílů je obří i tak .
Přemáhá mě myšlenka se příští týden vydlábnout na BvS a dát si marathon s Ďáblem ...
15607
...hm tak e1 zatím drží spíš standard první série, což je samozřejmě dobře . V traileru to vypadalo ,že jsme se trochu posunuli od nakládaček 1vs1 v neprospěch DD a choreografie taky má vypadá dynamičtěji (skok z baráku na laně, různé salta/vruty atd.) od pána s ,,temným pasažérem" jsem taky čekal elitnější fistfight (trochu Bourne stylu by sedlo) a ta střelba mezi lidma je hodně překvapivá . Irové jsou hrozný retardi a to ,že se tomu diví to jen utvrzuje ,ta scéna je dobrá ,ale to postávání a střelba na slepo to zbytečně strhla do hajzlu. Nechci to nikomu kazit ,ale tohle mě tam fakt překáželo , očekávání na zbytek dílů je obří i tak . Přemáhá mě myšlenka se příští týden vydlábnout na BvS a dát si marathon s Ďáblem ...
0 0
reagovat

do_Od

Proto mě právě mrzí, že už letos přichází Občanská válka, jelikož kdyby počkali rok, tak tam mohly dát Daredevila, Luka Cage, klidně Jess Jones a nádherně připravit půdu pro Iron Fista. Došlo by také k momentu, že bychom měli o několik další postav více, a samotné pojetí Občanské války by mělo mnohem větší význam. O Punisherovi se nezmiňuji, jelikož jsem druhou řadu Daredevila neviděl a fakt netuším, jakým způsobem je Punisher zapojen do širšího světa a jestli je tam potenciál do budoucna(týmovka) nebo půjde vlastní cestou(komiksy).

Defenders to budou mí velmi těžké, díky rozličným stylům. V Legends of Tomorrow to funguje díky přepálenosti, a taky že je to béčkové scífko. Ale Defenders budou chtít kopat první ligu a nebude to sranda ukočírovat tolik postav, kloudnou zápletku(dějová linie bude muset mít něco extra dobrého) a aby se to díky samotným postavám nezačalo bortit.
18972
Proto mě právě mrzí, že už letos přichází Občanská válka, jelikož kdyby počkali rok, tak tam mohly dát Daredevila, Luka Cage, klidně Jess Jones a nádherně připravit půdu pro Iron Fista. Došlo by také k momentu, že bychom měli o několik další postav více, a samotné pojetí Občanské války by mělo mnohem větší význam. O Punisherovi se nezmiňuji, jelikož jsem druhou řadu Daredevila neviděl a fakt netuším, jakým způsobem je Punisher zapojen do širšího světa a jestli je tam potenciál do budoucna(týmovka) nebo půjde vlastní cestou(komiksy). Defenders to budou mí velmi těžké, díky rozličným stylům. V Legends of Tomorrow to funguje díky přepálenosti, a taky že je to béčkové scífko. Ale Defenders budou chtít kopat první ligu a nebude to sranda ukočírovat tolik postav, kloudnou zápletku(dějová linie bude muset mít něco extra dobrého) a aby se to díky samotným postavám nezačalo bortit.
do_Od
0 0
reagovat

to do_Od

Recenzi chválím též, absolutní hodnocení ale osobně udělit nemohu. Punisher, Elektra, Foggy, Claire, výprava, rozvoj mytologie, choreografie akce, atmosféra - to všechno bylo super. Vytknout bych si dovolil jen jednu důležitou a jednu menší záležitost.
Pokud přistoupíme na pravidla "hry" comicsových adaptací, pak prostě kvalitní padouch-antagonista značně určuje výsledný dojem a kvalitu (viz druhý Batman)
A tady prostě druhá řada nenabídla nikoho srovnatelného formátu Kingpina. Pokud je hlavní antagonista tajná organizace bez jasného leadera, je to prostě jenom parta bezejmených zakuklenců. Interakce Daredevila s Punisherem a Elekrou byly bezva, ale jejich cíle byly víceméně totožné (metody samozřejmě rozdílné) což u Kingpina nehrozilo. Také identita Blacksmitha a jeho party byla celkem nelogická - Pokud celý masakr proběhl druhý den po návratu domů z boje tak kdy měli jeho kámoši z jednotky čas na to ovládnout drogovou scénu v New Yorku. Ale na závěr něco pozitivního - pokud tvůrci do třetí řady napasují souboj Kingpin vs Punisher jak lze odhadnout dle dialogu ve vězení, tak splní všechny mé tajné tužby.
Za mě 9/10 a jasné doporučení.
18971
Recenzi chválím též, absolutní hodnocení ale osobně udělit nemohu. Punisher, Elektra, Foggy, Claire, výprava, rozvoj mytologie, choreografie akce, atmosféra - to všechno bylo super. Vytknout bych si dovolil jen jednu důležitou a jednu menší záležitost. Pokud přistoupíme na pravidla "hry" comicsových adaptací, pak prostě kvalitní padouch-antagonista značně určuje výsledný dojem a kvalitu (viz druhý Batman) [spoiler]A tady prostě druhá řada nenabídla nikoho srovnatelného formátu Kingpina. Pokud je hlavní antagonista tajná organizace bez jasného leadera, je to prostě jenom parta bezejmených zakuklenců. Interakce Daredevila s Punisherem a Elekrou byly bezva, ale jejich cíle byly víceméně totožné (metody samozřejmě rozdílné) což u Kingpina nehrozilo. Také identita Blacksmitha a jeho party byla celkem nelogická - Pokud celý masakr proběhl druhý den po návratu domů z boje tak kdy měli jeho kámoši z jednotky čas na to ovládnout drogovou scénu v New Yorku. Ale na závěr něco pozitivního - pokud tvůrci do třetí řady napasují souboj Kingpin vs Punisher jak lze odhadnout dle dialogu ve vězení, tak splní všechny mé tajné tužby.[/spoiler] Za mě 9/10 a jasné doporučení.
to do_Od
0 0
reagovat

hroubek

Je fakt, že jsem se po dlouhé době vypsal, navíc mi je tenhle žánr přece jenom o něco bližší, než to nedávné sci-fi, kde jsem trochu uletěl, takže tady budu obzvlášť rád za každého spokojeného čtenáře. ;)

Každopádně kdo ještě s Daredevilem vůbec nezačal, tak dělá velkou chybu. První řada měla výborný úvod, hlavně teda co se akce týkalo a pak práce s charaktery. Nejprve představení Daredevila a posléze soustředění se na Kingpina, tohle dostalo snad každého. Pak se to maličko začalo opakovat a poslední díly spěly do víceméně předvídatelného konce, ve kterém si to ti dva rozdali v závěrěčném fghtu jeden na jednoho. Což bylo sice fajn, ale už tomu chyběl ten "wow" efekt. Pořád to nicméně vnímám hodně vysoko. Nicméně ta letošní řada... :o


Tolik linek, každá otevřená až do konce, v podstatě až na Elektru, u které jsem teda čekal, že umře, se nic dalšího nedalo odtušit a ten způsob, jakým se to všechno vyvíjelo až do konce byl jednoduše fantastickej. Ale neskutečně. A nejvíc jsem si užíval právě tu Elektru. Mattovo vyznání na konci bylo hrozně uspokojivý, celou dobu jsem jim to přál, věděl jsem, že to nedopadne, ale strašně jsem jim to přál. Hned za ní závěr linky s Blacksmithem, Punisher a těsně za tím všechno ostatní. Fakt nemůžu říct, že by mě letos něco nebavilo. Jo, ten Fisk byl sice slabší, oproti ostatním charakterům z letošní řady jsem z něj cítil takovou zbytečnost, jakoby do toho letošního vyprávění tak zcela nepasoval. Chápu, proč ho tam tvůrci letos dali a v rámci možností určitě splnil, co měl, rozhodně se ta jeho přítomnost ale nenesla v takovém stylu, jako u všech ostatních. No ale jinak?.. :+

Btw. po skončení Netflix automaticky hodí teaser na Luka Cage, který jsme tu včera postovali a už z těch pár vteřin je cítit, že to zase bude něco úplně jiného. A já se začínám docela bát, že ta budoucí týmovka bude mít velký problém najít tu optimální notu, při které by vedle sebe všechny tyhle postavy mohly fungovat. Samostatně? Super. Ale dohromady? Nevím, nevím. Rozhodně jsem na to zvědavější, jak na příští Avengers, ale budu raději opatrnej.
18969
Je fakt, že jsem se po dlouhé době vypsal, navíc mi je tenhle žánr přece jenom o něco bližší, než to nedávné sci-fi, kde jsem trochu uletěl, takže tady budu obzvlášť rád za každého spokojeného čtenáře. *;)* Každopádně kdo ještě s Daredevilem vůbec nezačal, tak dělá velkou chybu. První řada měla výborný úvod, hlavně teda co se akce týkalo a pak práce s charaktery. Nejprve představení Daredevila a posléze soustředění se na Kingpina, tohle dostalo snad každého. Pak se to maličko začalo opakovat a poslední díly spěly do víceméně předvídatelného konce, ve kterém si to ti dva rozdali v závěrěčném fghtu jeden na jednoho. Což bylo sice fajn, ale už tomu chyběl ten "wow" efekt. Pořád to nicméně vnímám hodně vysoko. Nicméně ta letošní řada... *:o* Tolik linek, každá otevřená až do konce, v podstatě až na [spoiler]Elektru, u které jsem teda čekal, že umře,[/spoiler] se nic dalšího nedalo odtušit a ten způsob, jakým se to všechno vyvíjelo až do konce byl jednoduše fantastickej. Ale neskutečně. A nejvíc jsem si užíval právě tu Elektru. [spoiler]Mattovo vyznání na konci bylo hrozně uspokojivý, celou dobu jsem jim to přál, věděl jsem, že to nedopadne, ale strašně jsem jim to přál.[/spoiler] Hned za ní závěr linky s Blacksmithem, Punisher a těsně za tím všechno ostatní. Fakt nemůžu říct, že by mě letos něco nebavilo. Jo, ten Fisk byl sice slabší, oproti ostatním charakterům z letošní řady jsem z něj cítil takovou zbytečnost, jakoby do toho letošního vyprávění tak zcela nepasoval. Chápu, proč ho tam tvůrci letos dali a v rámci možností určitě splnil, co měl, rozhodně se ta jeho přítomnost ale nenesla v takovém stylu, jako u všech ostatních. No ale jinak?.. *:+* Btw. po skončení Netflix automaticky hodí teaser na Luka Cage, který jsme tu včera postovali a už z těch pár vteřin je cítit, že to zase bude něco úplně jiného. A já se začínám docela bát, že ta budoucí týmovka bude mít velký problém najít tu optimální notu, při které by vedle sebe všechny tyhle postavy mohly fungovat. Samostatně? Super. Ale dohromady? Nevím, nevím. Rozhodně jsem na to zvědavější, jak na příští Avengers, ale budu raději opatrnej.
hroubek
0 0
reagovat

10/10

je to vazne huste dejovo aj zvraty su slusne, scena vo väzeni mi pripomenula Oldboya ... s Fiskom ja nemam ziadny problem skvele "cameo" a jeho nadviazanie kontaktu s novou postavou je paradny prislub do buducnosti tohoto serialoveho vesmiru. jednoznacne tento serialovy marvel je blizsi dc filmom ako marvelu co je skor skoda pre filmovy marvel ze sa tak drzi pristupnosti pre deti, o kolko by mohol byt iron man lepsou postavou keby mal skutocne problemy ako v komixe ...
18967
je to vazne huste dejovo aj zvraty su slusne, scena vo väzeni mi pripomenula Oldboya ... s Fiskom ja nemam ziadny problem skvele "cameo" a jeho nadviazanie kontaktu s novou postavou je paradny prislub do buducnosti tohoto serialoveho vesmiru. jednoznacne tento serialovy marvel je blizsi dc filmom ako marvelu co je skor skoda pre filmovy marvel ze sa tak drzi pristupnosti pre deti, o kolko by mohol byt iron man lepsou postavou keby mal skutocne problemy ako v komixe ...
10/10
0 0
reagovat

do_Od

Nechci tady někomu lézt do zadku, ale tohle byla jedna z nejlepší recenzí co jsem tady na TVZONE četl(plus recenze na Got, True Detective nebo The Leftovers či Parks and Recreation). Fakt, že jo. A jako komiksové fandu Daredevila mě udělala velkou radost. Dneska začnu s prvním dílem a doufám, že budu stejně nadšený do_Od. Velmi dobrá práce.
17304
Nechci tady někomu lézt do zadku, ale tohle byla jedna z nejlepší recenzí co jsem tady na TVZONE četl(plus recenze na Got, True Detective nebo The Leftovers či Parks and Recreation). Fakt, že jo. A jako komiksové fandu Daredevila mě udělala velkou radost. Dneska začnu s prvním dílem a doufám, že budu stejně nadšený do_Od. Velmi dobrá práce.
do_Od
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se