Do diskuze mohou přispívat pouze přihlášení uživatelé.


Fluke
10.01.2008 11:29:19
on-line

Třetí sérka naprosto, ale naprosto ruluje, hlavní padouch Gorgonzola, bývalý manžel Angely, Doom už v 87.niiiice
Profil by si zasloužil aktualizaci aspoň o českej název

Fluke
04.06.2007 23:31:50
on-line

No tak po dlouhé době sledování na Primě první sezóny jsem se konečně nasral a začal stahovat druhou sezónu a oblíbil jsem si tenhle seriál ještě víc.
Diametrální rozdílnost hlasů samozřejmě nepřekvapí, člověk po jednom díle vždycky zjistí, že originál je lepší. Mimoto se v tomhle seriálu díky spoustě vědeckých definicí a hlášek mluví neuvěřitelně rychle, ale člověk si zvykne.
Druhá sezóna mi přijde ještě lepší než první, možná to bylo díky tomu, že dabing mohl některý supr rozhovory zabíjet, ale hlášky a dohadování jsou nejlepší na tomhle seriálu a samotná neandrtálec Brennenová versus normální Booth baví maximálně
Skvělí je, že to není jen další variace na CSI a hrdinové se opravdu vyvíjej, překvapujou a je tu příjemnej kontinuální děj, člověk se dozví dost věcí o každým členu týmu.
Pokud někomu věda v CSI přijde moc ala hollywood a vadí malá návaznost dění mezi díly, tak je Bones jasná volba

st.jim
28.01.2007 13:11:40
on-line

me se tenhle serial teda moc libi ma to dej a jsou tam skvele hlasky je to super

Depi
05.01.2007 09:00:28
on-line

recenze
Tak takhle dopadla recenze kdyz ji nekdo delal jen z prvnich 4 dilu... [link] Skoda ze se recenzentka nedrzela vic jak mesic stare rady, kterou zde Mr. Hlad dal.. ze tech dilu je potreba videt vic.:))

Jinak dle mne si na dabingu nedali moc zalezet. Spousta vet vyzniva jinak, coz je skoda a to prave zejmena u tech prvnich dilu..

aldebaran
04.01.2007 11:07:00
on-line

Bones na Primě
No, teda nic moc. Je to takové nemastné neslané. Začátek s hlavou v batohu byl sice zábavný, stejně tak slepování lebky oběti - zbytek jen nuda nudoucí. Počkám si ještě na další díl a pak uvidím, jestli se na to má smysl dívat.

zaneta.j
09.12.2006 23:16:03
on-line

Tak Bones budou od ledna dávat i na Slovensku (asi na JOJce).

zaneta.j
08.12.2006 07:51:44
on-line

Áha! Tak to pak jo..televize nikdy nelže..

hughhh
08.12.2006 00:15:34
on-line

mam to potvrzeno primo z primy, tak snad nelzou

zaneta.j
07.12.2006 23:57:20
on-line

no jo.. nevim, kde přišli na ten název. prý mají bones dávat někdy od 3.1. v 22:15. ale pořád ještě to není zaručeně jistá zpráva..

hughhh
06.12.2006 01:27:50
on-line

vypada to ze po Novém roce bude bones vysilat prima pod nazvem sberatele kosti

zaneta.j
01.12.2006 22:08:06
on-line

No jo, teď na to taky koukám. Dobrá shoda ikon..

Fluke
01.12.2006 15:07:34
on-line

Tak ted jsem se vážně divil proč Scroochy píše v ženském tvaru..a on to nebyl Scroochy

xMort
30.11.2006 19:51:29
on-line

lol, ta první scéna na letišti je skvělá :)) Dobrý prádlo. Víc jsem zatím neviděl..

zaneta.j
30.11.2006 13:47:55
on-line

no, mě taky původně odrazoval Boreanaz (sice dobře vypadá, ale hraní je občas slabší), ale Bones stojí za to. Po 5 nebo 6 epizodách jsem si Bones oblíbila. Chce to fakt čas. Prvních pár dílů je relativní průměr, pak se kvalita hodně rychle začne zvedat. Dokonce jsem se kvůli Bones začala učit html a dělam webovky;-). A i ten Boreanaz se do seriálu přesně hodí..

hughhh
30.11.2006 00:45:47
on-line

jezismarja, on tam hraje boreanaz... no tak to vidim blede, nesnasim ho uz od dob buffy

Calleigh
29.11.2006 21:44:20
on-line

není to žádná hitparáda, ale aspoň se dá dívat na pěknýho chlapa, když už angel skončil

hughhh
29.11.2006 17:32:26
on-line

dneska se chystam na prvni dil, jsem zvedav

scroochy
29.11.2006 01:27:43
on-line

"...vymlátí očité svědectví i ze slepce" - tak to je moc

© Copyright 2000 – 2017 Všechna práva vyhrazena.