Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Dům z karet: 5. série

příspěvky 1 - 4 Napsat příspěvek
Jsem rád, že se shodneme. Je to fakt slabota a škoda, že to takhle dopadlo.
Ani nepamatuju, kdy jsem tak znatelně pocítil výměnu showrunnera.
22308
Jsem rád, že se shodneme. Je to fakt slabota a škoda, že to takhle dopadlo. Ani nepamatuju, kdy jsem tak znatelně pocítil výměnu showrunnera.
0 0
reagovat
K páté řadě jsem se ještě nedostal takže obsah nehodnotím. Ale jako s tématem extrémismu u Homelandu tak zjevně i politiky u House of Cards, realita překonala fikci a ubírá se jinou cestou.
House of Cards vlastně působí jako poslední dinosaurus poválečné epochy, která skončila s Obamou, kdy se popisují akce žraloka v politickém systému USA, který jej zevnitř manipuluje pro svůj prospěch. Trump ukázal, že na systém se všemi jeho aliancemi, podrazy a žebráním o finance a přízeň médií se jde vykašlat a pomocí jednoduchých hesel a sociálních sítí oslovit přímo voliče.
Ano, kvalita jde od třetí řady dolů, ale zatímco první řada v roce 2013 měla nejenom Finchera za kamerou, ale i punc seriálu ze "špinavé reality Washingtonu DC", tak pátá se musí brát jako politická soap opera z alternativního vesmíru k USA roku 2017.
22281
K páté řadě jsem se ještě nedostal takže obsah nehodnotím. Ale jako s tématem extrémismu u Homelandu tak zjevně i politiky u House of Cards, realita překonala fikci a ubírá se jinou cestou. House of Cards vlastně působí jako poslední dinosaurus poválečné epochy, která skončila s Obamou, kdy se popisují akce žraloka v politickém systému USA, který jej zevnitř manipuluje pro svůj prospěch. Trump ukázal, že na systém se všemi jeho aliancemi, podrazy a žebráním o finance a přízeň médií se jde vykašlat a pomocí jednoduchých hesel a sociálních sítí oslovit přímo voliče. Ano, kvalita jde od třetí řady dolů, ale zatímco první řada v roce 2013 měla nejenom Finchera za kamerou, ale i punc seriálu ze "špinavé reality Washingtonu DC", tak pátá se musí brát jako politická soap opera z alternativního vesmíru k USA roku 2017.
0 0
reagovat
Me sesta bavila vic, nez pata, ale to ve vysledku nemeni skoro nic s tim, ze musim souhlasit. Az na hodnoceni, podle me je to slaba sedmicka, nebo spis sestka slusna, ale to je fuk popravde
22272
Me sesta bavila vic, nez pata, ale to ve vysledku nemeni skoro nic s tim, ze musim souhlasit. Az na hodnoceni, podle me je to slaba sedmicka, nebo spis sestka slusna, ale to je fuk popravde
0 0
reagovat
Ja se taky modlim, aby pristisezona uz tuhle saradu utnula. Underwoodovy nenavidi uplne vsichni a uz jsou tak pruhledni jak papir, ze uz nejde jit dal.
V mojich ocich byly nejlepsi prvni dve serie, pak uz to slo pomalu do haje a tahle serie me sice bavila, ale uz to nema stavu.
22271
Ja se taky modlim, aby pristisezona uz tuhle saradu utnula. Underwoodovy nenavidi uplne vsichni a uz jsou tak pruhledni jak papir, ze uz nejde jit dal. V mojich ocich byly nejlepsi prvni dve serie, pak uz to slo pomalu do haje a tahle serie me sice bavila, ale uz to nema stavu.
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se