Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku The End Of The F***ing World: 1. řada

příspěvky 1 - 8 Napsat příspěvek
Takže nezabije?
22835
Takže nezabije?
0 0
reagovat

HAL

Jestli máš takovéto pocity po prvních dvou dílech, tak to nemá cenu abys to dokoukával. Jestli Ti postavy už teď přijdou nesnesitelné a nesympatické, tak nevím jak bys ocenil zvraty a vývoj, který pak následně bude pokračovat.
22833
Jestli máš takovéto pocity po prvních dvou dílech, tak to nemá cenu abys to dokoukával. Jestli Ti postavy už teď přijdou nesnesitelné a nesympatické, tak nevím jak bys ocenil zvraty a vývoj, který pak následně bude pokračovat.
HAL
0 0
reagovat
Zabije tu otravnou krávu aspoň? Nebo, já nevím, aspoň někoho? Vyvíjí se to někam?
Že by bylo aspoň na co se těšit, po dvou dílech kdy mě to spíš sere fakt nevím, jestli se k tomu dokopávat dál.

Přitom na papíře to zní skvěle, ale ty postavy i přes svůj nihilismus a odpor k mainstreamu působí hrozně povrchním dojmem.
Plus, Alyssa si o to zabití tak moc říká, že kdokoli normální už by to dávno udělal, ale "rádobypsychopat" James je jakéhokoli konání tak neschopný kus hadru, že být tam místo něj kartonová krabice, tak se na tom seriálu skoro nic nezmění.
22831
Zabije tu otravnou krávu aspoň? Nebo, já nevím, aspoň někoho? Vyvíjí se to někam? Že by bylo aspoň na co se těšit, po dvou dílech kdy mě to spíš sere fakt nevím, jestli se k tomu dokopávat dál. Přitom na papíře to zní skvěle, ale ty postavy i přes svůj nihilismus a odpor k mainstreamu působí hrozně povrchním dojmem. Plus, Alyssa si o to zabití tak moc říká, že kdokoli normální už by to dávno udělal, ale "rádobypsychopat" James je jakéhokoli konání tak neschopný kus hadru, že být tam místo něj kartonová krabice, tak se na tom seriálu skoro nic nezmění.
0 0
reagovat

do_Od

Mně to sedlo prostě, asi to bylo i kvůli tomu krátkému formátu 8x20 minut. Že jsou některý situaci vychtěný mi nepřišlo, nebo jsem to asi v podvědomí odpouštěl kvůli 2 super hlavním postavám.

Když to porovnám s 13 reasons why, kde jsem nedokoukal ani první díl, kvůli kvůli totálnímu cringe festu(scéna ve školním autobuse, nebo když ten idiot ukradne svému kamarádovi kazetový přehrávač, místo aby se ho zeptal a půjčil si ho), tak tady se nic takovýho neděje.

Ten konex Co jsem četl předloha končí úplně stejně, a pak je ještě jeden alternativní konec,
který je ještě temnější. Záměr tvůrců asi byl, aby si každý mohl domyslet svůj konec? Než aby natvrdo ukázali smrt Jamese tak to prostě ustřihli. Nevím jestli to bylo nejlepší řešení, asi by se našlo lepší,
ale tvůrci chtěli být věrný předloze. Pokračování si představit nedokážu. Předloha pro pokračování není, takže by to vzniklo jenom kvůli komerčnímu úspěchu. Uvidíme.
22804
Mně to sedlo prostě, asi to bylo i kvůli tomu krátkému formátu 8x20 minut. Že jsou některý situaci vychtěný mi nepřišlo, nebo jsem to asi v podvědomí odpouštěl kvůli 2 super hlavním postavám. Když to porovnám s 13 reasons why, kde jsem nedokoukal ani první díl, kvůli kvůli totálnímu cringe festu(scéna ve školním autobuse, nebo když ten idiot ukradne svému kamarádovi kazetový přehrávač, místo aby se ho zeptal a půjčil si ho), tak tady se nic takovýho neděje. Ten konex [spoiler]Co jsem četl předloha končí úplně stejně, a pak je ještě jeden alternativní konec, který je ještě temnější. Záměr tvůrců asi byl, aby si každý mohl domyslet svůj konec? Než aby natvrdo ukázali smrt Jamese tak to prostě ustřihli. Nevím jestli to bylo nejlepší řešení, asi by se našlo lepší, ale tvůrci chtěli být věrný předloze. Pokračování si představit nedokážu. Předloha pro pokračování není, takže by to vzniklo jenom kvůli komerčnímu úspěchu. Uvidíme.[/spoiler]
do_Od
0 0
reagovat
Na titulky.com je najdeš nebo zkus BSPlayer.
22801
Na titulky.com je najdeš nebo zkus BSPlayer.
0 0
reagovat
Netušíte, prosím, jestli k tomu někdo dělá titulky?
22800
Netušíte, prosím, jestli k tomu někdo dělá titulky?
0 0
reagovat
No, tak já ty dojmy zase maličko zkrotím. Přejdu teď, že je první polovina děje neuvěřitelně vychtěná a ty situace, do kterých se postavy na začátku dostávají, jsou naprosto umělé. To je chyba slabé předlohy a dá se to tu odpustit, protože výměnou dostáváme dva celkem zábavné charaktery, které svým over-the-top antisociálním chováním v daných situacích překvapují jejich řešením. Potud dobrý a pár těch "shockerů" typu sahání na penis/přejetí psa mě fakt dostalo.

NICMÉNĚ

ten konec nežeru. Zpomalený záběr, hudba a černá obrazovka... to je přesně ten nedopovězenej rádoby tragickej blábol, za který se dnes schovává plno ostatních a já v tomhle případě čekal zkrátka víc. Druhá řada by mě tak vůbec nepřekvapila, byť o ni vlastně ani nestojím a podle mě ani není co dál vyprávět.

Pozitiva převládají a 7/10 si to zaslouží, protože když už nic jiného, tak jsem se bavil celou dobu a geniální stopáž 8x25min na tom sehrála obří roli. Z mého pohledu to ale zase taková pecka není ?)
22799
No, tak já ty dojmy zase maličko zkrotím. Přejdu teď, že je první polovina děje neuvěřitelně vychtěná a ty situace, do kterých se postavy na začátku dostávají, jsou naprosto umělé. To je chyba slabé předlohy a dá se to tu odpustit, protože výměnou dostáváme dva celkem zábavné charaktery, které svým over-the-top antisociálním chováním v daných situacích překvapují jejich řešením. Potud dobrý a pár těch "shockerů" typu [spoiler]sahání na penis/přejetí psa[/spoiler] mě fakt dostalo. NICMÉNĚ ten konec nežeru. [spoiler]Zpomalený záběr, hudba a černá obrazovka... to je přesně ten nedopovězenej rádoby tragickej blábol, za který se dnes schovává plno ostatních a já v tomhle případě čekal zkrátka víc. Druhá řada by mě tak vůbec nepřekvapila, byť o ni vlastně ani nestojím a podle mě ani není co dál vyprávět.[/spoiler] Pozitiva převládají a 7/10 si to zaslouží, protože když už nic jiného, tak jsem se bavil celou dobu a geniální stopáž 8x25min na tom sehrála obří roli. Z mého pohledu to ale zase taková pecka není *?)*
0 0
reagovat

PECKA

Dokonalé tři hodiny absurdního humoru. Konec sice přijde z čista jasna, ale těžko si dovedu představit pokračování. Ty postavy mám fakt rád, ale snad si i přeju ať žádná 2. sezóna není.
9/10
22798
Dokonalé tři hodiny absurdního humoru. Konec sice přijde z čista jasna, ale těžko si dovedu představit pokračování. Ty postavy mám fakt rád, ale snad si i přeju ať žádná 2. sezóna není. 9/10
PECKA
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se