Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kraus, Šíp, biatlon a Miss


ikona
Dr.Z
krausšíp
Líčí se biatlonistky? Bude Tomáš Klus dobrým otcem? A co chybí českým manažerům? 

Karel Šíp si tentokrát v úvodu zavzpomínal na svá mladá léta a na své začátky s lyžováním. Vtipu nás naštěstí ušetřil.

Když už se objevila zmínka o lyžování, bylo tedy jasné, čemu se bude věnovat první host. Gabriela Soukalová zkusila přijít na to, jak vznikl biatlon, které závodnice se líčí a také jsme zjistili, proč se jí říká 'Poslední rána'. Biatlonová kráska se rozpovídala i o svém zpívání a s kým by si ráda dala duet. Soukalová sice působí dost nesměle, ale po kapce alkoholu s ní může být docela sranda.

Dalším hostem byl herec Matěj Hádek. Ač byl ze začátku docela mimo z Gabriely Soukalové, nakonec zklidnil hormon a Karel Šíp se vyptával na vztah s bratrem Kryštofem Hádkem, kdo se začal dřív věnovat herectví a proč Matěj hraje spíš hajzly, zatímco jeho mladší brácha klaďase. Dále nechyběla zmínka o jeho posledním filmu Posel a divadle, kde hraje se Stanislavem Zindulkou.

Věra Nerušila známá i pod přezdívkou 'Kočka ze Záběhlic' přišla jako třetí. Ta zavzpomínala na své začátky a účinkování v uskupení Inkognito, ve kterém si své partnerky našli i Josef Škvorecký a Vladimír Menšík. Na závěr dokázala, že právem patří mezi zpěvačky s nejhlubším hlasem.

Jan Kraus nám v úvodu připomněl kauzu H-System, kolik v tomhle podvodu lidi utopili peněz a jak po téměř patnácti letech budou muset opět platit. 'Stalo se' bylo plné trapných komentářů a politiky – pouštět pouze na vlastní nebezpečí.

Prvního hosta jsme měli už na ČT 1 ve Všechnopárty i na Primě. Jan Kraus si opět pozval Tomáše Kluse, který od předchozí návštěvy stihl ulovit Českého slavíka za rok 2012 a pořádně tak vytočil Karla Gotta, protože mu přerušil jeho několikaletou šňůru. Klus nám dal návod, jak být šťastný a popsal své přípravy na roli otce. K tomu mu Jan Kraus dal panenku, aby si mohl natrénovat přebalování a oblékání miminka.

Návštěvy missek jsou v Show Jana Krause celkem běžnou záležitostí, takže bylo pouze otázkou času, kdy se na červenou pohovku posadí i ta nejnovější. Gabriela Kratochvílová musela hned na úvod opět vysvětlovat, jak to, že vyhrála s krátkými vlasy a hned potom si vyzkoušela nějaké paruky. Na řadu pak přišel klasický výslech, co přítel, co rodina, co okolí říká na ten úspěch, jaké má plány do budoucna, atd. Gabriela Kratochvílová je ale zřejmě jedna z nesympatičtějších vítězek Miss od... no... vůbec.

Posledním hostem byla jedna z nejlepších personalistek a manažerek Rostya Gordon-Smith. Procestovala snad půl světa, pracovala téměř všude, ale největší zkušenosti stejně získala výchovou čtyř synů. Prozradila, co chybí českému managementu a jak probíhají jednání v jiných zemích. V závěru se svěřila se svými zážitky z pošty a s tím, co ji zlákalo vrátit se zpátky do České republiky.

Minulý pátek patřil k těm vzácným dnům, kdy se člověk nenudil ani u jedné z talk show. Všechnopárty zabodoval v poslední době oblíbenou Gabrielovou Soukalovou. Show Jana Krause byla ovšem opět o značný kus vepředu a všichni tři hosté si zaslouží vaši pozornost.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace