Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Zaklínač: Vlčí sen: Recenze

příspěvky 1 - 12 Napsat příspěvek
reaguje na: K_A_I
Jak jsem psal, je to příběh z nějakého již stvořeného světa, takže člověk očekává, že příběh bude mít jistá pravidla. Ve finále to extra nevadí, spíš je to ale škoda, protože výhodou anime jsou nekonečné možnosti. Ty bohužel chyběly scénáristům.
254999
Jak jsem psal, je to příběh z nějakého již stvořeného světa, takže člověk očekává, že příběh bude mít jistá pravidla. Ve finále to extra nevadí, spíš je to ale škoda, protože výhodou anime jsou nekonečné možnosti. Ty bohužel chyběly scénáristům.
254998
1 0
reagovat
Hele dotaz proč furt někdo píše něco o nějaké předloze? Však Zaklínač ten všemi vychvalovany, je necelejch 100 let po tomhle filmu. To že se v knížkách někdo pár slovy zmíní o pogromu z toho jako dělá hned předlohu ? To že se tady zaklínači chovají trochu jinak než ty socky eskel, Lambert a Žeralt, je očividně taky hned špatně. 

Za mě 8-9/10 a rozhodne o dost lepší než ten seriál s Henry Cvalíkem.

Před 15-20 lety jsem zaklínače miloval ( a ten polský seriál je mě guilty pleasure.), ale jak ho začal postupem let objevovat svět a začlo se nabalovat spoustu novejch fanoušků, tak už mě to začíná srát stejně jako SW. :-(
254998
Hele dotaz proč furt někdo píše něco o nějaké předloze? Však Zaklínač ten všemi vychvalovany, je necelejch 100 let po tomhle filmu. To že se v knížkách někdo pár slovy zmíní o pogromu z toho jako dělá hned předlohu ? To že se tady zaklínači chovají trochu jinak než ty socky eskel, Lambert a Žeralt, je očividně taky hned špatně.  Za mě 8-9/10 a rozhodne o dost lepší než ten seriál s Henry Cvalíkem. Před 15-20 lety jsem zaklínače miloval ( a ten polský seriál je mě guilty pleasure.), ale jak ho začal postupem let objevovat svět a začlo se nabalovat spoustu novejch fanoušků, tak už mě to začíná srát stejně jako SW. :-(
0 -2
reagují: IjonT
reagovat
reaguje na: IjonT
Jistě. Já to beru jako člověk, kterej o Zaklínači (předloze) nic neví. Z toho pohledu na mě seriál působil místy podivně. Elfové prostě vypadali retardovaně (ale asi soudím v porovnání s Tolkienem) a tady mi v animované podobě přišel ten elf daleko více v rámci limitu jak by mohl/měl elf vypadat. Vlčí sen mě prostě bavil, seriál má lepší jen 2 hlavní postavy a většina ostatního mi přijde slabší. S ostatním souhlasím, ale to asi nebude na mě, protože takový rozbor jsem opravdu nepožadoval a ani neočekával:D A nikdo tu snad ani neřešil, že kniha se do filmu musí adaptovat. Mně osobně vůbec třeba (až na výjimky) nevadilo (ba naopak), jak dopadl Lotr, byť je tam toho moře jinak.
254996
Jistě. Já to beru jako člověk, kterej o Zaklínači (předloze) nic neví. Z toho pohledu na mě seriál působil místy podivně. Elfové prostě vypadali retardovaně (ale asi soudím v porovnání s Tolkienem) a tady mi v animované podobě přišel ten elf daleko více v rámci limitu jak by mohl/měl elf vypadat. Vlčí sen mě prostě bavil, seriál má lepší jen 2 hlavní postavy a většina ostatního mi přijde slabší. S ostatním souhlasím, ale to asi nebude na mě, protože takový rozbor jsem opravdu nepožadoval a ani neočekával*:D* A nikdo tu snad ani neřešil, že kniha se do filmu musí adaptovat. Mně osobně vůbec třeba (až na výjimky) nevadilo (ba naopak), jak dopadl Lotr, byť je tam toho moře jinak.
254993
0 0
reagovat
reaguje na: spoock
Podle jaké definice anime to bereš? Netflix to má v záložce anime.

Já nevím jestli do toho zapadám, Sapkovského jsem četl ještě v době, kdy jsem se těšil, až vydá nové díly zaklínače, mimo posledního dílu jsem každou dal 4x. V hrách mám stovky hodin. 
254995
Podle jaké definice anime to bereš? Netflix to má v záložce anime. Já nevím jestli do toho zapadám, Sapkovského jsem četl ještě v době, kdy jsem se těšil, až vydá nové díly zaklínače, mimo posledního dílu jsem každou dal 4x. V hrách mám stovky hodin. 
254994
2 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
není to anime
Film je blbý, pro lidi co neznají předlohu ani hry, tak si myslím, že jim ke štěstí stačí málo.
Za mě je to tak na 5/10, animace je fajn, ale zbytek je spíše rozpačitý.
254994
není to anime Film je blbý, pro lidi co neznají předlohu ani hry, tak si myslím, že jim ke štěstí stačí málo. Za mě je to tak na 5/10, animace je fajn, ale zbytek je spíše rozpačitý.
254984
0 -3
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: Stranger777
Hele, ona jedna věc je kánon a druhá věc podivnosti. Kdyby v novém seriálu ze Středozemě byli elfové černovlasí vousáči metající kolem kouzelné blesky, asi by lidé taky hodně prskali. Aspoň nějaká základní logika chování postav by zůstat měla. Ale třebas Zaklínači postupně zdegenerovali a ztratili nějaké svoje magické schopnosti nebo se moc málo koukali na Doktora Strange, i to je možné.
Když se vrátím k Zaklínači - někteří milovníci předlohy remcali při jakékoliv odchylce oproti knize, že tamto bylo jinak a ti dva se setkali až někdy jindy, ale to je podle mě už zase nesmysl. Film nebo seriál nemusí (a ani nemůže) být pouhým vizuálním přepisem psaného díla, protože by to byla nuda. Jako příklad mě napadá (čertvíproč) třebas u nás točený Na západní frontě klid, kdy si spousta lidí pochvaluje, jak to bylo věrné knize, ale ve finále to byla nuda, protože všechno člověk znal přesně z knížky. Tady má výhodu takový Franta Fuka, který zásadně knížky nečte a tudíž může být vždy překvapený.
254993
Hele, ona jedna věc je kánon a druhá věc podivnosti. Kdyby v novém seriálu ze Středozemě byli elfové černovlasí vousáči metající kolem kouzelné blesky, asi by lidé taky hodně prskali. Aspoň nějaká základní logika chování postav by zůstat měla. Ale třebas Zaklínači postupně zdegenerovali a ztratili nějaké svoje magické schopnosti nebo se moc málo koukali na Doktora Strange, i to je možné. Když se vrátím k Zaklínači - někteří milovníci předlohy remcali při jakékoliv odchylce oproti knize, že tamto bylo jinak a ti dva se setkali až někdy jindy, ale to je podle mě už zase nesmysl. Film nebo seriál nemusí (a ani nemůže) být pouhým vizuálním přepisem psaného díla, protože by to byla nuda. Jako příklad mě napadá (čertvíproč) třebas u nás točený Na západní frontě klid, kdy si spousta lidí pochvaluje, jak to bylo věrné knize, ale ve finále to byla nuda, protože všechno člověk znal přesně z knížky. Tady má výhodu takový Franta Fuka, který zásadně knížky nečte a tudíž může být vždy překvapený.
254986
1 0
reagují: Stranger777
reagovat
Takže bych to viděl na skupinové proti dojmy :D
254990
Takže bych to viděl na skupinové proti dojmy *:D*
1 0
reagovat
reaguje na: Gonzi
Všichni pod 8/10? Tvl smaž jim ten web celej! :D8)
254989
Všichni pod 8/10? Tvl smaž jim ten web celej! *:D**8)*
254987
6 0
reagovat
reaguje na: Gonzi
Kdybys radši opravoval defekty :D
254988
Kdybys radši opravoval defekty *:D*
254987
3 0
reagovat

6/10 ?!?

Že vám ten redesign ještě revertnu? :D
254987
Že vám ten redesign ještě revertnu? *:D*
6/10 ?!?
5 0
reagují: KarelR, Sam.Vimes
reagovat
7/10 ještě chápu, zvláště u fandů co řešíš kánon. Ale jinak si taky myslím, že je hodnocení nepochopitelně podstřelený. Celkově dávat 6/10 je imho trochu mimo. U mě mezi 8-9/10.
254986
7/10 ještě chápu, zvláště u fandů co řešíš kánon. Ale jinak si taky myslím, že je hodnocení nepochopitelně podstřelený. Celkově dávat 6/10 je imho trochu mimo. U mě mezi 8-9/10.
2 -1
reagují: IjonT
reagovat
Co blbnete, vzdyt to bylo super. :D Já byl nadšený na 9/10 a to nemusím anime.
254984
Co blbnete, vzdyt to bylo super. *:D* Já byl nadšený na 9/10 a to nemusím anime.
4 0
reagují: spoock
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se