Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum Kecárna

příspěvky 281 - 300 Napsat příspěvek

Memphis

Díky za souhlas. Jak tobě, tak Verbstovi. Podle mě už ten status quo s TVZ trvá hrozně dlouho a něco se prostě už musí změnit. Jesus, řeknu to ještě jednou. Fakt mi do těch vnitřních procesů a fungování MZ - TVZ nic není. Ale takhle to dál přece nemůže jít. Chudáci kluci se posledních pár tejdnů snaží o něco novýho, ale bez jinýho přístupu z MZ to prostě nepůjde. A začíná mi za ně být skoro až studno.

Jinak ještě k tomu poslednímu bodu. V tý seriálový diskuzi na MZ se Spooner a Dr.Z občas objeví. A ta snaha o aspoň malou změnu tam byla (a já sem jí měl podpořit mnohem víc - ano, klik na seriálovou diskuzi - automaticky na tvzone) . A mělo to navzdory protestům OKMAZITE projít. Ale neprošlo. A víme kdo to utnul...

Občas je potřeba udělat nepopulární krok, dupnout si a něco změnit. Davies psal, že si jdou zejtra sednout. Tak třeba si to někdo přečte a třeba bude někdo aspoň s něčím souhlasit.
200650
Díky za souhlas. Jak tobě, tak Verbstovi. Podle mě už ten status quo s TVZ trvá hrozně dlouho a něco se prostě už musí změnit. Jesus, řeknu to ještě jednou. Fakt mi do těch vnitřních procesů a fungování MZ - TVZ nic není. Ale takhle to dál přece nemůže jít. Chudáci kluci se posledních pár tejdnů snaží o něco novýho, ale bez jinýho přístupu z MZ to prostě nepůjde. A začíná mi za ně být skoro až studno. Jinak ještě k tomu poslednímu bodu. V tý seriálový diskuzi na MZ se Spooner a Dr.Z občas objeví. A ta snaha o aspoň malou změnu tam byla (a já sem jí měl podpořit mnohem víc - ano, klik na seriálovou diskuzi - automaticky na tvzone) . A mělo to navzdory protestům OKMAZITE projít. Ale neprošlo. A víme kdo to utnul... Občas je potřeba udělat nepopulární krok, dupnout si a něco změnit. Davies psal, že si jdou zejtra sednout. Tak třeba si to někdo přečte a třeba bude někdo aspoň s něčím souhlasit.
Memphis
0 0
reagovat

Ted

V podstatě souhlasim. Asi už jsme si všichni až moc zvykli na tu "rodinnou" atmosféru na MZ a pocit, že do toho redakci můžeme pořád kecat. :D Nicméně bych uvítal, kdyby se někdo z redakce občas v diskuzi objevil, a k těm připomínkám se vyjádřil. V seriálech na MZ proběhla spousta příspěvků, a jedinej, kdo se tam ukázal, byl Davies...
200649
V podstatě souhlasim. Asi už jsme si všichni až moc zvykli na tu "rodinnou" atmosféru na MZ a pocit, že do toho redakci můžeme pořád kecat. *:D* Nicméně bych uvítal, kdyby se někdo z redakce občas v diskuzi objevil, a k těm připomínkám se vyjádřil. V seriálech na MZ proběhla spousta příspěvků, a jedinej, kdo se tam ukázal, byl Davies...
Ted
0 0
reagovat
Jinak ještě pro jistotu dodám následující. Nikdy sem se o tomhle s žádným členem redakce nebavil. Nějaká PM byla, ale nikdy se to nevěnovalo níže zmíněnýmu. Pouze šlo o dopourčení filmů, seriálů atd.

A kdyby o tom se mnou někdo někdy kecal v PM (což se fakt nestalo), tak bych to fakt neprezentoval v diskuzi a nechal bych si to na tu PM. To jenom, aby za to případně nebyl prcanej někdo jinej než já.
200648
Jinak ještě pro jistotu dodám následující. Nikdy sem se o tomhle s žádným členem redakce nebavil. Nějaká PM byla, ale nikdy se to nevěnovalo níže zmíněnýmu. Pouze šlo o dopourčení filmů, seriálů atd. A kdyby o tom se mnou někdo někdy kecal v PM (což se fakt nestalo), tak bych to fakt neprezentoval v diskuzi a nechal bych si to na tu PM. To jenom, aby za to případně nebyl prcanej někdo jinej než já.
0 0
reagovat

TedGeorge

Ouch.

S tou seriálovou diskuzí mně to taky zarazilo. A docela dost. Jeden klik navíc... (Jediný co mi vadilo by byla ta ztráta těch napsanejch příspěvků.

Ale jo, je hrozně jednoduchý si takhle říct, že máš pravdu, ale fakt nevím, co bych udělal jinak a jak bych to naboostoval. Tomuhle moc nerozumím.

Věz tedy, že pokud jsi někoho případně tímhle nasral, tak je i někdo, kdo tě naprosto chápe a v podstatě souhlasí.
200647
Ouch. S tou seriálovou diskuzí mně to taky zarazilo. A docela dost. Jeden klik navíc... (Jediný co mi vadilo by byla ta ztráta těch napsanejch příspěvků. Ale jo, je hrozně jednoduchý si takhle říct, že máš pravdu, ale fakt nevím, co bych udělal jinak a jak bych to naboostoval. Tomuhle moc nerozumím. Věz tedy, že pokud jsi někoho případně tímhle nasral, tak je i někdo, kdo tě naprosto chápe a v podstatě souhlasí.
TedGeorge
0 0
reagovat
Tak, budu teďka bruslit na hodně tenkým ledě a pár lidí možná naseru, ale to nutkání to sem napsat je moc silný. Následuje několik disclaimerů...

1. Jak už sem někde psal, zapíjím haluzní zkoušku a dost možná už sem vožralý jako dobytek. Ty posty kontroluje kámoš - řidič, jinak by tam bylo nasekáno haleluuuuja chyb.

2. Do vnitřního fungování tvzone - bossů z moviezone my nic není dost možná by se ten příspěvek víc vyjímal v pm Daviese nebo Hlada. S oběma bych si jednou rád dal pivo a pokecal.

3. Z důvodů, který tu fakt nechci řešit MZ finančně nijak nepodporuju a ani to neplánuju. Nejsem si moc jistý, kolik těch případných peněz jde na tvzone (koneckonců se neúčastním - fakt mi do toho nic není), ale právě tvzone, nikoliv MZ moloch bych rád přímo finančně podpořil. Není to ani tak o tom, že bych neměl litr dva na poslání, spíš mám osobní výhrady k MZ,

4. Když to shrnu, nemám vám do toho co kecat. Je to váš píseček a já sem jenom jeden čtenář, kterej může mít na potencionální směřování TVZ úplně jinej pohled, než většina ostatních. Co upřímně říct můžu je to, že mi TVzone není lhostejná, a proto tu nechávám ten noťas nečuchnoust tím hospodským smradem.

Dobrá, disclaimery jsou za náma, teďka snad k meritu věci. Kdybych se měl pokusit o přirovnání, tak mám pocit, že MZ vlastní Ferari, který nechává v garáži. Když se podívám třeba na Gorilu, tak tam ty články nemají takovou úroveň jako tady. Jenomže TVzone je velmi neštastně brána a prezentována jako mladší bratříček MZ, který je pro mě (velikéééé imho) amatérsky podporován a prezentován na netu.

Jak už sem psal ve dvojkovým disclaimeru, je mi hovno do toho, jak funguje komunikace mezi MZ a TVZ. Ale nezlobte se na mě, omezit prezentaci TVzone na občasný propagování článku v liště na MZ je trochu málo. A mám pocit, že počet přečtení jednotlivých článků jasně napovídá, že MZ čtenáři sem nechodí v takovým počtu, v jakým by měli.

Rád bych nabídl nějakej jednoduchej recept, jak to změnit. V posledních tejdnech sem nějakej ten návrh v diskuzích snad prezentoval, ale to prostě nestačí. Pokud se má TVzone etablovat jako Gorila a další, tak potřebuje nějakej boost. A ten jeden úvodní článek (kdysi) na moviezone fakt nestačí. Přijde mi neskutečně smutný ten odpor velké části čtenářů MZ sem chodit. Velmi (ne)pěkně to bylo vidět u snahy zrušit seriálovou diskuzi a snaze dostat sem lidi aspoň tak.

Následovaly protesty, odpor, víte co. Já osobně bych neměl koule na to trávit hodiny nad psaním článků, který velmi často nejsou komentovaný v diskuzích. A přečte si je prá stovek lidí, což je prostě šíleně málo. Chybí mi tu nějaký gesto, nějaká snaha, která by ten stav změnila. Ono je hezký se jednou za měsíc sejít v hospodě a podiskutovat si. Ale

Ale pokud někdo toho Civala nenakope do prdele a nedupne si, tak se nic nezmění. Proč po x měsících ještě nebyl ani jeden člen Tvzone v MZ live? Proč už měsíc nejede bitva buchet právě tady? Proč není na úvodní stránce MZ obří odkaz s cool obrázkem na TVzone a je tam jenom pitomej nenápadnej odkaz, na kterej nikdo neklikne jak je rok dlouhej? Proč sem NIKDY a NIKDE na netu nenarazil na jakejkoliv banner propagující tvzone? Opravdu je to všechno otázka financí? To chce MZ operovat jako CSFD? (Víte jak to myslím, raději to nerozvádět...). Člověk z toho má skoro až pocit, jako by se MZ za Tvzone styděla, a ta aktivita vyúsťující v podporu tohodle projektu končila tam, kde by to snad nějakým způsobem mohlo MZ omezovat.

Tak. Už takhle sem si zadělal na PM posílající mě víte kam, takže to utnu.
Bylo by mi strašně líto, kdyby se nic nezměnilo a Tvzone zanikla. Dupněte si, nevzdávejte to, bojujte. Napsali ste tu už stovky článků, který by mělo číst mnohem, MNOHEM víc lidí.

Pokud sem takhle večer někoho nasral, tak se omlouvám. Na začátku tohodle ultrasuperdlouhýho postu byl dobrej úmysl. Je dost dobře možný, že ve víc jako polovině těch věcí, co sem napsal, sem naprosto mimo a to poslání do prdele si víc než zasloužím. Ale v něčem sem se trefit musel, a třeba se někdo aspoň na chvíli chytne za hlavu a něco změní.

Dík za vaší práci chlapy, jste dobrý a fandím vám. Čus.



200645
Tak, budu teďka bruslit na hodně tenkým ledě a pár lidí možná naseru, ale to nutkání to sem napsat je moc silný. Následuje několik disclaimerů... 1. Jak už sem někde psal, zapíjím haluzní zkoušku a dost možná už sem vožralý jako dobytek. Ty posty kontroluje kámoš - řidič, jinak by tam bylo nasekáno haleluuuuja chyb. 2. Do vnitřního fungování tvzone - bossů z moviezone my nic není dost možná by se ten příspěvek víc vyjímal v pm Daviese nebo Hlada. S oběma bych si jednou rád dal pivo a pokecal. 3. Z důvodů, který tu fakt nechci řešit MZ finančně nijak nepodporuju a ani to neplánuju. Nejsem si moc jistý, kolik těch případných peněz jde na tvzone (koneckonců se neúčastním - fakt mi do toho nic není), ale právě tvzone, nikoliv MZ moloch bych rád přímo finančně podpořil. Není to ani tak o tom, že bych neměl litr dva na poslání, spíš mám osobní výhrady k MZ, 4. Když to shrnu, nemám vám do toho co kecat. Je to váš píseček a já sem jenom jeden čtenář, kterej může mít na potencionální směřování TVZ úplně jinej pohled, než většina ostatních. Co upřímně říct můžu je to, že mi TVzone není lhostejná, a proto tu nechávám ten noťas nečuchnoust tím hospodským smradem. Dobrá, disclaimery jsou za náma, teďka snad k meritu věci. Kdybych se měl pokusit o přirovnání, tak mám pocit, že MZ vlastní Ferari, který nechává v garáži. Když se podívám třeba na Gorilu, tak tam ty články nemají takovou úroveň jako tady. Jenomže TVzone je velmi neštastně brána a prezentována jako mladší bratříček MZ, který je pro mě (velikéééé imho) amatérsky podporován a prezentován na netu. Jak už sem psal ve dvojkovým disclaimeru, je mi hovno do toho, jak funguje komunikace mezi MZ a TVZ. Ale nezlobte se na mě, omezit prezentaci TVzone na občasný propagování článku v liště na MZ je trochu málo. A mám pocit, že počet přečtení jednotlivých článků jasně napovídá, že MZ čtenáři sem nechodí v takovým počtu, v jakým by měli. Rád bych nabídl nějakej jednoduchej recept, jak to změnit. V posledních tejdnech sem nějakej ten návrh v diskuzích snad prezentoval, ale to prostě nestačí. Pokud se má TVzone etablovat jako Gorila a další, tak potřebuje nějakej boost. A ten jeden úvodní článek (kdysi) na moviezone fakt nestačí. Přijde mi neskutečně smutný ten odpor velké části čtenářů MZ sem chodit. Velmi (ne)pěkně to bylo vidět u snahy zrušit seriálovou diskuzi a snaze dostat sem lidi aspoň tak. Následovaly protesty, odpor, víte co. Já osobně bych neměl koule na to trávit hodiny nad psaním článků, který velmi často nejsou komentovaný v diskuzích. A přečte si je prá stovek lidí, což je prostě šíleně málo. Chybí mi tu nějaký gesto, nějaká snaha, která by ten stav změnila. Ono je hezký se jednou za měsíc sejít v hospodě a podiskutovat si. Ale Ale pokud někdo toho Civala nenakope do prdele a nedupne si, tak se nic nezmění. Proč po x měsících ještě nebyl ani jeden člen Tvzone v MZ live? Proč už měsíc nejede bitva buchet právě tady? Proč není na úvodní stránce MZ obří odkaz s cool obrázkem na TVzone a je tam jenom pitomej nenápadnej odkaz, na kterej nikdo neklikne jak je rok dlouhej? Proč sem NIKDY a NIKDE na netu nenarazil na jakejkoliv banner propagující tvzone? Opravdu je to všechno otázka financí? To chce MZ operovat jako CSFD? (Víte jak to myslím, raději to nerozvádět...). Člověk z toho má skoro až pocit, jako by se MZ za Tvzone styděla, a ta aktivita vyúsťující v podporu tohodle projektu končila tam, kde by to snad nějakým způsobem mohlo MZ omezovat. Tak. Už takhle sem si zadělal na PM posílající mě víte kam, takže to utnu. Bylo by mi strašně líto, kdyby se nic nezměnilo a Tvzone zanikla. Dupněte si, nevzdávejte to, bojujte. Napsali ste tu už stovky článků, který by mělo číst mnohem, MNOHEM víc lidí. Pokud sem takhle večer někoho nasral, tak se omlouvám. Na začátku tohodle ultrasuperdlouhýho postu byl dobrej úmysl. Je dost dobře možný, že ve víc jako polovině těch věcí, co sem napsal, sem naprosto mimo a to poslání do prdele si víc než zasloužím. Ale v něčem sem se trefit musel, a třeba se někdo aspoň na chvíli chytne za hlavu a něco změní. Dík za vaší práci chlapy, jste dobrý a fandím vám. Čus.
0 0
reagovat
A nude videa a fotky se mně osobně taky zamlouvaj :D, tady je to ale těžký, víme.
200639
A nude videa a fotky se mně osobně taky zamlouvaj *:D*, tady je to ale těžký, víme.
0 0
reagovat

Tony, verbst, TedGeorge

Na zejtra je svolána menší brainstormingová akce, o bitvě buchet rozhodně padně pár slov. Let's see... ;)
200638
Na zejtra je svolána menší brainstormingová akce, o bitvě buchet rozhodně padně pár slov. Let's see... *;)*
Tony, verbst, TedGeorge
0 0
reagovat

verbst

:+

Následují mírně opilecké kecy, slaví zkoušku a je tu wifina.

Hele jako tvzone je strašně fajn, ale ta stálá základna z moviezone sem prostě nechcoe chodit. Kdyby se bitva buchet přesunula sem, tak to sem přitáhne mnohem víc lidí a oživí se to. Pokud by situace už fakt byla kritická, a obětovali by ste možnost podívat se na sebe ráno do zrcadla, tak čtenost by zvedla Harazimovina. Harazimovina by byly erotický scény v seriálech včetně klipů z metacafé nebo nějakýho takovýho serveru. Prostě by vycházeli články o top 10 nude scénách v seriálech za poslední rok atd. Ano, bylo by to hazardování (minimálně) s dobrou pověstí redaktorů, ale prasata z googlu by tu najednou začala hledat lanýže a lidi by to sem přitáhlo.
200632
*:+* Následují mírně opilecké kecy, slaví zkoušku a je tu wifina. Hele jako tvzone je strašně fajn, ale ta stálá základna z moviezone sem prostě nechcoe chodit. Kdyby se bitva buchet přesunula sem, tak to sem přitáhne mnohem víc lidí a oživí se to. Pokud by situace už fakt byla kritická, a obětovali by ste možnost podívat se na sebe ráno do zrcadla, tak čtenost by zvedla Harazimovina. Harazimovina by byly erotický scény v seriálech včetně klipů z metacafé nebo nějakýho takovýho serveru. Prostě by vycházeli články o top 10 nude scénách v seriálech za poslední rok atd. Ano, bylo by to hazardování (minimálně) s dobrou pověstí redaktorů, ale prasata z googlu by tu najednou začala hledat lanýže a lidi by to sem přitáhlo.
verbst
0 0
reagovat

BITVA seriálovejch Buchet.

Yop, souhlas.

Natalie Zea
Dawn Olivieri
Melissa Rauch
Amanda Setton
Rashida Jones (Nevím, jestli tam už nejní...)

;)
200594
Yop, souhlas. [b]Natalie Zea[/b] [b]Dawn Olivieri[/b] [b]Melissa Rauch[/b] [b]Amanda Setton[/b] [b]Rashida Jones[/b] (Nevím, jestli tam už nejní...) *;)*
BITVA seriálovejch Buchet.
0 0
reagovat
První republika je hlavně co se týká dialogů brutální peklo (mimo Vlasáka celkem i herecky), ale zase si dokážu představit po lahvince celkem vtipných pár odstavečků, co se po tom hezky povozí. :D

Čtvrtá hvězda se rozjížděla pomalu, ale poslední díl je vyloženě těžká pecka. Tlemil jsem se dost, což se mi u českýho komediálního seriálu nestalo někdy od Hospody?

1. oddělení je hodně specifický a dost jiný současný západní i severský detektivní produkci. Je to takový šedý, realistický, nezáživný, nudný, ale přes to mne to hodně baví. :D

Co se týká bitev jsem pro, klidně bych to nechal psát i čtenářstvo, což? :+
200567
První republika je hlavně co se týká dialogů brutální peklo (mimo Vlasáka celkem i herecky), ale zase si dokážu představit po lahvince celkem vtipných pár odstavečků, co se po tom hezky povozí. *:D* Čtvrtá hvězda se rozjížděla pomalu, ale poslední díl je vyloženě těžká pecka. Tlemil jsem se dost, což se mi u českýho komediálního seriálu nestalo někdy od Hospody? 1. oddělení je hodně specifický a dost jiný současný západní i severský detektivní produkci. Je to takový šedý, realistický, nezáživný, nudný, ale přes to mne to hodně baví. *:D* Co se týká bitev jsem pro, klidně bych to nechal psát i čtenářstvo, což? *:+*
0 0
reagovat
Koukat/nekoukat na Čtvrtou hvězdu a 1. oddělení určitě bude, nejspíše příští týden. Na První republiku jsem vydržel koukat asi 10 minut a myslím, že to mám ještě z redakce nejlepší skóre :D Na týdenní souhrn to tak zatím rozhodně nevypadá.
200540
Koukat/nekoukat na Čtvrtou hvězdu a 1. oddělení určitě bude, nejspíše příští týden. Na První republiku jsem vydržel koukat asi 10 minut a myslím, že to mám ještě z redakce nejlepší skóre *:D* Na týdenní souhrn to tak zatím rozhodně nevypadá.
0 0
reagovat
Pod to se podepíšu...

Budou články k těm novým seriálům na ČT? Nemám čas je sledovat, ale docela by mě zajímalo jak se to (ne)vyvíjí.
200539
Pod to se podepíšu... Budou články k těm novým seriálům na ČT? Nemám čas je sledovat, ale docela by mě zajímalo jak se to (ne)vyvíjí.
0 0
reagovat
Když vidím jak je mrtvá bitva buchet...

Což takhle to oživit a začít jí psát na tvzone? Imf už na to měsíce nešáhl, těch seriálovejch koček je strašně moc a mohlo by to být vítané zpestření tvzone a zajímavé provázání s moviezone...

Jenom taková večerní myšlenka...
200538
Když vidím jak je mrtvá bitva buchet... Což takhle to oživit a začít jí psát na tvzone? Imf už na to měsíce nešáhl, těch seriálovejch koček je strašně moc a mohlo by to být vítané zpestření tvzone a zajímavé provázání s moviezone... Jenom taková večerní myšlenka...
0 0
reagovat
Na ČT nám teď běží 3 poměrně zajímavé seriály. Čtvrtá hvězda, Případy 1. oddělení a První republika. Z nějakýho záhadnýho důvodu musí mít každý v názvu číslovku. :D
Psát recenzi na každý díl je asi hovadina, ale co udělat vždycky takový týdenní souhrn z české seriálové tvorby. Ty kvalitnější vyzvednout a po těch méně povedených se hezky povozit. :D
200486
Na ČT nám teď běží 3 poměrně zajímavé seriály. Čtvrtá hvězda, Případy 1. oddělení a První republika. Z nějakýho záhadnýho důvodu musí mít každý v názvu číslovku. *:D* Psát recenzi na každý díl je asi hovadina, ale co udělat vždycky takový týdenní souhrn z české seriálové tvorby. Ty kvalitnější vyzvednout a po těch méně povedených se hezky povozit. *:D*
0 0
reagovat

Davies182

Můj názor je - nic nepište. U příležitosti premiér seriálových řad se vždycky na youtube objeví několikaminuotvý videa, kde někdo zpovídá herce a herečky ze seriálu. Prostě k tomu v rychlosti udělejte titulky a hotovo. S textem to fakt nepřehánějte, je ho tvzone až moc :) Příklad, co mám na mysli link
200219
Můj názor je - nic nepište. U příležitosti premiér seriálových řad se vždycky na youtube objeví několikaminuotvý videa, kde někdo zpovídá herce a herečky ze seriálu. Prostě k tomu v rychlosti udělejte titulky a hotovo. S textem to fakt nepřehánějte, je ho tvzone až moc :) Příklad, co mám na mysli http://www.youtube.com/watch?v=tLdweRka-WQ
Davies182
0 0
reagovat
Hlad mě asi zabije, ale... jak byste se, myslíte, jako čtenáři dívali na občasný krátký článkový mini-rozhovory s hercema (k příležitosti premiér filmů a seriálů) a tvůrci obecně? Takový ty kecy, drby, prostě odlehčenější verze toho, co dycky bylo na x stránek v PREMIERE :D. Občas bych moh něco napsat v rámci Celebrit, ale bojíme se, že to bude mít mizivou čtenost... hm.
200218
Hlad mě asi zabije, ale... jak byste se, myslíte, jako čtenáři dívali na občasný krátký článkový mini-rozhovory s hercema (k příležitosti premiér filmů a seriálů) a tvůrci obecně? Takový ty kecy, drby, prostě odlehčenější verze toho, co dycky bylo na x stránek v PREMIERE *:D*. Občas bych moh něco napsat v rámci Celebrit, ale bojíme se, že to bude mít mizivou čtenost... hm.
0 0
reagovat
Imho je třeba tahle horní lišta úplně zbytečná. Víc tu diskuzi koncentrovat na události, který právě probíhají. Je lepší mít jednu diskuzi o 30ti příspěvcích než 10 diskuzí po dvou. A jak už sem psal u True Detectiva. Zkusit aktuality - seriálový recenze - tématické články co nejvíc zhustit dohromady :)
200198
Imho je třeba tahle horní lišta úplně zbytečná. Víc tu diskuzi koncentrovat na události, který právě probíhají. Je lepší mít jednu diskuzi o 30ti příspěvcích než 10 diskuzí po dvou. A jak už sem psal u True Detectiva. Zkusit aktuality - seriálový recenze - tématické články co nejvíc zhustit dohromady :)
0 0
reagovat

TV Zone

Za sebe bych řekl následující:
Recenze jednotlivých řad seriálů mají smysl, může to člověku napovědět jestli se k danému titulu ještě vracet, recenzent i čtenáři v diskuzi můžou zhodnotit sérii jako celek a kam se seriál posouvá. Recapy jednotlivých epizod mají smysl u věcí jako je Sherlock, ale třeba u Walking Dead nevím... diskutující k tomu stejně kolikrát dají jen krátký komentář či výkřik do obecné seriálové diskuze (je jedno jestli na MZ nebo TVZ) a to většinou dřív než vůbec recap vyjde (to není výtka, je jasný že není možný to stíhat dřív než díl uvidí první čtenáři).
Určitě jsou dobrý krátký recenze k pilotům a pak ještě shrnutí dojmů po dejme tomu 4-5 dílech, tam jsou vždycky fajn i ty bodový postřehy nakonec +/-, proč se tomu dát šanci či pokračovat / proč se na to vybodnout.
Bulvár ve vašem podání je vždycky hrozná sranda, takže určitě budu rád za mnoho dalších pokračování Srandy s celebritami; kdyby třeba bylo zase něco zajímavého na Twitteru...
Parádní jsou vždycky tematické články, ať už něco ve stylu "bude výročí Doctora Who, připoneme si jeho historii" nebo zmíněné Top 5 temných detektivek k příležitosti True Detective, Top 10 předčasně zrušených seriálů stojících za pozornost, Top 5 asociálních postav k příležitosti nové řady Broenu atd.
200196
Za sebe bych řekl následující: Recenze jednotlivých řad seriálů mají smysl, může to člověku napovědět jestli se k danému titulu ještě vracet, recenzent i čtenáři v diskuzi můžou zhodnotit sérii jako celek a kam se seriál posouvá. Recapy jednotlivých epizod mají smysl u věcí jako je Sherlock, ale třeba u Walking Dead nevím... diskutující k tomu stejně kolikrát dají jen krátký komentář či výkřik do obecné seriálové diskuze (je jedno jestli na MZ nebo TVZ) a to většinou dřív než vůbec recap vyjde (to není výtka, je jasný že není možný to stíhat dřív než díl uvidí první čtenáři). Určitě jsou dobrý krátký recenze k pilotům a pak ještě shrnutí dojmů po dejme tomu 4-5 dílech, tam jsou vždycky fajn i ty bodový postřehy nakonec +/-, proč se tomu dát šanci či pokračovat / proč se na to vybodnout. Bulvár ve vašem podání je vždycky hrozná sranda, takže určitě budu rád za mnoho dalších pokračování Srandy s celebritami; kdyby třeba bylo zase něco zajímavého na Twitteru... Parádní jsou vždycky tematické články, ať už něco ve stylu "bude výročí Doctora Who, připoneme si jeho historii" nebo zmíněné Top 5 temných detektivek k příležitosti True Detective, Top 10 předčasně zrušených seriálů stojících za pozornost, Top 5 asociálních postav k příležitosti nové řady Broenu atd.
TV Zone
0 0
reagovat

zeust2011

199858
http://lmgtfy.com/?q=vikings+season+2+premiere
zeust2011
0 0
reagovat

serial Vikings

nevíte někdo kdy bude 2 řada
199857
nevíte někdo kdy bude 2 řada
serial Vikings
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se