Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum Kecárna

příspěvky 261 - 280 Napsat příspěvek

Gonzi

Nejsem programátor, takže od slova "textarea" jsem se snadno přestal v Tvém komentu orientovat. Mám z něj nicméně neodbytný pocit, že s programováním (a jeho různými utilitkami) je to zhruba stejný jako s filmama/seriálama v tom, že někomu prostě sedne tenhlecten program a někomu zas támhleten (vizuál filmu, engine počítačové hry, spisovatelův styl psaní knihy...).
"Líbí" se Ti design na ctverecky.cz, ale nepozdává se Ti ten na trojuhelnicky.com apod. Nemůže to být tím? Z těchto připomínek začínám mít dojem, že by se vlastně celá TZ měla omluvit za újmu na čtenářských očích, spakovat se, a za trest si už nikdy nic nepustit na televizi ani nechodit do kina :)). Nemyslim to nijak blbě :D.
btw asi by jsi byl překvapen, jak promyšleně vstřícný je k uživateli k0COURův MZ admin, a že největší síla spočívá v jeho jednoduchosti (pokud jsi jej tedy již sám neviděl, což je možné vzhledem k tomu, že tu jsi od trailerzone). Ale tohle se neodvažuji šířeji komentovat - ani si nejsem stoprocentně jistý, jestli teď oba píšeme o tomtéž :).
Za mě je to holt jasný: nepochopim, co by lidem zase tolik vadilo na dvou dodatečných klicích myší pro přesun do zdejší diskuze SERIÁLY z MZ. Princip? Zvyk? Lenost? Ale jděte. Občas mě fascinuje, jak moc se lidská bytost bojí jakékoliv změny v jejím životě.
201073
Nejsem programátor, takže od slova "textarea" jsem se snadno přestal v Tvém komentu orientovat. Mám z něj nicméně neodbytný pocit, že s programováním (a jeho různými utilitkami) je to zhruba stejný jako s filmama/seriálama v tom, že někomu prostě sedne tenhlecten program a někomu zas támhleten (vizuál filmu, engine počítačové hry, spisovatelův styl psaní knihy...). "Líbí" se Ti design na ctverecky.cz, ale nepozdává se Ti ten na trojuhelnicky.com apod. Nemůže to být tím? Z těchto připomínek začínám mít dojem, že by se vlastně celá TZ měla omluvit za újmu na čtenářských očích, spakovat se, a za trest si už nikdy nic nepustit na televizi ani nechodit do kina *:))*. Nemyslim to nijak blbě *:D*. btw asi by jsi byl překvapen, jak promyšleně vstřícný je k uživateli k0COURův MZ admin, a že největší síla spočívá v jeho jednoduchosti (pokud jsi jej tedy již sám neviděl, což je možné vzhledem k tomu, že tu jsi od trailerzone). Ale tohle se neodvažuji šířeji komentovat - ani si nejsem stoprocentně jistý, jestli teď oba píšeme o tomtéž *:)*. Za mě je to holt jasný: nepochopim, co by lidem zase tolik vadilo na dvou dodatečných klicích myší pro přesun do zdejší diskuze SERIÁLY z MZ. Princip? Zvyk? Lenost? Ale jděte. Občas mě fascinuje, jak moc se lidská bytost bojí jakékoliv změny v jejím životě.
Gonzi
0 0
reagovat

TonyClifton 30.01.2014 11:12:05

Naprosto přesné vystižení problému s přesunem fora jinam. Je naprosto běžné, že se v rámci jedné stránky lidi baví i o oftopic věcech ve vyčleněných podfórech. Pořád je to ale jedno přihlášení na jedné doméně, s jedním sledováním nových postů (které je jen u 5ti diskuzí a bez notifikace)...
Upřímně nechápu jak někdo může nevidět ten rozdíl - a to to píšu jako člověk, který tráví podstatně více času u seriálů, než u filmů a tedy by jej měla více zajímat tvzone.

TedGeorge:
Jinak moviezone je po implementační stránce "tak tak funkční" web o FILMECH( a má dloooouhý seznam věcí, které by tam být mohly ale nejsou z časových/technických důvodů), přesto si vykopla další projekt, který potřebuje programování ještě mnohem více. Výsledkem je tento kočkopes, který prostě nemá věci, které považuju za základní (u webu o SERIÁLECH, pro lidi kteří se na seriály dívají x hodin týdně). Prostě si nemyslím, že by byl problém v kvalitě článků, nebo malé reklamě.

Jeden příklad za všechny: "chabá" podpora pro dvojtou recenzi na moviezone - kde samozřejmě stačí - je tady naroubována na výpis všech recenzí daného seriálu. Na to už nestačí protože vytváří x stran dlouhý megačlánek ke scrollování a neodděluje recenze epizod a řad. Přitom už obalení těch textů do skrývatelných elementů (ala otevření textarea v diskuzích) by tohle -alespoň provizorně- řešilo a nemělo by to zabrat více jak pár minut... a tady mě to přestalo bavit popisovat a během pár minut jsem na cizí zdroják nalepil nakonec 2 includy skriptů, kdy jeden je jquery framework (který už ve starší podobě používáte) a druhý je můj kód, který má *drumroll* 14 řádků a tenhle problém řeší.

link - a daný kód je tohle: link (a btw je napsaný tak, že si automaticky skryje všechny články a místo nich si tam dá tlačítko show - tzn by to takhle out-of-the-box fungovalo na celém webu.

PS: šlo mi o techdemo v rámci argumentace, že je tady hodně věcí šitých horkou jehlou/nevhodně převzatých a řešení mnoha z nich není náročné. Elegantnější řešení by samozřejmě bylo zobrazit malý elegantní řádek s hodnocením epizody a ten by se po rozkliku teprve rozbalil na plnou verzi, ideálně načtenou ajaxem. Tohle je uděláno tak, jak to šlo ze stávajícího obsahu.
PPS: opravdu jsem se neobtěžoval otevřít to v čemkoli jiném, než ve firefoxu - to jen kdyby to jinde náhodou nejelo.
PPPS: podobný rant jsem měl už kdysi na "náročnost" implementace spoiler tagu: link , přesto trvalo x měsíců, než se konečně objevil.
201072
Naprosto přesné vystižení problému s přesunem fora jinam. Je naprosto běžné, že se v rámci jedné stránky lidi baví i o oftopic věcech ve vyčleněných podfórech. Pořád je to ale jedno přihlášení na jedné doméně, s jedním sledováním nových postů (které je jen u 5ti diskuzí a bez notifikace)... Upřímně nechápu jak někdo může nevidět ten rozdíl - a to to píšu jako člověk, který tráví podstatně více času u seriálů, než u filmů a tedy by jej měla více zajímat tvzone. [b]TedGeorge[/b]: Jinak moviezone je po implementační stránce "tak tak funkční" web o [b]FILMECH[/b]( a má dloooouhý seznam věcí, které by tam být mohly ale nejsou z časových/technických důvodů), přesto si vykopla další projekt, který potřebuje programování ještě mnohem více. Výsledkem je tento kočkopes, který prostě nemá věci, které považuju za základní (u webu o [b]SERIÁLECH[/b], pro lidi kteří se na seriály dívají x hodin týdně). Prostě si nemyslím, že by byl problém v kvalitě článků, nebo malé reklamě. Jeden příklad za všechny: "chabá" podpora pro dvojtou recenzi na moviezone - kde samozřejmě stačí - je tady naroubována na výpis všech recenzí daného seriálu. Na to už nestačí protože vytváří x stran dlouhý megačlánek ke scrollování a neodděluje recenze epizod a řad. Přitom už obalení těch textů do skrývatelných elementů (ala otevření textarea v diskuzích) by tohle -alespoň provizorně- řešilo a nemělo by to zabrat více jak pár minut... a tady mě to přestalo bavit popisovat a během pár minut jsem na cizí zdroják nalepil nakonec 2 includy skriptů, kdy jeden je jquery framework (který už ve starší podobě používáte) a druhý je můj kód, který má *drumroll* 14 řádků a tenhle problém řeší. http://www.gonzi.cz/mz/ - a daný kód je tohle: http://www.gonzi.cz/mz/js.js (a btw je napsaný tak, že si automaticky skryje všechny články a místo nich si tam dá tlačítko show - tzn by to takhle out-of-the-box fungovalo na celém webu. PS: šlo mi o techdemo v rámci argumentace, že je tady hodně věcí šitých horkou jehlou/nevhodně převzatých a řešení mnoha z nich není náročné. Elegantnější řešení by samozřejmě bylo zobrazit malý elegantní řádek s hodnocením epizody a ten by se po rozkliku teprve rozbalil na plnou verzi, ideálně načtenou ajaxem. Tohle je uděláno tak, jak to šlo ze stávajícího obsahu. PPS: opravdu jsem se neobtěžoval otevřít to v čemkoli jiném, než ve firefoxu - to jen kdyby to jinde náhodou nejelo. PPPS: podobný rant jsem měl už kdysi na "náročnost" implementace spoiler tagu: http://www.gonzi.cz/mz/spoilertest.htm , přesto trvalo x měsíců, než se konečně objevil.
TonyClifton 30.01.2014 11:12:05
0 0
reagovat
SpikeBtVS: Doufám teda, že jsme alespoň v některých věcech "dotažení", snad se pár článků dá číst :))!

Bagr007: Jo aha. Takže už na tuty víme, proč nikdo nečte TVZone (nevim, jestli sem teď mám prdnout vytlemenýho smajlíka, nebo připsat "beze srandy").

TO ALL: Chtěl bych nadatlovávat víc tématů, figuruje tu ale několik "ale". Třeba včera jsem se do dvou do rána prcal s jednim takovym přes 10 hodin (ach, sem chudinka malinká!), a garantuju Vám, že jestli až vyjde nebude mít minimálně pět komentů v diskuzi, tak to tady balim :D;).

Na změnách se pracuje, nový rubriky apod. časem budou, jdu zase něco vyřvat na naši private board na facebook 8)... Please be patient.
201060
[b]SpikeBtVS:[/b] Doufám teda, že jsme alespoň v některých věcech "dotažení", snad se pár článků dá číst *:))*! [b]Bagr007:[/b] Jo aha. Takže už na tuty víme, proč nikdo nečte TVZone (nevim, jestli sem teď mám prdnout vytlemenýho smajlíka, nebo připsat "beze srandy"). [b]TO ALL:[/b] Chtěl bych nadatlovávat víc tématů, figuruje tu ale několik "ale". Třeba včera jsem se do dvou do rána prcal s jednim takovym přes 10 hodin (ach, sem chudinka malinká!), a garantuju Vám, že jestli až vyjde nebude mít minimálně pět komentů v diskuzi, tak to tady balim *:D**;)*. Na změnách se pracuje, nový rubriky apod. časem budou, jdu zase něco vyřvat na naši private board na facebook *8)*... Please be patient.
0 0
reagovat
Hele, hlavně ale fakt nerušte tu seriálovou diskuzi na MZ. Mám tam přes 16 tisíc nepřečtených komentářů a mám v plánu to přečíst. (beze srandy)
201044
Hele, hlavně ale fakt nerušte tu seriálovou diskuzi na MZ. Mám tam přes 16 tisíc nepřečtených komentářů a mám v plánu to přečíst. (beze srandy)
0 0
reagovat

Spike

Captain.....
201041
Captain.....
Spike
0 0
reagovat
Bude novinka o House of Cards? :))
201039
Bude novinka o House of Cards? *:))*
0 0
reagovat

Davies182

Taky si myslím... :D
TedGeorge: No dobře asi to byla debilní otázka ale TVZONE zůstává stále jen nedotažený přílepek MZ (i přesto, že by mohl mít velký potenciál) a to je veliká škoda. :-
201038
Taky si myslím... *:D* TedGeorge: No dobře asi to byla debilní otázka ale TVZONE zůstává stále jen nedotažený přílepek MZ (i přesto, že by mohl mít velký potenciál) a to je veliká škoda. *:-*
Davies182
0 0
reagovat

SpikeBtVs

A cenu za nejdebilnější otázku dne získává...
201034
A cenu za nejdebilnější otázku dne získává...
SpikeBtVs
0 0
reagovat
Ne, jenom k horšímu :D;).
201024
Ne, jenom k horšímu *:D**;)*.
0 0
reagovat
Tak budou teda na TVZ nějaké změny k lepšímu nebo ne? 8)
200989
Tak budou teda na TVZ nějaké změny k lepšímu nebo ne? *8)*
0 0
reagovat

Dr.Z

Kéž by, před chvílí link
200681
Kéž by, před chvílí http://strongdogz.com/wp-content/uploads/2009/12/dog-vomit.jpg
Dr.Z
0 0
reagovat
Mám tu pro tebe gif. :D
200680
Mám tu pro tebe [link="http://i.imgur.com/3xPms.gif"]gif[/link]. *:D*
0 0
reagovat
Brý ráno :-
200679
Brý ráno *:-*
0 0
reagovat
Pridávam svoj súhlas s Tedom.

Inak to prepojenie MZ a TZ je aj takom čase od vzniku TZ nejaké zvláštne a nedoriešené.
Aj čo sa týka drobností na stránke.
Napr. dole na TZ sú štatistiky (zrejme návštevnosť článkov) a po odkliknutí podrobnejšej štatistiky to ukáže návštevnosť filmov na MZ.
K tej bitke buchiet je dokonca v hornej lište odkaz Celebrity - Bitva buchet, takže nevidím problém v novej bitke seriálových kočiek, ktoré sa posledný rok zviditeľnili.


200664
Pridávam svoj súhlas s Tedom. Inak to prepojenie MZ a TZ je aj takom čase od vzniku TZ nejaké zvláštne a nedoriešené. Aj čo sa týka drobností na stránke. Napr. dole na TZ sú štatistiky (zrejme návštevnosť článkov) a po odkliknutí podrobnejšej štatistiky to ukáže návštevnosť filmov na MZ. K tej bitke buchiet je dokonca v hornej lište odkaz Celebrity - Bitva buchet, takže nevidím problém v novej bitke seriálových kočiek, ktoré sa posledný rok zviditeľnili.
0 0
reagovat
Musel bych znova zopakovat ten argument o tom, že odkazovat Domácí kino na AVmanii, Kecárnu na Zpovědnici, Bitvy na nějakou Buchtmánii, to fakt není cesta k integraci. A rušit něco úspěšnýho a frekventovanýho a převádět to jinam, to fakt připomíná Google+ To když už sjednoťte tu horní lištu diskuzí uplně a třeba při psaní názvu seriálu nabídněte kontextově možnost přejití do profilu na TVzone, to by neměl být problém, ne? A taky bych celkově popřemýšlel nad designem a propojením s MZ. Byl by velkej problém to hodit do jednoho? Protože ta fialová je fakt pekelná. Ani jeden z těch webů nenavštěvuju, ale fakt se mi líbí styl jakým je např hobby.cz pod idnesem.
200659
Musel bych znova zopakovat ten argument o tom, že odkazovat Domácí kino na AVmanii, Kecárnu na Zpovědnici, Bitvy na nějakou Buchtmánii, to fakt není cesta k integraci. A rušit něco úspěšnýho a frekventovanýho a převádět to jinam, to fakt připomíná Google+ To když už sjednoťte tu horní lištu diskuzí uplně a třeba při psaní názvu seriálu nabídněte kontextově možnost přejití do profilu na TVzone, to by neměl být problém, ne? A taky bych celkově popřemýšlel nad designem a propojením s MZ. Byl by velkej problém to hodit do jednoho? Protože ta fialová je fakt pekelná. Ani jeden z těch webů nenavštěvuju, ale fakt se mi líbí styl jakým je např hobby.cz pod idnesem.
0 0
reagovat
Tiež nechápem ten odpor proti presunu diskusie o seriáloch na web o seriáloch. Je to len o zvyku a pohodlnosti.
Bol by to softwareový problém, JEDNÝM kliknutím do diskusie SERIÁLY na MZ sa dostať napr. priamo do diskusie SERIÁLY na TZ?
200658
Tiež nechápem ten odpor proti presunu diskusie o seriáloch na web o seriáloch. Je to len o zvyku a pohodlnosti. Bol by to softwareový problém, JEDNÝM kliknutím do diskusie SERIÁLY na MZ sa dostať napr. priamo do diskusie SERIÁLY na TZ?
0 0
reagovat

TonyClifton

Chápem to.
Takže co to mění na tom, že jsou to s odpuštěním dva podělaný kliky myší navíc :))?
200656
Chápem to. Takže co to mění na tom, že jsou to s odpuštěním dva podělaný kliky myší navíc *:))*?
TonyClifton
0 0
reagovat

Ted

Tady fakt nešlo o odpor k TVzone, aspoň ne z mý strany. :)) Spíš šlo o zrušení tý oblíbený kolonky, toho chlívečku, kterej žhavíme po každý seriálový pecce.
200655
Tady fakt nešlo o odpor k TVzone, aspoň ne z mý strany. *:))* Spíš šlo o zrušení tý oblíbený kolonky, toho chlívečku, kterej žhavíme po každý seriálový pecce.
Ted
0 0
reagovat
Oh, boys!
TZ crew zamáčkla slzu za srdceryvnou podporu, a de se psát dál.
Nepřísluší mi se jakkoliv vyjadřovat ke spoustě věcem níže :), hádám ale, že na dalším srazu s Hladem možná nebudem probírat jen seriály a filmy :)). Hlavně že nás to furt baví, a vás číst.
But I guess changes has to come in any ways.
(psal bych tyhle frázy česky, ale prostě zněj úplně debilně :D)
P.S. Davies v MZlive? Tyvole, zatim si absolutně neumim představit, kdo a jak by za pochodu vystřihával to koktání z nervozity a rudolící xicht :D. To by muselo bejt TZ"almost"live, nebo něco. Nebo začít s audiem...
200653
Oh, boys! TZ crew zamáčkla slzu za srdceryvnou podporu, a de se psát dál. Nepřísluší mi se jakkoliv vyjadřovat ke spoustě věcem níže *:)*, hádám ale, že na dalším srazu s Hladem možná nebudem probírat jen seriály a filmy *:))*. Hlavně že nás to furt baví, a vás číst. But I guess changes has to come in any ways. (psal bych tyhle frázy česky, ale prostě zněj úplně debilně *:D*) P.S. Davies v MZlive? Tyvole, zatim si absolutně neumim představit, kdo a jak by za pochodu vystřihával to koktání z nervozity a rudolící xicht *:D*. To by muselo bejt TZ"almost"live, nebo něco. Nebo začít s audiem...
0 0
reagovat
8):)
200652
*8)**:)*
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se