Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Mázltov! Čestmír je zpět aneb TOP 7 návratů mrtvých postav

příspěvky 1 - 3 Napsat příspěvek
Za me rozhodne vede Echo z clone wars. Vojak ktery se vypracoval z nuly az do elitni jednotky ARC kdy zemrel pri ochrane pratel. Jenze zatimco jsme si mysleli ze je v klonovem nebi, byl zajat a to co z nej zbylo bylo zabudovano do pocitace a davalo jeho nepratelum z konfederace taktiky republikovych armad. Pak byl objeven a pres nervovy sok a par chybejicich koncetin vracen do sluzby aby odcinil sve hrichy (za ktere nemohl)8)
256161
Za me rozhodne vede Echo z clone wars. Vojak ktery se vypracoval z nuly az do elitni jednotky ARC kdy zemrel pri ochrane pratel. Jenze zatimco jsme si mysleli ze je v klonovem nebi, byl zajat a to co z nej zbylo bylo zabudovano do pocitace a davalo jeho nepratelum z konfederace taktiky republikovych armad. Pak byl objeven a pres nervovy sok a par chybejicich koncetin vracen do sluzby aby odcinil sve hrichy (za ktere nemohl)*8)*
0 0
reagovat

Sen

Túto "fintu" použili aj v jednom z top slovenskych sitkomov Mafstory kedy v predposlednej sérii mala Pipina dieťa na konci série s černochom, ale v poslednej sérii z toho spravili iba sen.
256157
Túto "fintu" použili aj v jednom z top slovenskych sitkomov Mafstory kedy v predposlednej sérii mala Pipina dieťa na konci série s černochom, ale v poslednej sérii z toho spravili iba sen.
Sen
0 0
reagovat
Amfora přetékající láskou a něhou. No to mě vomej záda, co jsem to právě přelousknul za absolutní novinářskou perlu :D Pulitzera na vás!

Naprosto luxusní čtení, při kterém jsem se navíc poučil, protože jsem od dob střední školy žil v domnění, že správně je buď Nizozemí nebo Holandsko, ale žádné Nizozemsko neexistuje. Vzhledem k tomu na jak vysokém piedestalu u mě ale stojí redakce TV Zone, jsem si šel namísto okamžitého rýpání v komentáři ověřit svoji léty vrytou domněnku nejprve na Google a voilà, ono je to přesně naopak. Člověk se pořád učí.
256156
[i]Amfora přetékající láskou a něhou.[/i] No to mě vomej záda, co jsem to právě přelousknul za absolutní novinářskou perlu *:D* Pulitzera na vás! Naprosto luxusní čtení, při kterém jsem se navíc poučil, protože jsem od dob střední školy žil v domnění, že správně je buď Nizozemí nebo Holandsko, ale žádné Nizozemsko neexistuje. Vzhledem k tomu na jak vysokém piedestalu u mě ale stojí redakce TV Zone, jsem si šel namísto okamžitého rýpání v komentáři ověřit svoji léty vrytou domněnku nejprve na Google a voilà, ono je to přesně naopak. Člověk se pořád učí.
1 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se