Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Spider-Man: Kult

příspěvky 1 - 7 Napsat příspěvek
PhyrexiaN: Jmenoval se Bruce, dobrá paměť. Peter u něj požádá Mary Jane o ruku.

Noco: Taky jsem koukal na všechny tři, ale X-Men a Batmana jsem dlouho neviděl. Všiml jsem si, že animovaný Batman je obecně o něco lépe hodnocený než Spider-Man, ale to se mi zpětně nezdá. Zkusil jsem dneska pár epizod, má to výbornou animaci a práci se stínem a siluetou, ale do Batmana se mi prostě vciťuje obtížněji. Mně ten konec nepřipadá špatný. Docela dlouho jsem si myslel, že byl takový konec zamýšlený (proto Stan Lee). Dá se předpokládat, že Madame Web najde MJ celkem rychle. Slyšel jsem od tvůrců, že plánovali v 6. sérii cestovat při hledání MJ do minulost.


Godlike: Na dvd se dá pořád sehnat celý seriál okolo 500 v zhruba 20 papírových dvd obalech po 3 epizodách. Jinak na netu t to taky určitě najdeš. Ale opravdu doporučuju český dabing. Teď jsem poslouchal kousek s českým dabingem a je až absurdní, o kolik je to lepší. Mary Jane je dost ukňouraná v originále a například scéna, kdy Spider-Man v kostýmu symbionta pronásleduje Shockera a volá na něj výhružky (v češtině regulérně děsivý moment,) nezní v aj zdaleka tak silně.

Sweat55: Pro mě je tenhle Spider-Man taky ta základní verze. A platí to pro víc postav - například Black Cat je tu o tolik lepší než komiksu.

Kdyby někoho zajímal podcast tvůrců k 20. výročí:link
23094
[b]PhyrexiaN: [/b]Jmenoval se Bruce, dobrá paměť. [spoiler]Peter u něj požádá Mary Jane o ruku.[/spoiler] [b]Noco:[/b] Taky jsem koukal na všechny tři, ale X-Men a Batmana jsem dlouho neviděl. Všiml jsem si, že animovaný Batman je obecně o něco lépe hodnocený než Spider-Man, ale to se mi zpětně nezdá. Zkusil jsem dneska pár epizod, má to výbornou animaci a práci se stínem a siluetou, ale do Batmana se mi prostě vciťuje obtížněji. Mně ten konec nepřipadá špatný. Docela dlouho jsem si myslel, že byl takový konec zamýšlený (proto Stan Lee). [spoiler]Dá se předpokládat, že Madame Web najde MJ celkem rychle. Slyšel jsem od tvůrců, že plánovali v 6. sérii cestovat při hledání MJ do minulost.[/spoiler] [b]Godlike:[/b] Na dvd se dá pořád sehnat celý seriál okolo 500 v zhruba 20 papírových dvd obalech po 3 epizodách. Jinak na netu t to taky určitě najdeš. Ale opravdu doporučuju český dabing. Teď jsem poslouchal kousek s českým dabingem a je až absurdní, o kolik je to lepší. Mary Jane je dost ukňouraná v originále a například scéna, kdy Spider-Man v kostýmu symbionta pronásleduje Shockera a volá na něj výhružky (v češtině regulérně děsivý moment,) nezní v aj zdaleka tak silně. [b]Sweat55:[/b] Pro mě je tenhle Spider-Man taky ta základní verze. A platí to pro víc postav - například Black Cat je tu o tolik lepší než komiksu. Kdyby někoho zajímal podcast tvůrců k 20. výročí:[link="http://url_odkazu"]http://www.cartoonspiderman.com/podcasts/[/link]
0 0
reagovat
Seriál na ktorom som vyrastal
A náhodou ten koniec so Stanom Leem mi nejako extra otvorený neprišiel a ako záver fungoval vcelku fajn. (Bylo to velký dobrodružstvý a myslím že sizasloužíš trochu štestí ?) )

A jo chrlič sa vola Bruce. Do teraz rozmýšľam či to bola alebo nebola nepriama referencia na Batmana :D
23093
Seriál na ktorom som vyrastal A náhodou ten koniec so Stanom Leem mi nejako extra otvorený neprišiel a ako záver fungoval vcelku fajn. (Bylo to velký dobrodružstvý a myslím že sizasloužíš trochu štestí *?)* ) A jo chrlič sa vola Bruce. Do teraz rozmýšľam či to bola alebo nebola nepriama referencia na Batmana *:D*
0 0
reagovat
Tento článek mě udělal velkou radost. Miluji tento seriál a vzpomínám na něj s láskou.
23092
Tento článek mě udělal velkou radost. Miluji tento seriál a vzpomínám na něj s láskou.
0 0
reagovat
Díky za připomenutí. Tento animovaný Spider-man je asi moje nejoblíbenější verze ze všech komiksů, filmů a jiných animáků. Je škoda, že to skončilo celkem otevřeně, ale i tak je těch pět sérií nezapomenutelná zábava. :+:+
23091
Díky za připomenutí. Tento animovaný Spider-man je asi moje nejoblíbenější verze ze všech komiksů, filmů a jiných animáků. Je škoda, že to skončilo celkem otevřeně, ale i tak je těch pět sérií nezapomenutelná zábava. *:+**:+*
0 0
reagovat
Mrzí mě, že jsem to prošvihl. Dá se to někde sehnat?
23090
Mrzí mě, že jsem to prošvihl. Dá se to někde sehnat?
0 0
reagovat
Nádhera :+ poradie mojich komixových seriálov z detstva: 1. Spiderman 2.Batman 3.X-Men. Sám sa divím tomu koľko si z toho seriálu pamätám ale jednu vec tomuto seriálu neodpustím a to ten otvorený koniec.
23087
Nádhera *:+* poradie mojich komixových seriálov z detstva: 1. Spiderman 2.Batman 3.X-Men. Sám sa divím tomu koľko si z toho seriálu pamätám ale jednu vec tomuto seriálu neodpustím a to ten otvorený koniec.
0 0
reagovat
Výborný článek. Na tomhle seriálu jsem vyrůstal a když byl v bedně, tak jsem vždy koukal. Ta hláškující samomluva mi na aktuálních Spider-manech hodně chybí, ale asi se to do hraných verzí nehodí.

PS: Nejmenoval se ten chrlič náhodou Bruce? :D
23086
Výborný článek. Na tomhle seriálu jsem vyrůstal a když byl v bedně, tak jsem vždy koukal. Ta hláškující samomluva mi na aktuálních Spider-manech hodně chybí, ale asi se to do hraných verzí nehodí. PS: Nejmenoval se ten chrlič náhodou Bruce? :D
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se