Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Pán prstenů: Prsteny moci: 1. řada

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek
No tedy, trápit se něčím hodnocením čehokoliv je fakt totální iracionalita. Vždyť je to jen číslo:D. Změní se někomu vlastní názor na cokoliv, protože někdo jiný tomu dal odpad a někdo další pro změnu 11/10? Nemluvě o tom, že naprosté minimum lidí* hodnotí díla jinak, než jen pocitově (což je ale v pořádku, protože v umění žádná "objektivita" stejně neexistuje) a krom toho má každý člověk jiné váhy, co je pro něj v rámci díla více/méně důležité, které následně promítá do výsledného dojmu/hodnocení/čísla.

Jiný názor na dílo si vždy rád poslechnu/přečtu (protože jiná optika může být vždy podnětná), zjistím v čem se shodujeme a v čem ne a tím to končí. Nebudu autora přesvědčovat o tom, že jeho dojem je vlastně "mimo", protože je to ztráta času. Úplně stejně, jako by se někdo jiný pokoušel přesvědčit mně, že můj dojem je mimo. Je to můj dojem a tudíž pro mně nemůže být mimo a jestli je mimo pro kohokoliv jiného - sorry not sorry:).
  
*filmoví teoretici, lidi z branže nebo z akademické půdy, atd.
256400
No tedy, trápit se něčím hodnocením čehokoliv je fakt totální iracionalita. Vždyť je to jen číslo*:D*. Změní se někomu vlastní názor na cokoliv, protože někdo jiný tomu dal odpad a někdo další pro změnu 11/10? Nemluvě o tom, že naprosté minimum lidí* hodnotí díla jinak, než jen pocitově (což je ale v pořádku, protože v umění žádná "objektivita" stejně neexistuje) a krom toho má každý člověk jiné váhy, co je pro něj v rámci díla více/méně důležité, které následně promítá do výsledného dojmu/hodnocení/čísla. Jiný názor na dílo si vždy rád poslechnu/přečtu (protože jiná optika může být vždy podnětná), zjistím v čem se shodujeme a v čem ne a tím to končí. Nebudu autora přesvědčovat o tom, že jeho dojem je vlastně "mimo", protože je to ztráta času. Úplně stejně, jako by se někdo jiný pokoušel přesvědčit mně, že můj dojem je mimo. Je to můj dojem a tudíž pro mně nemůže být mimo a jestli je mimo pro kohokoliv jiného - sorry not sorry*:)*.    *filmoví teoretici, lidi z branže nebo z akademické půdy, atd.
1 0
reagovat
reaguje na: HotShot
je tam 35+, to jsem i já. Číslo nad 50+ tam není, zas tak velké bych ho nečekal. Furt CZ kinematografie tehdy nebyla zdaleka tak špatná jak je teď, až na určitý typ normalizačních paskvilů nějaký vkus ti lidi maj, pokud nepřešli na Ulici a Ordinaci, ale to už jsme v úrovni nějaké inteligence apod, ne věku.
S těma mladýma taky úplně nesouhlasím moje 20-ti leté kolegyně se čumí na věci jako Love Island, něco podobného Hot something na Netflixu, Papírový dům a podobné číčarny. O věcech jako Shawshank ani neslyšely.. ale máš pravdu, nesledují vše co vyjde, protože to už v době deseti streamovacích služeb není samozřejmě možné.
256396
je tam 35+, to jsem i já. Číslo nad 50+ tam není, zas tak velké bych ho nečekal. Furt CZ kinematografie tehdy nebyla zdaleka tak špatná jak je teď, až na určitý typ normalizačních paskvilů nějaký vkus ti lidi maj, pokud nepřešli na Ulici a Ordinaci, ale to už jsme v úrovni nějaké inteligence apod, ne věku. S těma mladýma taky úplně nesouhlasím moje 20-ti leté kolegyně se čumí na věci jako Love Island, něco podobného Hot something na Netflixu, Papírový dům a podobné číčarny. O věcech jako Shawshank ani neslyšely.. ale máš pravdu, nesledují vše co vyjde, protože to už v době deseti streamovacích služeb není samozřejmě možné.
256395
0 0
reagovat
reaguje na: shv
Ehm, cože?  Jestli je něco příznačný pro mladší generace, tak to je fakt, že jsou čím dál tím míň ochotní konzumovat jakýkoliv delší obsah. Viz úspěch tiktoku a situace, kdy mladší ročníky už přestávají tolik používat i youtube, protože je pro ně obsah příliš dlouhý. Tyhle generace opravdu nesledujou každej film a seriál co vyjde, právě naopak. Jsou dost vybíraví, co se tohohle pro ně extrémně dlouhého obsahu týče, takže pokud je to shit, tak u toho nebudou trávit hodiny.

Lidi 50+ na quality tv vyrůstali asi těžko, když začala v době kdy už to byli třicátníci a to se bavíme o Americe, do zbytku světa se to dostávalo se zpožděním.
256395
Ehm, cože?  Jestli je něco příznačný pro mladší generace, tak to je fakt, že jsou čím dál tím míň ochotní konzumovat jakýkoliv delší obsah. Viz úspěch tiktoku a situace, kdy mladší ročníky už přestávají tolik používat i youtube, protože je pro ně obsah příliš dlouhý. Tyhle generace opravdu nesledujou každej film a seriál co vyjde, právě naopak. Jsou dost vybíraví, co se tohohle pro ně extrémně dlouhého obsahu týče, takže pokud je to shit, tak u toho nebudou trávit hodiny. Lidi 50+ na quality tv vyrůstali asi těžko, když začala v době kdy už to byli třicátníci a to se bavíme o Americe, do zbytku světa se to dostávalo se zpožděním.
256394
2 0
reagují: shv
reagovat
reaguje na: maty39
Tak to ale mluví spíš pro RoP ne? Předpokládám, že starší publikum je náročnější.. vyrůstalo na kvalitnější kinematografii a více si váží sveho času.. Jako dvacetiletý jsem se díval snad na každý film co vyšel :D Touhle logikou je RoP hodnoceno přísnějším publikem než HoD, takže by mělo mít nějaký handicap 8)
256394
Tak to ale mluví spíš pro RoP ne? Předpokládám, že starší publikum je náročnější.. vyrůstalo na kvalitnější kinematografii a více si váží sveho času.. Jako dvacetiletý jsem se díval snad na každý film co vyšel *:D* Touhle logikou je RoP hodnoceno přísnějším publikem než HoD, takže by mělo mít nějaký handicap *8)*
256391
0 0
reagují: HotShot
reagovat
reaguje na: shv
Trochu rozdíl v publiku je...

71% of the show's audience is 35 years or older in the US, according to Nielsen's latest streaming data from Thursday, which measured through the show's fourth episode. By comparison, 68% of the audience for HBO's own fantasy series "House of the Dragon" is in the 18 to 49 age range.
The "TheRingsofPower" hashtag on TikTok has 656 million views, while the "#HouseoftheDragon" hashtag has 5.4 billion. While not exactly a perfect commentary on "The Rings of Power's" popularity, it does suggest a limited appeal for younger viewers compared to the competition, as TikTok's user base skews young.
256391
Trochu rozdíl v publiku je... 71% of the show's audience is 35 years or older in the US, according to [url=https://www.businessinsider.com/how-house-of-the-dragon-rings-of-power-audience-compares-2022-10]Nielsen's latest streaming data[/url] from Thursday, which measured through the show's fourth episode. By comparison, 68% of the audience for HBO's own fantasy series "House of the Dragon" is in the 18 to 49 age range. The "TheRingsofPower" hashtag on TikTok has 656 million views, while the "#HouseoftheDragon" hashtag has 5.4 billion. While not exactly a perfect commentary on "The Rings of Power's" popularity, it does suggest a limited appeal for younger viewers compared to the competition, as TikTok's user base skews young.
256388
2 0
reagují: shv
reagovat
reaguje na: Syrax
Já nemyslím, že mám zas tak jiný žebříček :) Breaking bad mám all time n1, stejně tak Saula, GoT v těsném závěsu, ostatní taky vysoko, jasně. Ale mě prostě ty věci co píšeš nevadily, nevím jak to mám jinak říct :D Galadriel se mi líbila, Durin se mi líbil strašně moc, jejich vztah s Elrondem mě bavil, Harfoots úžasní,  linka Nori s Gandalfem se mi líbila úplně nejvíc, Largo a Sadoc super, každý záběr na hobitky jsem si užíval :)  Jen to píšu a mám chuť si to dát znova :D 
256389
Já nemyslím, že mám zas tak jiný žebříček :) Breaking bad mám all time n1, stejně tak Saula, GoT v těsném závěsu, ostatní taky vysoko, jasně. Ale mě prostě ty věci co píšeš nevadily, nevím jak to mám jinak říct :D Galadriel se mi líbila, Durin se mi líbil strašně moc, jejich vztah s Elrondem mě bavil, Harfoots úžasní,  linka Nori s Gandalfem se mi líbila úplně nejvíc, Largo a Sadoc super, každý záběr na hobitky jsem si užíval :)  Jen to píšu a mám chuť si to dát znova :D 
256387
0 0
reagovat
reaguje na: Chermy
Chápu jak to myslíš, ale nemůžu úplně souhlasit. RoP nemá moc jiné publikum než HoD.. a spíše bych to viděl naopak, po GoT má Westeros větší publikum i mimo fanouškovskou obec, to vidím v práci a i na csfd, kde má RoP 6900 hodnocení, zatímco HoD 7600. (Zaklínač pak 24 000 ale ok, ten je starší). Lidi ze Slunečné se k tomu imo nedostanou.. Pán prstenů už dneska v "tomhle" světě žádná značka není.
Já znovu říkám, pochopím, že to někomu nesedne a dá 5/10.. ale 2/10 je zhrzenost.. ad Spinder, ano upínám se na číselné hodnocení zbytečně moc, protože mi to prostě vadí. Sedlo mi to, takže asi nad některýma věcma přivírám oči, objektivně tam určitě chyby vidím, ale s 2/10 běžte někam... zhrzená póza, tak špatné to prostě není, tečka.
256388
Chápu jak to myslíš, ale nemůžu úplně souhlasit. RoP nemá moc jiné publikum než HoD.. a spíše bych to viděl naopak, po GoT má Westeros větší publikum i mimo fanouškovskou obec, to vidím v práci a i na csfd, kde má RoP 6900 hodnocení, zatímco HoD 7600. (Zaklínač pak 24 000 ale ok, ten je starší). Lidi ze Slunečné se k tomu imo nedostanou.. Pán prstenů už dneska v "tomhle" světě žádná značka není. Já znovu říkám, pochopím, že to někomu nesedne a dá 5/10.. ale 2/10 je zhrzenost.. ad Spinder, ano upínám se na číselné hodnocení zbytečně moc, protože mi to prostě vadí. Sedlo mi to, takže asi nad některýma věcma přivírám oči, objektivně tam určitě chyby vidím, ale s 2/10 běžte někam... zhrzená póza, tak špatné to prostě není, tečka.
256386
0 -3
reagují: maty39
reagovat
reaguje na: shv
OK, jestli jsi ochotný dát tomuto seriálu 8/10... tak jak by jsi hodnotil
např. Breaking bad, Chernobyl, Bratrstvo neohrožených, Narcos, Arcane atd..??
Jen se ptám :+Protože v kontextu s výše uvedenými (a pro mě absolutními top) seriály prostě nemůžu dát víc jak 3/10. A kdybych Prsteny hodnotila samostatně, tak si nepomůžou... Nejvíc bodů u mě ztrácí za charaktery (jejich uchopení, motivace, dějové linky) a s tím související herecké obsazení.. a opravdu to není kvůli barvě pleti. Tak nevýrazný (a v případě Galadriel extra nesympatický) casting už jsem dlouho neviděla...(to, co provedli Celerbramborovi je na kriminál!!!) U jiné série bych byla možná smírnější... ale bavíme se o nejdražším seriálu všech dob ze světa nejpopulárnější fantasy ságy... takže tady se žádné přimhouření očí nekoná, prostě to nezvládli, jak si představovali:- 
256387
OK, jestli jsi ochotný dát tomuto seriálu 8/10... tak jak by jsi hodnotil např. Breaking bad, Chernobyl, Bratrstvo neohrožených, Narcos, Arcane atd..?? Jen se ptám *:+*Protože v kontextu s výše uvedenými (a pro mě absolutními top) seriály prostě nemůžu dát víc jak 3/10. A kdybych Prsteny hodnotila samostatně, tak si nepomůžou... Nejvíc bodů u mě ztrácí za charaktery (jejich uchopení, motivace, dějové linky) a s tím související herecké obsazení.. a opravdu to není kvůli barvě pleti. Tak nevýrazný (a v případě Galadriel extra nesympatický) casting už jsem dlouho neviděla...(to, co provedli Celerbramborovi je na kriminál!!!) U jiné série bych byla možná smírnější... ale bavíme se o nejdražším seriálu všech dob ze světa nejpopulárnější fantasy ságy... takže tady se žádné přimhouření očí nekoná, prostě to nezvládli, jak si představovali*:-* 
256382
7 0
reagují: shv
reagovat
reaguje na: shv
Tvůj postoj je zajímavý. Mohu s tebou zcela souhlasit, že Marvel už dlouho nenatočil kvalitní film a snad zase trochu zarezonuje poctivě a hutně vypadající Secret Wars. Rod draka mě zatím také zcela nechytil. Ale na druhou stranu, i GoT si mě plně získalo až třetí sérií, takže možná na hodnocení brzy :) SW je scénáristický průjem a Zaklínač se odebral do hoven jak říkáš... ale ve stejných hovnech se brodily i Prsteny moci. A já bych řekl, že prakticky ze stejných důvodů, jako ostatní zmínění... proto se divím, že to tak nevnímáš... ty postavy byly napsané tak špatně, černobíle, otravně a hloupě, že už dlouho mě sledování něčeho tak nemučilo... ale dodíval jsem se samozřejmě... ze zvědavosti... stejně jako téměř celá populace... ta populace, která každý večer hltá Slunečnou, Ulici a Soudkyni Barbaru(a jejich světové ekvivalenty).... ti lidé mají většinově daleko mírnější kritéria, než většina lidí, kteří chodí pravidelně do kina, nebo sledují zahraniční seriály... a hodnocení to samozřejmě odráží. Tito lidé nekoukali na Zaklínače, ani na Hry o trůny... na Pána prstenů se ale prostě podíval každý.  Proto je IMDB i ČSFD "jakoby mírnější" - Publicistický web nicméně stále zůstal opařený vykastrovaností scénáře... a ani vizuální pozlátko tu nikoho neošálilo... Co je na tom překvapivého? Snad jen to, že člověk, který se popisuje jako stejný morous jakým jsem dnes já, nevidí stejné chyby i u Prstenů moci :)
256386
Tvůj postoj je zajímavý. Mohu s tebou zcela souhlasit, že Marvel už dlouho nenatočil kvalitní film a snad zase trochu zarezonuje poctivě a hutně vypadající Secret Wars. Rod draka mě zatím také zcela nechytil. Ale na druhou stranu, i GoT si mě plně získalo až třetí sérií, takže možná na hodnocení brzy :) SW je scénáristický průjem a Zaklínač se odebral do hoven jak říkáš... ale ve stejných hovnech se brodily i Prsteny moci. A já bych řekl, že prakticky ze stejných důvodů, jako ostatní zmínění... proto se divím, že to tak nevnímáš... ty postavy byly napsané tak špatně, černobíle, otravně a hloupě, že už dlouho mě sledování něčeho tak nemučilo... ale dodíval jsem se samozřejmě... ze zvědavosti... stejně jako téměř celá populace... ta populace, která každý večer hltá Slunečnou, Ulici a Soudkyni Barbaru(a jejich světové ekvivalenty).... ti lidé mají většinově daleko mírnější kritéria, než většina lidí, kteří chodí pravidelně do kina, nebo sledují zahraniční seriály... a hodnocení to samozřejmě odráží. Tito lidé nekoukali na Zaklínače, ani na Hry o trůny... na Pána prstenů se ale prostě podíval každý.  Proto je IMDB i ČSFD "jakoby mírnější" - Publicistický web nicméně stále zůstal opařený vykastrovaností scénáře... a ani vizuální pozlátko tu nikoho neošálilo... Co je na tom překvapivého? Snad jen to, že člověk, který se popisuje jako stejný morous jakým jsem dnes já, nevidí stejné chyby i u Prstenů moci *:)*
256384
5 0
reagují: shv
reagovat
reaguje na: shv
Lidem se nezavdecis, bud se breci ze recenzenti davaj vysoky hodnoceni. Nebo ze davaj nizky. Proto si clovek ma recku precist, udelat si nazor a kouknout na to a dotvorit si nazor. 8)  ciselne hodnoceni je jen psychologicka kotva a clovek se pak od ni tezko nekam posouva :+
256385
Lidem se nezavdecis, bud se breci ze recenzenti davaj vysoky hodnoceni. Nebo ze davaj nizky. Proto si clovek ma recku precist, udelat si nazor a kouknout na to a dotvorit si nazor. *8)*  ciselne hodnoceni je jen psychologicka kotva a clovek se pak od ni tezko nekam posouva *:+*
256384
4 0
reagovat
Jsem za to rád, fakt  Já si připadám dost náročný právě, hlavně poslední dobou co skoro nemám čas, máloco se mi líbí. Marvel pro mě skončil, SW taky, ani Rod Draka mě nechytl jako GoT, Zaklínač nabral s druhou sezónou směr do totálních hoven, film nějaký kvalitní z poslední doby si snad nevzpomenu (ok Maverick), už jsem si říkal, že jsem starý cynik, ale tohle mi prostě sedlo a královsky jsem si to užil, mrzí mě, že ty ne, upřímně :)
A mě nejde o to tady z toho dělat masterpiece, ale sere mě těch kolektivních 2/10, protože subjektivně (ale zjevně i objektivně) je to prostě zhrzená zaujatost, nic víc.
256384
Jsem za to rád, fakt  Já si připadám dost náročný právě, hlavně poslední dobou co skoro nemám čas, máloco se mi líbí. Marvel pro mě skončil, SW taky, ani Rod Draka mě nechytl jako GoT, Zaklínač nabral s druhou sezónou směr do totálních hoven, film nějaký kvalitní z poslední doby si snad nevzpomenu (ok Maverick), už jsem si říkal, že jsem starý cynik, ale tohle mi prostě sedlo a královsky jsem si to užil, mrzí mě, že ty ne, upřímně :) A mě nejde o to tady z toho dělat masterpiece, ale sere mě těch kolektivních 2/10, protože subjektivně (ale zjevně i objektivně) je to prostě zhrzená zaujatost, nic víc.
0 -4
reagují: Chermy, Spinder
reagovat
reaguje na: shv
Nojo, někomu stačí málo, tak takovej brak hodnotí 8/10 :)
256383
Nojo, někomu stačí málo, tak takovej brak hodnotí 8/10 *:)*
256382
1 0
reagovat

8/10

na imdb to ma 6,9/10, na csfd 63%.. hodnocení to nejsou skvělá, ale je to pořád lepší průměr..jen tady TVzone je na to moc nóbl no, jen tady jste to prokoukli, že je to "celí fejkoví" a zaslouží to dvoječku..jasně kluci8)Jste na to asi moc cool už, na takové seriály a ten hate watching nefunguje, bolí to, člověk si to neužije. Já jen doufám, že druhou sérii už nepustíte, protože já když dám něčemu 2/10, tak nedokoukám ani první sérii, natož abych rozjížděl druhou. A protože si nejsem jistý jestli už je to na minuskový rekord, rovnou napíšu, že se mi ten seriál líbil víc než Zaklínač :))
256382
na imdb to ma 6,9/10, na csfd 63%.. hodnocení to nejsou skvělá, ale je to pořád lepší průměr..jen tady TVzone je na to moc nóbl no, jen tady jste to prokoukli, že je to "celí fejkoví" a zaslouží to dvoječku..jasně kluci*8)*Jste na to asi moc cool už, na takové seriály a ten hate watching nefunguje, bolí to, člověk si to neužije. Já jen doufám, že druhou sérii už nepustíte, protože já když dám něčemu 2/10, tak nedokoukám ani první sérii, natož abych rozjížděl druhou. A protože si nejsem jistý jestli už je to na minuskový rekord, rovnou napíšu, že se mi ten seriál líbil víc než Zaklínač *:))*
8/10
0 -9
reagují: Syrax, esmo
reagovat
reaguje na: Sam.Vimes
Čekejte ho příští týden. Ke zpoždění sice došlo, ale nebude z toho žádná TVZone verze 50 filmů před Star Wars.
256380
Čekejte ho příští týden. Ke zpoždění sice došlo, ale nebude z toho žádná TVZone verze 50 filmů před Star Wars.
256378
3 0
reagovat
reaguje na: shv
*dialogy klasický Tolkien*

"Give me the meat and give it to me raw!" Túrin Turambar cried. 
256379
*dialogy klasický Tolkien* "Give me the meat and give it to me raw!" Túrin Turambar cried. 
256371
0 0
reagovat
reaguje na: Spinder
Trošku se zpozdil, ale už se blíží ;)
256378
Trošku se zpozdil, ale už se blíží *;)*
256374
2 0
reagují: krauset
reagovat
Tolkienovy dialogy byly vzdycky usmevne, sorry.. proto rikam, ze je to tak verne :)) 
256376
Tolkienovy dialogy byly vzdycky usmevne, sorry.. proto rikam, ze je to tak verne *:))* 
0 -4
reagovat
reaguje na: shv
Pro mě je to osobně někde kolem 5/10 a upřímně mi proto hodnocení 2/10 přijde stejně mimo jako 7/10 nebo 8/10.

To 2/10 ale dokážu alespoň pochopit, protože ten člověk to očividně posuzuval podle přísnějšího měřítka vzhledem k tomu v jakých to vznikalo podmínkách, což dává smysl (navíc pod tou dvojkou si dokážu hned představit ty jediné 2 věci, co se opravdu povedly = vizuál a hudba).
Hodnocení 8+/10 jsou naproti tomu pro mě absurdní a přijde mi, že těm lidem buď vůbec nezáleží na jakýchkoliv kvalitách filmového řemesla a nebo to prostě nepoznají, takže i kdyby ty dialogy byly převzaté z Ordinace v růžové zahradě a jenom je ty postavy říkaly v angličtině, tak dialogy jsou prostě v pohodě, protože je to Pán prstenů...
256375
Pro mě je to osobně někde kolem 5/10 a upřímně mi proto hodnocení 2/10 přijde stejně mimo jako 7/10 nebo 8/10. To 2/10 ale dokážu alespoň pochopit, protože ten člověk to očividně posuzuval podle přísnějšího měřítka vzhledem k tomu v jakých to vznikalo podmínkách, což dává smysl (navíc pod tou dvojkou si dokážu hned představit ty jediné 2 věci, co se opravdu povedly = vizuál a hudba). Hodnocení 8+/10 jsou naproti tomu pro mě absurdní a přijde mi, že těm lidem buď vůbec nezáleží na jakýchkoliv kvalitách filmového řemesla a nebo to prostě nepoznají, takže i kdyby ty dialogy byly převzaté z Ordinace v růžové zahradě a jenom je ty postavy říkaly v angličtině, tak dialogy jsou prostě v pohodě, protože je to Pán prstenů...
256371
2 0
reagovat
dotaz na redakci: dorazí do konce roku článek s rozborem o tomtot brilantním seirálu jak bylo slíbeno ? :D
256374
dotaz na redakci: dorazí do konce roku článek s rozborem o tomtot brilantním seirálu jak bylo slíbeno ? *:D*
3 0
reagují: Sam.Vimes
reagovat
reaguje na: shv
"dialogy klasický Tolkien" wut? :o
256373
"dialogy klasický Tolkien" wut? *:o*
256371
2 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se