Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum Seriály

příspěvky 261 - 280 Napsat příspěvek

Axis

Je ti jasný, že si teď na půli cesty zastavil tisíce lidí, co si na počítači pustili přes Czech-tv hokej a šli pro jistotu uhradit dlužné poplatky? :D
207669
Je ti jasný, že si teď na půli cesty zastavil tisíce lidí, co si na počítači pustili přes Czech-tv hokej a šli pro jistotu uhradit dlužné poplatky? *:D*
Axis
0 0
reagovat

Davies182

Buď si z nás děláš prdel....nebo je to jedno velký wtf protože:
Není-li PC vybaveno televizní kartou a umožňuje pouze příjem televizního vysílání v podobě internetového streamu, není televizním přijímačem, neboť umožňuje reprodukovat jen omezený počet televizních pořadů, nikoli televizní programy ve smyslu definice zákona č. 231/2001 Sb. o provozování rozhlasového a televizního vysílání, v platném znění (viz §2, odst. 1, písm. i, citovaného zákona) a neumožňuje tedy "individuálně volitelnou reprodukci televizního vysílání".
A poplatky se platí jen potud máš v domácnosti zařizení jež se může zvát televizním přijímačem. A to PC bez TV karty viz. výše není.
TZN Sorry ale vo čem to sakra mluvíš ty jeden vořechu :D
207668
Buď si z nás děláš prdel....nebo je to jedno velký wtf protože: Není-li PC vybaveno televizní kartou a umožňuje pouze příjem televizního vysílání v podobě internetového streamu, není televizním přijímačem, neboť umožňuje reprodukovat jen omezený počet televizních pořadů, nikoli televizní programy ve smyslu definice zákona č. 231/2001 Sb. o provozování rozhlasového a televizního vysílání, v platném znění (viz §2, odst. 1, písm. i, citovaného zákona) a neumožňuje tedy "individuálně volitelnou reprodukci televizního vysílání". A poplatky se platí jen potud máš v domácnosti zařizení jež se může zvát televizním přijímačem. A to PC bez TV karty viz. výše není. TZN Sorry ale vo čem to sakra mluvíš ty jeden vořechu *:D*
Davies182
0 0
reagovat
... společným jmenovatelem je, že náhoda je blbec? :D
207667
... společným jmenovatelem je, že náhoda je blbec? *:D*
0 0
reagovat

Davies182

A koncesionářský poplatky sem táháš, protože.... ? 8)
207666
A koncesionářský poplatky sem táháš, protože.... ? *8)*
Davies182
0 0
reagovat

TedGeorge

Nechápu lidi, co si myslí, že když nebudou měsíčně spořádaně platit koncesionářský poplatky, a pak si jednou za rok pustěj hokej, Růžovku nebo rádio v autě, tak se jim to časem nevymstí. IMO vymstí.
Cáluju to už odnepaměti, poslední dobou sem začal čučet na ty jejich HD ripy, házený na ofiko web ČT hned po skončení toho kterýho pořadu/seriálu. Nemyslete si, že je TOHLE zadara, k tomu ty poplatky taky sou, žejo.
Jasně, měl by je mít každej v SIPU nebo rozpisu služeb (nájem), ale spousta lidí si je na začátku nebo při stěhování buďto znovu nepřihlásila nebo se na ně jednoduše úplně vybodla s tim, že "televizi nepoužívají, jen stahujou!" a rádio nemají.
Nevim, jak to teda je s tim, když doma nááhodou nemáte fakt ani jeden přijímač (dneska to je snad ve všem, i v hodinkách už i, ne?), ale v tomdle bych hněv naší URNY fakt nikdy neriskoval. Za dvacet let zaklepou beranidlem (bo jak se to menuje moderně) na dveře, a po nesplatitelný pokutě jeden snadno skončí buďto v lochu, nebo v lepšim případě sraním se s veřejně prospěšnejma prácema po x měsíců.
Strašící okénko OUT!
207665
Nechápu lidi, co si myslí, že když nebudou měsíčně spořádaně platit koncesionářský poplatky, a pak si jednou za rok pustěj hokej, Růžovku nebo rádio v autě, tak se jim to časem nevymstí. IMO vymstí. Cáluju to už odnepaměti, poslední dobou sem začal čučet na ty jejich HD ripy, házený na ofiko web ČT hned po skončení toho kterýho pořadu/seriálu. Nemyslete si, že je TOHLE zadara, k tomu ty poplatky taky sou, žejo. Jasně, měl by je mít každej v SIPU nebo rozpisu služeb (nájem), ale spousta lidí si je na začátku nebo při stěhování buďto znovu nepřihlásila nebo se na ně jednoduše úplně vybodla s tim, že "televizi nepoužívají, jen stahujou!" a rádio nemají. Nevim, jak to teda je s tim, když doma nááhodou nemáte fakt ani jeden přijímač (dneska to je snad ve všem, i v hodinkách už i, ne?), ale v tomdle bych hněv naší URNY fakt nikdy neriskoval. Za dvacet let zaklepou beranidlem (bo jak se to menuje moderně) na dveře, a po nesplatitelný pokutě jeden snadno skončí buďto v lochu, nebo v lepšim případě sraním se s veřejně prospěšnejma prácema po x měsíců. [b]Strašící okénko OUT![/b]
TedGeorge
0 0
reagovat

TedGeorge

Aneb stačí se začíst do výroční zprávy OSA. Je to překvapivé, ale i jim vychází že se přístup k hudbě přes rozumné distribuční kanály vyplácí. Viz. skokové navýšení vybraných peněz o 403% za internetové downloady.
Teď jen doufat, že se doftípí i jiní a bude možnost své oblíbené seriály získat i legální cestou.
207663
Aneb stačí se začíst do výroční [link="http://www.osa.cz/hlavn%C3%AD-menu/tiskov%C3%A9-centrum/tiskov%C3%A9-zpr%C3%A1vy.aspx"]zprávy OSA[/link]. Je to překvapivé, ale i jim vychází že se přístup k hudbě přes rozumné distribuční kanály vyplácí. Viz. skokové navýšení vybraných peněz o 403% za internetové downloady. Teď jen doufat, že se doftípí i jiní a bude možnost své oblíbené seriály získat i legální cestou.
TedGeorge
0 0
reagovat
Imho je to, co se seriálů týče, prostě tolerovaný a koneckonců v 99.99999 procentech případů nebudou řešit ani ty torrenty. Na tom může u nás ztrácet prachy snad jenom HBO a Česká televize. Přičemž u HBO jsou to desítky tisíc lidí který jenom u nás tu Hru o Trůny každý pondělí stáhnou přes torrenty a zas tak je to imho neštve.

Já mám pocit, že paní Prchalová operuje tak, že jde v prvním plánu po největších rybách (mám pocit, že Tonyho web to bude mít nahnutý, protože vydělává na reklamách) a pak si každej rok vybere několik případů menších ryb (nevím, jestli i u nás šel někdo k soudu kvůli torrentům, spíš se něco potichu někde vyrovnalo) a udělají se z nich odstrašující příklady.

Ale je to fakt zbytečný ty torrenty. Já nemám nic proti tomu, když nějaký prase uploadující dvěste seriálů na hellshare kvůli výdělku nebo vůl, co v kině natočí Simpsonovi cz nebo Kajínka, dostanou obrovskej flastr a mají zkaženej život. Za blbost se platí. Co mě štve, je ono strašení, který opravdu extrémně sympatická p. Prchalová předvádí v každým rozhovoru (podpořený lhaním, který je lehce prokazatelný). Pak se netřeba divit, když každej tatínek, kterej tomu nerozumí (po přečtení něčeho takovýho) začne buzerovat svoje 15ti letý děcko, že si chce stáhnout v originále Big Bang Theory... A jednou za rok Prchalová zahájí velkou mediální trestní výpravu....

Ať klidně dává milionový pokuty lidem, co na tom vydělávaj. Ať se klidně mnohem účiněji postihujou servery (a i lidi), který dávají nějaký ripy novejch filmů, co jdou v kině nebo na nosičích. To je prasárna, protože tam má člověk volbu. Mnoho lidí bude argumentovat, že oproti světu nedostatečně širokou, ale tady to chápu.

Ale v okamžiku, kdy člověk nedělá škodu, nemá možnost jít na jinej (placenej) distribuční kanál, chce si stáhnout padesát let starej film v originále nebo fucking Chicago Fire, tak ať ho sakra nechají na pokoji. Koneckonců i na těch torrentech. Svou energii by měli věnovat tomu, aby zabezpečili nějakej jednoduchej a levnej distribuční kanál a člověk se tak nemusel strachovat, že mu děcko jako jeden dementní příklad z milionu půjde do vězení za seedování Big Bang Theory.

Mňoch, tolik k mojí polední pauze :D
207662
Imho je to, co se seriálů týče, prostě tolerovaný a koneckonců v 99.99999 procentech případů nebudou řešit ani ty torrenty. Na tom může u nás ztrácet prachy snad jenom HBO a Česká televize. Přičemž u HBO jsou to desítky tisíc lidí který jenom u nás tu Hru o Trůny každý pondělí stáhnou přes torrenty a zas tak je to imho neštve. Já mám pocit, že paní Prchalová operuje tak, že jde v prvním plánu po největších rybách (mám pocit, že Tonyho web to bude mít nahnutý, protože vydělává na reklamách) a pak si každej rok vybere několik případů menších ryb (nevím, jestli i u nás šel někdo k soudu kvůli torrentům, spíš se něco potichu někde vyrovnalo) a udělají se z nich odstrašující příklady. Ale je to fakt zbytečný ty torrenty. Já nemám nic proti tomu, když nějaký prase uploadující dvěste seriálů na hellshare kvůli výdělku nebo vůl, co v kině natočí Simpsonovi cz nebo Kajínka, dostanou obrovskej flastr a mají zkaženej život. Za blbost se platí. Co mě štve, je ono strašení, který opravdu extrémně sympatická p. Prchalová předvádí v každým rozhovoru (podpořený lhaním, který je lehce prokazatelný). Pak se netřeba divit, když každej tatínek, kterej tomu nerozumí (po přečtení něčeho takovýho) začne buzerovat svoje 15ti letý děcko, že si chce stáhnout v originále Big Bang Theory... A jednou za rok Prchalová zahájí velkou mediální trestní výpravu.... Ať klidně dává milionový pokuty lidem, co na tom vydělávaj. Ať se klidně mnohem účiněji postihujou servery (a i lidi), který dávají nějaký ripy novejch filmů, co jdou v kině nebo na nosičích. To je prasárna, protože tam má člověk volbu. Mnoho lidí bude argumentovat, že oproti světu nedostatečně širokou, ale tady to chápu. Ale v okamžiku, kdy člověk nedělá škodu, nemá možnost jít na jinej (placenej) distribuční kanál, chce si stáhnout padesát let starej film v originále nebo fucking Chicago Fire, tak ať ho sakra nechají na pokoji. Koneckonců i na těch torrentech. Svou energii by měli věnovat tomu, aby zabezpečili nějakej jednoduchej a levnej distribuční kanál a člověk se tak nemusel strachovat, že mu děcko jako jeden dementní příklad z milionu půjde do vězení za seedování Big Bang Theory. Mňoch, tolik k mojí polední pauze *:D*
0 0
reagovat

verbst

Ono co se týká Torrentů je velkej rozdíl zda jsi na publicu, nebo v uzavřených komunitách kam je občas velkej problém dostat pozvánku.
A ano asi je lepší se pomalu přesunout k sharovacím serverům, které mají servery mimo území EU nebo USA.
Jinak co se týče té legálnosti, už to díky Evropskému soudu není tak úplně pravda, ovšem v našem zákoniku se toto rozhodnutím dostává ke sporu s Autorským zákonem a jeho § 30 o Volném užití díla. Tudíž dokud se neupraví náš zákon a nevpraví se do něj evropská norma, tak platí to co doposud. Bohužel pro nás se tak asi stane i se zachováním výpalného z prázdných medií a do budoucna i s výpalným z cloudových služeb.
Na tom clém je vtipné že Evropský soud nejdříve rozhodoval o úplně jiné věci. A to o to zda je legální vybírat poplatky z medií, i když na ně bude prokazatelně vloženo duševní vlastnictví toho kdo si tato media kupuje.
207657
Ono co se týká Torrentů je velkej rozdíl zda jsi na publicu, nebo v uzavřených komunitách kam je občas velkej problém dostat pozvánku. A ano asi je lepší se pomalu přesunout k sharovacím serverům, které mají servery mimo území EU nebo USA. Jinak co se týče té legálnosti, už to díky Evropskému soudu není tak [link="http://technet.idnes.cz/kopirovat-na-prazdna-media-lze-pouze-z-legalnich-zdroju-rozhodl-soud-1jt-/sw_internet.aspx?c=A140410_151806_sw_internet_vse"]úplně pravda[/link], ovšem v našem zákoniku se toto rozhodnutím dostává ke sporu s Autorským zákonem a jeho § 30 o [link="Volná užití "]Volném užití díla[/link]. Tudíž dokud se neupraví náš zákon a nevpraví se do něj evropská norma, tak platí to co doposud. Bohužel pro nás se tak asi stane i se zachováním výpalného z prázdných medií a do budoucna i s výpalným z cloudových služeb. Na tom clém je vtipné že Evropský soud nejdříve rozhodoval o úplně jiné věci. A to o to zda je legální vybírat poplatky z medií, i když na ně bude prokazatelně vloženo duševní vlastnictví toho kdo si tato media kupuje.
verbst
0 0
reagovat

Davies182

Já jsem vždycky jel zásadně přes torrenty, protože jsem tím začal a pak byl línej hledat něco jinýho. 8)
Teď asi ale začnu. My BFF's brother fachá u státního zástupce a prej se to tam začíná nějak hrotit mnohem víc, než v uplynulých letech. Pak mě varoval táta od přítelkyně, že si na syna jeho spolupracovníka už taky nějak posvítili, a pak mi ještě někdo něco říkal, teď nevím.
Jo, babička vždycky říkala, že nejhorší je se předposrat, ale když to jde bez risku, tak proč to ... ehm, riskovat.

Takže dík Memphisovi za vzkazník, a Tedovi za tohle. :+
207656
Já jsem vždycky jel zásadně přes torrenty, protože jsem tím začal a pak byl línej hledat něco jinýho. *8)* Teď asi ale začnu. My BFF's brother fachá u státního zástupce a prej se to tam začíná nějak hrotit mnohem víc, než v uplynulých letech. Pak mě varoval táta od přítelkyně, že si na syna jeho spolupracovníka už taky nějak posvítili, a pak mi ještě někdo něco říkal, teď nevím. Jo, babička vždycky říkala, že nejhorší je se předposrat, ale když to jde bez risku, tak proč to ... ehm, riskovat. Takže dík [b]Memphis[/b]ovi za vzkazník, a [b]Ted[/b]ovi za tohle. *:+*
Davies182
0 0
reagovat
No po pár dílech mě už celkem dost iritovalo, že se pořád řešil ten jejich vztah, který se prakticky vyřešil až závěrečným filmem (tak něják natrvalo), ale zase na druhou stranu si nemyslím, že tvůrci měli zrovna moc možností jak s tímhle stavem naložit, dřív nebo později by to stejně dopadlo tak jak to dopadlo.

Což mi připomnělo vlastně i letošní finále Castla, prostě neměli jinou možnost když chtějí tvůrci další sezónu ...

Ale zpátky k Farscape ... máte radši dabing nebo origo ? já zkoušel jeden díl s dabingem a nemohl jsem to vydržet, protože ( a oklikou se zase vrátím zpátky k hlavní herečce ) Claudia má prostě skvělej přízvuk, kterej jsem ve Stargate třeba nikdy nepostřehl (dabing).

Vardant: "Claudii to tam fakt ještě seklo." Oproti Stargate nebo jak to myslíš ? Dle mého vypadá pořád stejně :D
207653
No po pár dílech mě už celkem dost iritovalo, že se pořád řešil ten jejich vztah, který se prakticky vyřešil až závěrečným filmem (tak něják natrvalo), ale zase na druhou stranu si nemyslím, že tvůrci měli zrovna moc možností jak s tímhle stavem naložit, dřív nebo později by to stejně dopadlo tak jak to dopadlo. Což mi připomnělo vlastně i letošní finále Castla, prostě neměli jinou možnost když chtějí tvůrci další sezónu ... Ale zpátky k Farscape ... máte radši dabing nebo origo ? já zkoušel jeden díl s dabingem a nemohl jsem to vydržet, protože ( a oklikou se zase vrátím zpátky k hlavní herečce ) Claudia má prostě skvělej přízvuk, kterej jsem ve Stargate třeba nikdy nepostřehl (dabing). Vardant: "Claudii to tam fakt ještě seklo." Oproti Stargate nebo jak to myslíš ? Dle mého vypadá pořád stejně *:D*
0 0
reagovat

Farscape

Patří mezi top sci-fi seriály. Ten děj je uhozený, ale takový je celý seriál, takže to k sobě sedí a stěžovat si na to opravdu nejde. Hlavní záporák je super, je to nahláškované jako málo co a Claudii to tam fakt ještě seklo.
207631
Patří mezi top sci-fi seriály. Ten děj je uhozený, ale takový je celý seriál, takže to k sobě sedí a stěžovat si na to opravdu nejde. Hlavní záporák je super, je to nahláškované jako málo co a Claudii to tam fakt ještě seklo.
Farscape
0 0
reagovat

Farscape

Ten seriál je absolutní srdcovka na GP bázi. :+ Už jenom ten celkovej vývoj hlavního záporáka je špičkovej.
207627
Ten seriál je absolutní srdcovka na GP bázi. *:+* Už jenom ten celkovej vývoj hlavního záporáka je špičkovej.
Farscape
0 0
reagovat

Farscape

Po víc jak měsíčním maratónu jsem konečně dokoukal na všechny díly ...

Hlavní důvod proč jsem se do toho pustil byl především kvůli Claudii Black a po pár dílech mě to docela jakože i chytlo, hlavně díky docela solidně propracovaným zápletkám v jednotlivých dílech, zato naopak celkový děj seriálu byl čas od času přímo na facku. (ale beru to, ranná devadesátá byla celá na facku)


No každopádně kdyby chtěl někdo diskuzi, jsem ochotný diskutovat a kvalitách, kladech i záporech -všechny názory vítám :D
207626
Po víc jak měsíčním maratónu jsem konečně dokoukal na všechny díly ... Hlavní důvod proč jsem se do toho pustil byl především kvůli Claudii Black a po pár dílech mě to docela jakože i chytlo, hlavně díky docela solidně propracovaným zápletkám v jednotlivých dílech, zato naopak celkový děj seriálu byl čas od času přímo na facku. (ale beru to, ranná devadesátá byla celá na facku) No každopádně kdyby chtěl někdo diskuzi, jsem ochotný diskutovat a kvalitách, kladech i záporech -všechny názory vítám *:D*
Farscape
0 0
reagovat

TonyClifton

S titulkama jsem podobnou stránku ještě neviděl. Někdy je to škoda, ale zase by to bylo na úkor rychlosti nahození hned po odvysílání.
207533
S titulkama jsem podobnou stránku ještě neviděl. Někdy je to škoda, ale zase by to bylo na úkor rychlosti nahození hned po odvysílání.
TonyClifton
0 0
reagovat

TedGeorge

Hm, fascinating :+!
207624
Hm, fascinating *:+*!
TedGeorge
0 0
reagovat

Davies182

Ano, samozřejmě že tě na torrentech kvůli stahování seriálů nevyhmátnou (to bys musel být blbec a psát o tom do diskuze na seriálovej web). Ale je úplně jedno, jestli seeduješ 10MB nebo 10GB. Náhoda je blbec a stali se už divnější věci.

Co se uloz.to týče, tak si stáhneš freerapid downloader. Jednoduchej malej prográmek, kterej je mnohem šikovnější než celosvětově tak oblíbenej JDownloader. Z uloz.to můžespak najednou stahovat x věcí najednou vyšší rychlostí, takže tě to vyjde skoro líp jak torrenty...

Co se starších věcí týče, tak to fakt vždycky rychle najdeš na x rychlejch uložištích a jenom to hodíš do toho freerapidu. Používal sem kdysi taky torrenty a i když tomu třeba nebudeš věřit, tak tohle je fakt pohodlnější a rychlejší...
207623
Ano, samozřejmě že tě na torrentech kvůli stahování seriálů nevyhmátnou (to bys musel být blbec a psát o tom do diskuze na seriálovej web). Ale je úplně jedno, jestli seeduješ 10MB nebo 10GB. Náhoda je blbec a stali se už divnější věci. Co se uloz.to týče, tak si stáhneš freerapid downloader. Jednoduchej malej prográmek, kterej je mnohem šikovnější než celosvětově tak oblíbenej JDownloader. Z uloz.to můžespak najednou stahovat x věcí najednou vyšší rychlostí, takže tě to vyjde skoro líp jak torrenty... Co se starších věcí týče, tak to fakt vždycky rychle najdeš na x rychlejch uložištích a jenom to hodíš do toho freerapidu. Používal sem kdysi taky torrenty a i když tomu třeba nebudeš věřit, tak tohle je fakt pohodlnější a rychlejší...
Davies182
0 0
reagovat
Jo, a ještě mi teda někdo vysvětlete, kde si v tomhle všem stojí slavný YouTube, na kterým sou nahraný miliony terabajtů v podobě hudby, filmů, comicsů apod. Poslední dobou normálně kálim na MP3-ku, v práci si prdnu sluchátka do compu a jedu všechnu hudbu přes net právě díky YouTube. Sou tam snad všechny alba na světě nahraný...
207622
Jo, a ještě mi teda někdo vysvětlete, kde si v tomhle všem stojí slavný YouTube, na kterým sou nahraný miliony terabajtů v podobě hudby, filmů, comicsů apod. Poslední dobou normálně kálim na MP3-ku, v práci si prdnu sluchátka do compu a jedu všechnu hudbu přes net právě díky YouTube. Sou tam snad všechny alba na světě nahraný...
0 0
reagovat
verbst: Napiš mi sem víc o těch varováních a Tvých názorech, pls...

Jinak každej si snad umí dát seed na minimum, ne? Stáhneš 4GB a sdílíš kolik, 10MB?
Těch lidí je nehorázně moc, sice to risk je, ale nikdy to asi neuhlídaj a nevopokutujou všechno IMO, navíc se lze utěšovat tím, že člověk ročně vyhodí desítky tisíc (ano, zatím bez rodiny ano) za kino, blu-raye a další věci.
Pište si, že radši vyhmátnou týpka, co nechá přes noc běžet seed nebo prodává flashku s deseti filmama přes inzerát než magora, co si přes torrenty postupně natahá Hry o trůny v HD-čku, a pak si je stejně koupí v originále. Neřikejte mi, že tyhlecty orgány neví, co si kdo pořizuje legální cestou...

Hele a na tom uložtu.cz je to fakt pořád takhle rychlý, aktuální, a jsou tam i nějaký zapadlý seroše a tak, jo?
207620
[b]verbst: [/b]Napiš mi sem víc o těch varováních a Tvých názorech, pls... Jinak každej si snad umí dát seed na minimum, ne? Stáhneš 4GB a sdílíš kolik, 10MB? Těch lidí je nehorázně moc, sice to risk je, ale nikdy to asi neuhlídaj a nevopokutujou všechno IMO, navíc se lze utěšovat tím, že člověk ročně vyhodí desítky tisíc (ano, zatím bez rodiny ano) za kino, blu-raye a další věci. Pište si, že radši vyhmátnou týpka, co nechá přes noc běžet seed nebo prodává flashku s deseti filmama přes inzerát než magora, co si přes torrenty postupně natahá Hry o trůny v HD-čku, a pak si je stejně koupí v originále. Neřikejte mi, že tyhlecty orgány neví, co si kdo pořizuje legální cestou... Hele a na tom uložtu.cz je to fakt pořád takhle rychlý, aktuální, a jsou tam i nějaký zapadlý seroše a tak, jo?
0 0
reagovat
Existuje nějaká anglická stránka jako sledujuserialy.cz s anglickýma titulkama?
207618
Existuje nějaká anglická stránka jako sledujuserialy.cz s anglickýma titulkama?
0 0
reagovat
Já to streamuju, protože mě stahování začalo otravovat.

Torrenty jsem opustil někdy před dobrými 5-ti lety, když je překonala všechna různá uložiště. A jak píše TedGeorge, je to zbytečný risk. Proč to sdílet, když to stáhnu stejně rychle i jinde.
207610
Já to streamuju, protože mě stahování začalo otravovat. Torrenty jsem opustil někdy před dobrými 5-ti lety, když je překonala všechna různá uložiště. A jak píše TedGeorge, je to zbytečný risk. Proč to sdílet, když to stáhnu stejně rychle i jinde.
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se