Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Trailer: Třetí Mandalorian

příspěvky 1 - 4 Napsat příspěvek
Pěkný, moc pěkný. V lednu TLOU, v únoru Picard, v březnu Mando, začátek roku je pro fanoušky sci-fi nadmíru vydatný:). Upoutávka je spíše "připomínajícího" charakteru ("podívejte, starý dobrý Mando je zpět"), než že by se svým pojetím u diváků mocně hlásila o pozornost, ale sledovat to stejně budou tak jako tak (skoro) všichni, takže koho to zajímá:D.

Navíc od třetí sezóny by se to údajně mělo po příběhové stránce pořádně rozjet (především co se týká důvodu, k čemu Gideon potřebuje Grogua, tj. zda se potvrdí dohady, že v tom bude figurovat Palpatine, nebo Kennedy a spol. v mezidobí narychlo vymysleli jinou berličku:D), což pokud se potvrdí, tak se možná zpětně ukáže, že dávalo smysl příběhovou linku se záchrannou Grogua vyřešit "bokem", aby se sezóna mohla hned zpočátku věnovat důležitějším událostem. 
256545
Pěkný, moc pěkný. V lednu TLOU, v únoru Picard, v březnu Mando, začátek roku je pro fanoušky sci-fi nadmíru vydatný*:)*. Upoutávka je spíše "připomínajícího" charakteru ("podívejte, starý dobrý Mando je zpět"), než že by se svým pojetím u diváků mocně hlásila o pozornost, ale sledovat to stejně budou tak jako tak (skoro) všichni, takže koho to zajímá*:D*. Navíc od třetí sezóny by se to údajně mělo po příběhové stránce pořádně rozjet (především co se týká důvodu, k čemu Gideon potřebuje Grogua, tj. zda se potvrdí dohady, že v tom bude figurovat [spoiler]Palpatine[/spoiler], nebo Kennedy a spol. v mezidobí narychlo vymysleli jinou berličku*:D*), což pokud se potvrdí, tak se možná zpětně ukáže, že dávalo smysl příběhovou linku se záchrannou Grogua vyřešit "bokem", aby se sezóna mohla hned zpočátku věnovat důležitějším událostem. 
0 0
reagovat
Upřímně jsem Andora nebyl schopen dokoukat. Hrozně moc mě to nebavilo, hlavní hrdina byl bojácný týpek, který vypadal, že si ukrojil až příliš velký krajíc chleba. Vlastně jsem nedokoukal třetí díl. 

Oproti tomu se na Mandaloriana hrozně těším a konečně se někdo nebojí do vedlejších příběhů zapracovat rytíře Jedi. Protože sorry, ale o nich hvězdné války jsou. Jen se to nesmí posrat jako v nové filmové trilogii, ta se prostě nestala. 
256540
Upřímně jsem Andora nebyl schopen dokoukat. Hrozně moc mě to nebavilo, hlavní hrdina byl bojácný týpek, který vypadal, že si ukrojil až příliš velký krajíc chleba. Vlastně jsem nedokoukal třetí díl.  Oproti tomu se na Mandaloriana hrozně těším a konečně se někdo nebojí do vedlejších příběhů zapracovat rytíře Jedi. Protože sorry, ale o nich hvězdné války jsou. Jen se to nesmí posrat jako v nové filmové trilogii, ta se prostě nestala. 
1 -1
reagovat
jo tak myšák vsadil na jistotu.  své diváky má jisté tak jim hodil něco pro zabavení :D 
také jsem čekal kulervoucí trailer kde se budou řezat mandaloriani mezi sebou a no je tu jen náznak ?)
256536
jo tak myšák vsadil na jistotu.  své diváky má jisté tak jim hodil něco pro zabavení :D  také jsem čekal kulervoucí trailer kde se budou řezat mandaloriani mezi sebou a no je tu jen náznak *?)*
0 0
reagovat
Pedro Pascal everywhere:D Mando se bude muset snažit aby se aspoň vyrovnal Andorovi8)
256535
Pedro Pascal everywhere*:D* Mando se bude muset snažit aby se aspoň vyrovnal Andorovi*8)*
1 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se