Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Hra o trůny: S06E08

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek

do_Od

Nejde o hodnocení,ale o to, že jsem od tebe v životě nečetl kritiku. Teď je to snad poprvé, kdy se kvůli něčemu čílíš :)
19634
Nejde o hodnocení,ale o to, že jsem od tebe v životě nečetl kritiku. Teď je to snad poprvé, kdy se kvůli něčemu čílíš :)
do_Od
0 0
reagovat
Btw. v loňském makru jsem 5. řadu hodnotil z celé redakce nejhůř a třeba sedmej díl jsem na MZ v diskuzi okomentoval jako "první díl, kterej jsem vyloženě odzíval." (tam jsem to teda napsal s hrubkou, ale to teď není podstatné :D) a pár příspěvků na to přišel Duro celej nadšenej, jak ta epizoda byla podle něj skvělá.

Tohle "věčně ze všeho nadšenej" si fakt nech prosím příště od cesty, díky. ;)
19587
Btw. v loňském makru jsem 5. řadu hodnotil z celé redakce nejhůř a třeba sedmej díl jsem na MZ v diskuzi okomentoval jako "první díl, kterej jsem vyloženě odzíval." (tam jsem to teda napsal s hrubkou, ale to teď není podstatné *:D*) a pár příspěvků na to přišel Duro celej nadšenej, jak ta epizoda byla podle něj skvělá. Tohle "věčně ze všeho nadšenej" si fakt nech prosím příště od cesty, díky. *;)*
0 0
reagovat

Chermy

What the hell, man.

Ne, že bych se teda osobně potřeboval proti tomhle nějak extra bránit, je mi to celkem fuk, ale hodnocení mých recenzí z poslední doby:

Nástupce (tv film): 9/10, ČSFD 70%, IMDB 7,8/10, RT 7,8
Bloodline 2. řada: 5/10, RT 6,1
Animal Kingdom (pilot): 7/10, IMDB 8,4/10, RT 6,8
Preacher (pilot): 9/10, ČSFD 80%, RT 8,1
Banshee 4. řada: 6/10 (KarelR, Hlad, Spooner 7/10)
Marseille 1. řada: 4/10, IMDB 7,0/10

A co se recapů týče, nebudu lhát a psát, že mě to nebaví, když to prostě není pravda. Ty dialogy si užívám, ty postavy jsou dobře napsané, jejich děj má hlavu a patu, režijně je to dlouhodobě nadprůměr a že s tím někdo nesouhlasí... so fucking what. Já ti to přece neberu a od toho se tu v recapech střídáme, a nevšiml jsem si zatím, že by se Spooner nebo Sam nějak výrazně stavěli proti letošní řadě GoT. Takže znova, what the hell, man? :-
19586
What the hell, man. Ne, že bych se teda osobně potřeboval proti tomhle nějak extra bránit, je mi to celkem fuk, ale hodnocení mých recenzí z poslední doby: Nástupce (tv film): 9/10, ČSFD 70%, IMDB 7,8/10, RT 7,8 Bloodline 2. řada: 5/10, RT 6,1 Animal Kingdom (pilot): 7/10, IMDB 8,4/10, RT 6,8 Preacher (pilot): 9/10, ČSFD 80%, RT 8,1 Banshee 4. řada: 6/10 (KarelR, Hlad, Spooner 7/10) Marseille 1. řada: 4/10, IMDB 7,0/10 A co se recapů týče, nebudu lhát a psát, že mě to nebaví, když to prostě není pravda. Ty dialogy si užívám, ty postavy jsou dobře napsané, jejich děj má hlavu a patu, režijně je to dlouhodobě nadprůměr a že s tím někdo nesouhlasí... so fucking what. Já ti to přece neberu a od toho se tu v recapech střídáme, a nevšiml jsem si zatím, že by se Spooner nebo Sam nějak výrazně stavěli proti letošní řadě GoT. Takže znova, what the hell, man? *:-*
Chermy
0 0
reagovat

Mercator

Až na to že byla polomrtvá a vždycky od ní dostala na prdel .... až na to, že by se na to místo po těch pádech plazila po zemi a na to že T-1000 určitě taky měla výcvik po slepu za sebou....
19585
Až na to že byla polomrtvá a vždycky od ní dostala na prdel .... až na to, že by se na to místo po těch pádech plazila po zemi a na to že T-1000 určitě taky měla výcvik po slepu za sebou....
Mercator
0 0
reagovat
Ja myslel, ze takovym vycvikem musela projit i T-1000
19584
Ja myslel, ze takovym vycvikem musela projit i T-1000
0 0
reagovat
Až na to, že Arya absolvovala výcvik slepá a proto měla ve tmě výhodu. Proto taky zhasla tu svíčku.
19583
Až na to, že Arya absolvovala výcvik slepá a proto měla ve tmě výhodu. Proto taky zhasla tu svíčku.
0 0
reagovat
Začíná mě to pěkně lézt krkem.... tahle řada je vážně bahno. Nemůžu se ubránit dojmu, že co začali vést seriál po svém a bez perfektní knižní předlohy, začínají se kupit všechny ty seriálové klišé, kterých byla hra o trůny prostá..... nebaví mě sledovat, kdo další se zase "znovuobjeví"... A ta linka s Aryou je vyloženě ultradebilní..... Ten běh by jí dal sakra zabrat i kdyby neměla rozšmelcované vnitřnosti z předchozího dílu - a proti tý holce ve tmě neměla jedinou šanci, ani kdyby byla fit. Leda přijdou v dalších dílech s nějakým šíleným vysvětlením, že v místnosti byla tlupa dalších lidí s mečem.... jinak je to zhasnutí trapné vypořádání se s tím, že ani scénáristé nevěděli, jak to podat aby vítězství vypadalo věrohodně. A že si pak v závěru v klidu odchází směr přístaviště je vyloženě výsměch.

Nebaví mě to a nebaví mě tu ani číst komentáře od věčně ze všeho nadšených DO_OD a Davies182 - chtělo by to tu dát prostor taky nějakým skutečným recenzentům :D
19582
Začíná mě to pěkně lézt krkem.... tahle řada je vážně bahno. Nemůžu se ubránit dojmu, že co začali vést seriál po svém a bez perfektní knižní předlohy, začínají se kupit všechny ty seriálové klišé, kterých byla hra o trůny prostá..... nebaví mě sledovat, kdo další se zase "znovuobjeví"... A ta linka s Aryou je vyloženě ultradebilní..... Ten běh by jí dal sakra zabrat i kdyby neměla rozšmelcované vnitřnosti z předchozího dílu - a proti tý holce ve tmě neměla jedinou šanci, ani kdyby byla fit. Leda přijdou v dalších dílech s nějakým šíleným vysvětlením, že v místnosti byla tlupa dalších lidí s mečem.... jinak je to zhasnutí trapné vypořádání se s tím, že ani scénáristé nevěděli, jak to podat aby vítězství vypadalo věrohodně. A že si pak v závěru v klidu odchází směr přístaviště je vyloženě výsměch. Nebaví mě to a nebaví mě tu ani číst komentáře od věčně ze všeho nadšených DO_OD a Davies182 - chtělo by to tu dát prostor taky nějakým skutečným recenzentům *:D*
0 0
reagovat
Tak Cersei stačí "zrušit" Baelorovo septum, nemusí spálit rovnou celý město... To s Edmurem je z knížek a tvůrcům se to hodilo do krámu - money talks. Snad Bitva bastardů bude za to šetření stát.
19580
Tak Cersei stačí "zrušit" Baelorovo septum, nemusí spálit rovnou celý město... To s Edmurem je z knížek a tvůrcům se to hodilo do krámu - money talks. Snad Bitva bastardů bude za to šetření stát.
0 0
reagovat
Aryina linka slabá a na konci Jaqen zahlásí, že je teď konečně Nikdo a pak se diví, když mu Arya oponuje? Ale co se divím... :D
V Řekotočí stačí, aby Jaime vyhrožoval Edmuremu smrtí syna, kterého v životě neviděl, a už souhlasí s vydáním hradu? A posádka mu na to skočí? A Černá Ryba raději spáchá sebevraždu ve zbytečném boji, než aby šel na pomoc praneteři? Bronn mi tentokrát dvakrát vtipnej nepřišel. To neumějí napsat lepší text ve kterém by z 5 slov 3x neřekl F*ck? Jaime je bohužel definitivně ztracen, oproti knize, kde dopis od Cersei zahodil, tady se jí pořád ohání, jako nějaký zamilovaný blázen.
V Králově přístavišti je zjevné, že si šeptali o divokém ohni, takže tak.
Meereen nuda. Ale jako na zavolanou připlula tolik potřebná flotila pro přepravu do Westerosu, což? Snad jich Drogon moc nespálí! ?)
Sandor a Bratrstvo je asi nejlepší linka. Zbytek spíš slabota.
19579
Aryina linka slabá a na konci Jaqen zahlásí, že je teď konečně Nikdo a pak se diví, když mu Arya oponuje? Ale co se divím... *:D* V Řekotočí stačí, aby Jaime vyhrožoval Edmuremu smrtí syna, kterého v životě neviděl, a už souhlasí s vydáním hradu? A posádka mu na to skočí? A Černá Ryba raději spáchá sebevraždu ve zbytečném boji, než aby šel na pomoc praneteři? Bronn mi tentokrát dvakrát vtipnej nepřišel. To neumějí napsat lepší text ve kterém by z 5 slov 3x neřekl F*ck? Jaime je bohužel definitivně ztracen, oproti knize, kde dopis od Cersei zahodil, tady se jí pořád ohání, jako nějaký zamilovaný blázen. V Králově přístavišti je zjevné, že si šeptali o divokém ohni, takže tak. Meereen nuda. Ale jako na zavolanou připlula tolik potřebná flotila pro přepravu do Westerosu, což? Snad jich Drogon moc nespálí! *?)* Sandor a Bratrstvo je asi nejlepší linka. Zbytek spíš slabota.
0 0
reagovat
Díl ušel.

Arya a spol mě moc nenadchnula. Když už vezmu v potaz že jí zalátají 3-4 bodný rány do oblasti břišní (sorry ale tohle by byla bez operace konečná), tak takhle běhat by mohla po 2-3 týdnech na lůžku....ale když se mohl vyléčit víte kdo.

Daenerys by už měla konečně rozjet hru o trůn, pokud to v téhle serii neudělá, tak jejímu charakteru nevěřím ani podívání. Jakejkoliv další geroj výkřik půjde jen do tmy. Když to tak počítám tak těch promluv již měla asi pět.

Nejvíc mě samozřejmně baví Jaime a Briane. V knize suveréně nejlépe napsané postavy a jejich společné putování je i nejlepší knižní part. A slovy Brona: "Nemělo to skončit jen sundáním opasku."

Ad ty vaše spoilery, nechci Vám kazit radost, ale velkou část (v podstatě celou) nahamtaných zásob Divokého ohně už spotřeboval Tyrion při obraně Králova přístaviště a následného spálení celé Stannisovi flotily lodí.

Spíš se kloním k rozetnutí které tu podsouvá MeaCulpa.
PS: Vyprávní vtipů nebylo zlý. :+
19577
Díl ušel. Arya a spol mě moc nenadchnula. Když už vezmu v potaz že jí zalátají 3-4 bodný rány do oblasti břišní (sorry ale tohle by byla bez operace konečná), tak takhle běhat by mohla po 2-3 týdnech na lůžku....ale když se mohl vyléčit víte kdo. Daenerys by už měla konečně rozjet hru o trůn, pokud to v téhle serii neudělá, tak jejímu charakteru nevěřím ani podívání. Jakejkoliv další geroj výkřik půjde jen do tmy. Když to tak počítám tak těch promluv již měla asi pět. Nejvíc mě samozřejmně baví Jaime a Briane. V knize suveréně nejlépe napsané postavy a jejich společné putování je i nejlepší knižní part. A slovy Brona: "Nemělo to skončit jen sundáním opasku." Ad ty vaše spoilery, nechci Vám kazit radost, ale velkou část (v podstatě celou) nahamtaných zásob Divokého ohně už spotřeboval Tyrion při obraně Králova přístaviště a následného spálení celé Stannisovi flotily lodí. Spíš se kloním k rozetnutí které tu podsouvá [b]MeaCulpa[/b]. PS: Vyprávní vtipů nebylo zlý. *:+*
0 0
reagovat

MeaCulpa

Trochu mě sere, že jsem ty spoilery rozkliknul, ale to, co jsi popsal, bylo by to strašně, ale strašně skvělý. Pro mě osobně táhne celej seriál právě a především Cersei. Leně Heady to žeru v každý scéně.
19571
Trochu mě sere, že jsem ty spoilery rozkliknul, ale to, co jsi popsal, bylo by to strašně, ale strašně skvělý. Pro mě osobně táhne celej seriál právě a především Cersei. Leně Heady to žeru v každý scéně.
MeaCulpa
0 0
reagovat
Vsak to patři do toho stejného proroctvi uvidí umírat všechny své děti a zabije ji vlastní bratr. Vlastně to dává celkem smysl Tyrionova linka je teď totálně mimo KL, ještě dlouho se tam nepodívá. Odpovídalo by to stylu jak Martin píše a ještě nás ma čekat jeden twist, který tvůrcům prozradil z 6. Knihy. Dva už známe Jona a Hodora. Očekávám nějaké vyhrocení vrabcaci vs Hora a kdoví jestli to neodnese Tommen. On je odepsanej, divil bych se kdyby přežil tuhle sérii.
19570
[spoiler]Vsak to patři do toho stejného proroctvi uvidí umírat všechny své děti a zabije ji vlastní bratr. Vlastně to dává celkem smysl Tyrionova linka je teď totálně mimo KL, ještě dlouho se tam nepodívá. Odpovídalo by to stylu jak Martin píše a ještě nás ma čekat jeden twist, který tvůrcům prozradil z 6. Knihy. Dva už známe Jona a Hodora. Očekávám nějaké vyhrocení vrabcaci vs Hora a kdoví jestli to neodnese Tommen. On je odepsanej, divil bych se kdyby přežil tuhle sérii.[/spoiler]
0 0
reagovat
S06E08 - Na tento díl jsem se podle názvu dost těšil a musím říci, že mě dost zklamal. Takového zbytečného přešlapování na místě, místy nudných dialogů a pak věci, které by se pravděpodobně nestali(Edmund opakuje to samé co už udělal Theon). Arya má konečně vyřešeno a mohlo to být o dost lepší, Ohař super, Jaime dobrý, Brienne normální, Královo přístaviště zajímavé a začíná se k něčemu nehezkému směřovat, Tyrion a spol. nuda. Nejvíce mě bavila celá situace kolem Řekotočí a Černá ryba. 6-7/10
19569
S06E08 - Na tento díl jsem se podle názvu dost těšil a musím říci, že mě dost zklamal. Takového zbytečného přešlapování na místě, místy nudných dialogů a pak věci, které by se pravděpodobně nestali(Edmund opakuje to samé co už udělal Theon). Arya má konečně vyřešeno a mohlo to být o dost lepší, Ohař super, Jaime dobrý, Brienne normální, Královo přístaviště zajímavé a začíná se k něčemu nehezkému směřovat, Tyrion a spol. nuda. Nejvíce mě bavila celá situace kolem Řekotočí a Černá ryba. 6-7/10
0 0
reagovat
Tak to by mě v životě nenapadlo ale co proroctví, že má vidět všechny své děti mrtvé? To po soudu zabije Tommena, pak Jaime Cersei a nakonec by mohl třeba Hora Jaimeho ne? :D
19568
Tak to by mě v životě nenapadlo [spoiler]ale co proroctví, že má vidět všechny své děti mrtvé? To po soudu zabije Tommena, pak Jaime Cersei a nakonec by mohl třeba Hora Jaimeho ne? *:D*[/spoiler]
0 0
reagovat
...svíčka fakt neprošla, v podstatě se jednalo o zakončení její linky a mnoha dílů (pochybuju, že se tam ještě řádně projeví) .

Viděli jsme všichni kdo je lepší a předpokládám že když umí mlátit slepou tak si tím taky prošla a jen těžko jí to zaskočí , ty 2 bodný rány snad všichni viděli - takhle fakt ne.

GOT se těmhle duelům nikdy nevyhýbal tak proč teď ? Tlačí čas a budget ! Jinak díl na úrovni , Clegan mě baví čím dál víc, jeho znovuzjevení je Matinovo dílo nebo studia, neví někdo ? Díky
19567
...svíčka fakt neprošla, v podstatě se jednalo o zakončení její linky a mnoha dílů (pochybuju, že se tam ještě řádně projeví) . Viděli jsme všichni kdo je lepší a předpokládám že když umí mlátit slepou tak si tím taky prošla a jen těžko jí to zaskočí , ty 2 bodný rány snad všichni viděli - takhle fakt ne. GOT se těmhle duelům nikdy nevyhýbal tak proč teď ? Tlačí čas a budget ! Jinak díl na úrovni , Clegan mě baví čím dál víc, jeho znovuzjevení je Matinovo dílo nebo studia, neví někdo ? Díky
0 0
reagovat
Imho půjde o zvěsti, ze nad king nechal cele královo přístaviště "podminovat" divokým ohnem. videl jsem už několik spekulaci, ze se Cersei po soudu zblázní a bude chtít nechat vypálit královo přístaviště. V tu chvíli nastoupí Jaime, který zopakuje historii, uzavře kruh a neplní proroctvi o tom, ze ji zabije vlastní bratr
19566
Imho půjde o zvěsti, ze nad king nechal cele královo přístaviště "podminovat" divokým ohnem. [spoiler]videl jsem už několik spekulaci, ze se Cersei po soudu zblázní a bude chtít nechat vypálit královo přístaviště. V tu chvíli nastoupí Jaime, který zopakuje historii, uzavře kruh a neplní proroctvi o tom, ze ji zabije vlastní bratr[/spoiler]
0 0
reagovat

Jardus

Mě naskočila jedna věc, co jsem kdysi četl v knize. Šílený král měl údajně shromáždit obrovské zásoby Divokého ohně a rozmístit je v podzemí pod Královým přístavištěm, aby ho mohl celé odpálit do povětří..
19565
Mě naskočila jedna věc, co jsem kdysi četl v knize. Šílený král měl údajně shromáždit obrovské zásoby Divokého ohně a rozmístit je v podzemí pod Královým přístavištěm, aby ho mohl celé odpálit do povětří..
Jardus
0 0
reagovat

Jardus

Určitě vo ňákym megacliffhangeru na konci řady :))
19564
Určitě vo ňákym megacliffhangeru na konci řady *:))*
Jardus
0 0
reagovat
O čem mluví ten týpek, když říká Cersei o té dávné zvěsti, o které mu vyprávěla a že jeho ptáčkové zjistili "much more"?
19563
O čem mluví ten týpek, když říká Cersei o té dávné zvěsti, o které mu vyprávěla a že jeho ptáčkové zjistili "much more"?
0 0
reagovat
Hora udělal opět ultimátní kill. A to ještě nevytáhl ten svůj mega kynžál :-D tím by ty blbečky v hábitech rozsekl na jedno máchnutí všechny.
A Tommen mě začal fakt srát, měl by dostat od maminky pořádně na prdel.
Vrabčáci do konce 6. řady vyhynou ....
Ten průběh 9. dílu bude hooodně vyhrocenej....
Arya pořád nejlepší. Fakt ta její dějová linka je naprosto super.

ad MereenDanní přiletěla na drakovi, tzn že si dojde i pro ty další dva a ty lodě prostě lehnou popelem. Nebo moje další verze že přijedou Grejyojové a pomůžou jí. V jeden moment jsem si totiž myslel že to jsou právě oni kdo připlouvají, viz díl 7.
19562
Hora udělal opět ultimátní kill. A to ještě nevytáhl ten svůj mega kynžál :-D tím by ty blbečky v hábitech rozsekl na jedno máchnutí všechny. A Tommen mě začal fakt srát, měl by dostat od maminky pořádně na prdel. Vrabčáci do konce 6. řady vyhynou .... Ten průběh 9. dílu bude hooodně vyhrocenej.... Arya pořád nejlepší. Fakt ta její dějová linka je naprosto super. ad Mereen[spoiler]Danní přiletěla na drakovi, tzn že si dojde i pro ty další dva a ty lodě prostě lehnou popelem. Nebo moje další verze že přijedou Grejyojové a pomůžou jí. V jeden moment jsem si totiž myslel že to jsou právě oni kdo připlouvají, viz díl 7.[/spoiler]
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se