Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Volha: Minisérie

příspěvky 1 - 1 Napsat příspěvek
Nevim no...Jako styl Vyprávěj jsem od toho nečekal, stejně tak ani České století, ale spíš nějaký mix těch dvou. Příběh osoby, na jejiž pozadí se budou odehrávat reálné události, s reálnými lidmi. A tady byla ta reálná televize jen skrze Landovskýho, jinak čistá fikce. A Pachl má prostě poslední dobou divnej styl. Točí to tak, že dost podivně balancuje mezi dramatem a parodií na něj. Úplně mi ten jeho současnej styl nesedí. Radši si pustím Bukowského, kdy v té době viditelně Pachl asi sjížděl jednu severskou krimi za druhou a teď kouká na nevim co...
Třetí věc, úplně si nemyslim, že filmařsky funguje to, že z kladných, nosných rolí uděláš naprosto nesnesitelný imbecily. Zvlášť v prvních dílech byl Pekárek naprostej dement, ale v takovym tom ohledu, že tě šte se na něj dívat. Nejvíc jsem nakonec fandil těm dvěma STBákům a doufal, že všechny ty protivný antikomunisty zavřou do kriminálu. Stejně tak ty hlášky...Jako "Nachčiju ti klouzačku...". To jako fakt? Tak 5/10 a jednou stačilo.
256707
Nevim no...Jako styl Vyprávěj jsem od toho nečekal, stejně tak ani České století, ale spíš nějaký mix těch dvou. Příběh osoby, na jejiž pozadí se budou odehrávat reálné události, s reálnými lidmi. A tady byla ta reálná televize jen skrze Landovskýho, jinak čistá fikce. A Pachl má prostě poslední dobou divnej styl. Točí to tak, že dost podivně balancuje mezi dramatem a parodií na něj. Úplně mi ten jeho současnej styl nesedí. Radši si pustím Bukowského, kdy v té době viditelně Pachl asi sjížděl jednu severskou krimi za druhou a teď kouká na nevim co... Třetí věc, úplně si nemyslim, že filmařsky funguje to, že z kladných, nosných rolí uděláš naprosto nesnesitelný imbecily. Zvlášť v prvních dílech byl Pekárek naprostej dement, ale v takovym tom ohledu, že tě šte se na něj dívat. Nejvíc jsem nakonec fandil těm dvěma STBákům a doufal, že všechny ty protivný antikomunisty zavřou do kriminálu. Stejně tak ty hlášky...Jako "Nachčiju ti klouzačku...". To jako fakt? Tak 5/10 a jednou stačilo.
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se