Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Almost Human: S01E06

příspěvky 1 - 5 Napsat příspěvek
Doctora už mám komplet nakoukanýho. 50th Anniversary speciál jsem viděl už třikrát :D a dokonce jsem byl na WhoConu v Brně 8)
Bylo to třeba. Ten výroční článek by se sám nenapsal :D
11269
Doctora už mám komplet nakoukanýho. 50th Anniversary speciál jsem viděl už třikrát *:D* a dokonce jsem byl na WhoConu v Brně *8)* Bylo to třeba. Ten výroční článek by se sám nenapsal *:D*
0 0
reagovat

Dr.Z

Mě to taky baví :) I když je pravda, že jsem doufal v trochu koncentrovanější "kabelovkovou" kvalitu.
A je dobrý že si to drží sci-fi zápletky, že neřešíme vraždy ze žárlivosti :D

(ikonka: :+ OT: už máš Doctora nakoukaného až po aktuální speciál?)
11267
Mě to taky baví *:)* I když je pravda, že jsem doufal v trochu koncentrovanější "kabelovkovou" kvalitu. A je dobrý že si to drží sci-fi zápletky, že neřešíme vraždy ze žárlivosti *:D* (ikonka: *:+* OT: už máš Doctora nakoukaného až po aktuální speciál?)
Dr.Z
0 0
reagovat
Ha. Asi jsem jediný z redakce, ale mě to baví. Sice to není to, čím se to ze začátku zdálo být, ale i tahle Kriminálka 2048 je dost dobrá zábava. Jen trochu jiná, než všichni čekali.
Kriminálky skoro vůbec nesleduju, ale tahle mě baví, jak už jsem psal v jednom recapu, mohli by víc využívat vychytávky z půlky 21. století, ale i tak to pro mě není taková katastrofa. Haters gonna hate :D8)
11266
Ha. Asi jsem jediný z redakce, ale mě to baví. Sice to není to, čím se to ze začátku zdálo být, ale i tahle Kriminálka 2048 je dost dobrá zábava. Jen trochu jiná, než všichni čekali. Kriminálky skoro vůbec nesleduju, ale tahle mě baví, jak už jsem psal v jednom recapu, mohli by víc využívat vychytávky z půlky 21. století, ale i tak to pro mě není taková katastrofa. Haters gonna hate *:D**8)*
0 0
reagovat
Hmmm... tak aby tu nebyly jen ty negativní komentáře, tak pro mě je to asi nejzábavnější nový seriál tohoto podzimu a baví mě hodně moc. Jenže já od toho taky nečekala žádné sci-fi, ale kriminálku s prvky sci-fi. A sledování některých epizodních kriminálek je moje oblíbená kratochvíle (teda ne zrovna těch v recapu vyjmenovaných). Ze seriálu je nadšená i moje kamarádka, která zase pokud vím kriminálky nesleduje vůbec.

Nezajímavost děje ani postav nijak nepociťuji, většinou nejsem schopná se ztotožnit ani s jedním bodem negativních komentářů. Asi jsem divná. Přitom jsem si od toho vůbec nic neslibovala a pustila si to jen kvůli Karlovi Urbanovi.

No každopádně pokud jsou z toho všichni na tvzone tak znechucení, že se to furt jen opakuje, tak doporučuju přestat se sledováním i psaním recapů, akorát tím ztrácíte svůj čas. Recapy jsou pak nutně stejné nudné pro čtenáře, jako pro vás ten seriál. Protože člověka, kterému se seriál líbí, od komentování spíš odradí, když se v článku nedočte nic, s čím by souhlasil, a vidí, že se s redakcí názorově totálně míjí. Člověk, kterému se seriál nelíbí, tak ho nesleduje, tím pádem ho sotva budou zajímat jeho recapy. Podnadpisy typu "stojí za to ještě sledovat Almost Human" jsou pak po šestém díle asi už celkem zbytečné, protože si o tom všichni obrázek už udělali a vědí, jestli je to bere nebo ne.

Případné zrušení seriálu mě bude mrzet. Navíc si myslím, že si hlavní dějovou linku šetří a že tam nějaká bude. Nejprve je potřeba mezi postavama vybudovat nějaký základní vztah při "rutinní policejní práci", kterou nám musí ukázat, jinak by to působilo strašně uměle a divně. Ale i kdybych se mýlila, tak mi to neva, protože se mi seriál líbí tak jak je a nesleduju jej jen proto, že doufám, že se to zlepší. Ten scifi náhled na klasické krimi šablony mě baví + podle mě skvělá buddy linka.

Samostatně mi to přijde mnohem líp fungující než třeba Agenti SHIELDu. Já vím, těm vytýkáte prakticky to samé, že se tam nic neděje a tak, takže to podle vás asi nebude žádná výhra. Já to sleduju jako zábavnou oddechovou jednohubku hlavně proto, že jsem fanynka filmového Marvel univerza a protože Coulson. Kdyby to ale součástí Marvel univerza nebylo, byl by to jen seriál o nějaké no name vládní agentuře, tak to už dávno nikdo nesleduje, proto mě mrzí, když to má lepší sledovanost než Almost Human, které patrně zaměřilo svou propagaci na špatné lidi. Přitáhli sci-fi fandy, kteří jsou pak zklamaní, za to běžní krimi fandové asi ani neví, že něco takového je.
11261
Hmmm... tak aby tu nebyly jen ty negativní komentáře, tak pro mě je to asi nejzábavnější nový seriál tohoto podzimu a baví mě hodně moc. Jenže já od toho taky nečekala žádné sci-fi, ale kriminálku s prvky sci-fi. A sledování některých epizodních kriminálek je moje oblíbená kratochvíle (teda ne zrovna těch v recapu vyjmenovaných). Ze seriálu je nadšená i moje kamarádka, která zase pokud vím kriminálky nesleduje vůbec. Nezajímavost děje ani postav nijak nepociťuji, většinou nejsem schopná se ztotožnit ani s jedním bodem negativních komentářů. Asi jsem divná. Přitom jsem si od toho vůbec nic neslibovala a pustila si to jen kvůli Karlovi Urbanovi. No každopádně pokud jsou z toho všichni na tvzone tak znechucení, že se to furt jen opakuje, tak doporučuju přestat se sledováním i psaním recapů, akorát tím ztrácíte svůj čas. Recapy jsou pak nutně stejné nudné pro čtenáře, jako pro vás ten seriál. Protože člověka, kterému se seriál líbí, od komentování spíš odradí, když se v článku nedočte nic, s čím by souhlasil, a vidí, že se s redakcí názorově totálně míjí. Člověk, kterému se seriál nelíbí, tak ho nesleduje, tím pádem ho sotva budou zajímat jeho recapy. Podnadpisy typu "stojí za to ještě sledovat Almost Human" jsou pak po šestém díle asi už celkem zbytečné, protože si o tom všichni obrázek už udělali a vědí, jestli je to bere nebo ne. Případné zrušení seriálu mě bude mrzet. Navíc si myslím, že si hlavní dějovou linku šetří a že tam nějaká bude. Nejprve je potřeba mezi postavama vybudovat nějaký základní vztah při "rutinní policejní práci", kterou nám musí ukázat, jinak by to působilo strašně uměle a divně. Ale i kdybych se mýlila, tak mi to neva, protože se mi seriál líbí tak jak je a nesleduju jej jen proto, že doufám, že se to zlepší. Ten scifi náhled na klasické krimi šablony mě baví + podle mě skvělá buddy linka. Samostatně mi to přijde mnohem líp fungující než třeba Agenti SHIELDu. Já vím, těm vytýkáte prakticky to samé, že se tam nic neděje a tak, takže to podle vás asi nebude žádná výhra. Já to sleduju jako zábavnou oddechovou jednohubku hlavně proto, že jsem fanynka filmového Marvel univerza a protože Coulson. Kdyby to ale součástí Marvel univerza nebylo, byl by to jen seriál o nějaké no name vládní agentuře, tak to už dávno nikdo nesleduje, proto mě mrzí, když to má lepší sledovanost než Almost Human, které patrně zaměřilo svou propagaci na špatné lidi. Přitáhli sci-fi fandy, kteří jsou pak zklamaní, za to běžní krimi fandové asi ani neví, že něco takového je.
0 0
reagovat
Cítím to čím dál víc stejně a je to hrozná škoda promarnění obrovského potenciálu světa i herců...
11260
Cítím to čím dál víc stejně a je to hrozná škoda promarnění obrovského potenciálu světa i herců...
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se