Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Moon Knight: 1. řada

příspěvky 1 - 3 Napsat příspěvek
Na to jak spousta lidí měla na začátku řeči na WandaVision, že to není úplně dobrej start těch Marvel seriálů (a teď nemyslím místní redakci, ale spíš zástupy brblalů v různých komentářích), tak mi přijde, že i teď po víc než roce je to pořád jednoznačně nejpovedenější z nich.
255552
Na to jak spousta lidí měla na začátku řeči na WandaVision, že to není úplně dobrej start těch Marvel seriálů (a teď nemyslím místní redakci, ale spíš zástupy brblalů v různých komentářích), tak mi přijde, že i teď po víc než roce je to pořád jednoznačně nejpovedenější z nich.
0 0
reagovat
Mě to bavilo a považuju to za jeden z lepších seriálů Marvelu, rozhodně o řád lepší než Falcon a Winter Soldier, kteří mě až nudili a vyloženě naštvali svou BLM agitkou a taky dokonce i lepší než Loki, kde mě bavil hlavně Owen Wilson, feeling Stopařova průvodce po galaxii a čekání (hodně dlouhé a ukecané čekání s těžce průměrnou akcí) na výsledného záporáka. Jasně, Moon Knight měl slabší chvíle, zejména linka s otcem Leyly, která byla absolutně zbytečná, taky to mohlo být o třídu hororovější, ale na Marvelovku tam bylo brutality docela dost. Nechápu recenzi Spoonera - egyptská mytologie jako pro základku? Nepřišlo mi, ale ano, je to jednodušší zpracování, vzhledem k tomu, že se jedná o komiks, ale rozhodně to není horší, než pseudoegyptská Star Gate :-D A díl alá Mumie? Ten byl naprosto skvělý. Špatné triky a souboje? No, na seriál si myslím, že docela dobrý a souboje Moon Knighta byli výborně zpracované, hlavně v posledním díle.

A že to připomínalo Venoma? Ani náhodou, zatímco Hardy Venoma tahá jak žvýkačku přilepenou na botě (doslova), Oscar Isaac si Stevena a Marka a jejich vztah dal naprosto na Oscara, respektive Emmy. Vlastně hlavně díky Isaacovi je Moon Knight úspěch. 
255551
Mě to bavilo a považuju to za jeden z lepších seriálů Marvelu, rozhodně o řád lepší než Falcon a Winter Soldier, kteří mě až nudili a vyloženě naštvali svou BLM agitkou a taky dokonce i lepší než Loki, kde mě bavil hlavně Owen Wilson, feeling Stopařova průvodce po galaxii a čekání (hodně dlouhé a ukecané čekání s těžce průměrnou akcí) na výsledného záporáka. Jasně, Moon Knight měl slabší chvíle, zejména linka s otcem Leyly, která byla absolutně zbytečná, taky to mohlo být o třídu hororovější, ale na Marvelovku tam bylo brutality docela dost. Nechápu recenzi Spoonera - egyptská mytologie jako pro základku? Nepřišlo mi, ale ano, je to jednodušší zpracování, vzhledem k tomu, že se jedná o komiks, ale rozhodně to není horší, než pseudoegyptská Star Gate :-D A díl alá Mumie? Ten byl naprosto skvělý. Špatné triky a souboje? No, na seriál si myslím, že docela dobrý a souboje Moon Knighta byli výborně zpracované, hlavně v posledním díle. A že to připomínalo Venoma? Ani náhodou, zatímco Hardy Venoma tahá jak žvýkačku přilepenou na botě (doslova), Oscar Isaac si Stevena a Marka a jejich vztah dal naprosto na Oscara, respektive Emmy. Vlastně hlavně díky Isaacovi je Moon Knight úspěch. 
1 -1
reagovat
Nemůžu se rozhodnout, jestli byl horší Falcon s Winter Soldierem, nebo tohle. Falcon byl meh a ke konci i trochu směšnej, tohle byla ze dvou třetin pro změnu čirá nuda. Přitom oba projekty mohly být super, z prvního šlo udělat political/spy thriller ve stylu dvojky Kapitána, tohle zase mělo jít víc cestou té rozdvo(tro)jené osobnosti, maybe revenge thrilleru na pozadí Egypta. Vůbec nechápu, proč tu 6dílnou minisérii zaprvé rozsekali na tři nesourodé části, zadruhé si hráli na to, že to bude jako Indiana Jones, když zrovna tahle část byla trapnější než honba za vejci v Red Notice, a zatřetí upozadili ten nejlepší aspekt - samotného Moon Knighta v akci. A ještě mě sere, že se ani nenamáhali tam dát nějaký propojení na MCU - prakticky největší důvod, proč tyhle seriály sleduju. :D
255549
Nemůžu se rozhodnout, jestli byl horší Falcon s Winter Soldierem, nebo tohle. Falcon byl meh a ke konci i trochu směšnej, tohle byla ze dvou třetin pro změnu čirá nuda. Přitom oba projekty mohly být super, z prvního šlo udělat political/spy thriller ve stylu dvojky Kapitána, tohle zase mělo jít víc cestou té rozdvo(tro)jené osobnosti, maybe revenge thrilleru na pozadí Egypta. Vůbec nechápu, proč tu 6dílnou minisérii zaprvé rozsekali na tři nesourodé části, zadruhé si hráli na to, že to bude jako Indiana Jones, když zrovna tahle část byla trapnější než honba za vejci v Red Notice, a zatřetí upozadili ten nejlepší aspekt - samotného Moon Knighta v akci. A ještě mě sere, že se ani nenamáhali tam dát nějaký propojení na MCU - prakticky největší důvod, proč tyhle seriály sleduju. *:D*
1 -1
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se